Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام کرد بعد از انفجاری که روز سه شنبه در یک کشتی ایرانی در دریای سرخ روی داد و احتمال می‌رود رژیم صهیونیستی عامل آن بوده باشد، سازمان ملل متحد همه طرف‌ها را ”به خویشتنداری حداکثری“ در خاورمیانه فرا می‌خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«استفان دوژاریک» سخنگوی سازمان ملل ضمن ابراز تاسف از این که چهارمین رویداد از این نوع در مدت کمی بیش از یک ماه در منطقه روی می‌دهد، اعلام کرد: ما نگران هستیم و اگرچه شرایط (مربوط به این واقعه) اندکی روشن است، ما می‌خواهیم بر اهمیت موضوع برای طرف‌های مربوطه از جمله کشور‌های منطقه برای حفظ خویشتنداری حداکثری تاکید کنیم.

او در ادامه افزود: سازمان ملل متحد از این کشور‌ها درخواست می‌کند از اتخاذ تدابیری که به تشدید تنش منجر می‌شود، خودداری و به ویژه تعهدات خود را درباره حقوق بین الملل رعایت کنند.

یک روز بعد از انفجاری با منشاء ناشناخته، ایران روز چهارشنبه اعلام کرد «یک کشتی تجاری» ایرانی به نام ساویز در حال عبور از دریای سرخ خسارت دیده و این در حالی است که در برخی خبر‌ها به یک حمله «تلافی جویانه» از سوی رژیم صهیونیستی اشاره شده است.

برخی خبرگزاری های داخلی، ساویز را به عنوان یک کشتی که نیرو‌های مسلح ایران از آن استفاده می‌کنند، توصیف و اعلام کردند: انفجار مین‌های مغناطیسی روی بدنه آن خسارت وارد کرده است.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از یک منبع رسمی آمریکایی گزارش داد: اسرائیلی‌ها به آمریکا اطلاع داده اند نیرو‌های آن‌ها حوالی ساعت هفت و سی دقیقه به وقت محلی (روز سه شنبه به ساویز) حمله کرده اند. مقامات اسرائیلی به این خبر روزنامه آمریکایی واکنشی نشان نداده اند.

گفتنی است روز گذشته نیز سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص اخبار حمله به کشتی تجاری ایران در دریای سرخ اظهار کرد: کشتی تجاری ایران با نام ساویز روز سه شنبه ١٧ فروردین حدود ساعت ۶صبح به وقت محلی در دریای سرخ و در نزدیکی سواحل کشور جیبوتی بر اثر انفجاری که منشاء و شیوه شکل گیری آن در دست بررسی است دچار آسیب جزیی شده است.

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: بر اساس اعلام قبلی رسمی و هماهنگی‌های انجام شده با سازمان بین المللی دریانوردی به عنوان نهاد مرجع، کشتی غیر نظامی ساویز برای برقراری امنیت دریانوردی در مسیر خطوط کشتیرانی و مقابله با دزدان دریایی در منطقه دریای سرخ و خلیج عدن مستقر شده بود. این کشتی عملا به عنوان ایستگاه لجستیکی (پشتیبانی فنی و تدارکات) ایران در دریای سرخ عمل میکرد و لذا مشخصات و ماموریت این کشتی قبلا به صورت رسمی به آن سازمان اعلام شده بود.

همچنین حسن بهشتی پور کارشناس مسائل بین‌الملل درباره تجاوز اخیر صهیونیست‌ها به کشتی تجاری ایرانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، تاکید کرد: «به طور کلی رژیم صهیونیستی و عربستان مخالف هر گونه مذاکره و توافق بین ایران و آمریکا و برجام هستند، بنابراین از همه توان خود استفاده می‌کنند که مذاکره‌ای انجام نشود و اگر هم شد، به نتیجه نرسد».

وی در ادامه افزود: «اقدام تحریک آمیز آنان هم دقیقا در راستای مانع تراشی است، اما آن‌ها خوب می‌دانند که اقدام در مقابل اقدام را خواهند دید چراکه سابقه گذشته نشان داده است که اگر کسی به سیاست حمله به کشتی متمسک شود، نتیجه خود را خواهد دید».

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان ملل کشتی ساویز کشتی تجاری دریای سرخ کشتی تجاری سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به درخواست بی اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی

به گزارش جماران؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه تکرار درخواست غیرقانونی و مبتنی بر دروغ و داستان‌سرایی برخی از قضات آرژانتینی درباره اتباع ایرانی در موضوع پرونده "آمیا" را به شدت محکوم کرد.

کنعانی با یادآوری رسوایی قبلی درخواست استرداد یکی از مقامات ایرانی از دستگاه قضائی انگلیس که منجر به رأی عدم کفایت مستندات ارائه شده برای استرداد او شد، مجددا تأکید کرد که اتهامات مطروحه در پرونده آمیا علیه شهروندان ایرانی فاقد هرگونه اعتبار بوده و از این رو، طرح این‌گونه درخواست‌ها از مقامات قضایی سایر کشورها از هیچگونه جایگاه و اعتبار حقوقی برخوردار نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: جمهوری اسلامی ایران از اجرای عدالت و تعقیب اشخاصی که با از بین بردن مستندات، باعث انحرافات جدی در مسیر پرونده آمیا و فرار از مجازات این حادثه شدند، حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات آرژانتینی توصیه نمود که از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند و تحت القائات دشمنان روابط دوجانبه ایران و آرژانتین قرار نگیرند.

 

دیگر خبرها

  • یمن سرنگونی پهپاد آمریکایی و حمله به کشتی انگلیسی را تأیید کرد
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • سومین پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا هدف ارتش یمن قرار گرفت
  • الحوثی: در ۲۰۲ روز، ۱۰۲ کشتی هدف قرار گرفتند
  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی اعتباری ندارد
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • واکنش ایران به درخواست بی اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است