Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: سهامداران حقوقی، حمایت مناسبی از بازار سرمایه دارند اما گاهی بعضی از آن‌ها شیطنت‌هایی کرده و اتفاقاتی می‌افتد که دوباره اطمینان بازار را از بین می‌برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمودی‌اصل در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص چشم‌انداز بازار سرمایه در سال جاری اظهار داشت: در مجموع سهام‌های بنیادی در حوزه پتروپالایشی، گروه‌های فلزی، گروه‌های مختلف معدنی و حتی سیمانی‌ها و اکثر گروه‌ها دارای توجیه قیمت مناسبی هستند و مشکل اصلی، عدم اطمینان از بازار سرمایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: سهامداران حقوقی، حمایت مناسبی از بازار سرمایه دارند اما گاهی بعضی از آن‌ها شیطنت‌هایی کرده و اتفاقاتی می‌افتد که دوباره اطمینان بازار را از بین می‌برد.

محمودی‌اصل افزود: حقوقی‌ها برخی سهم‌ها را بیشتر در صف فروش، فروخته‌اند که برخی از این‌ها ممکن است صندوق‌های سرمایه‌گذاری باشند.

کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه 2 مشکل در بازار سرمایه داریم، گفت: مشکل اول اینکه کدهای سهامداران حقوقی و صندوق‌ها جدا نیست که صندوق‌ها قابل تفکیک باشند یعنی کد فروش سهامداران حقیقی، حقوقی و صندوق‌ها باید جدا باشد.

وی افزود: مشکل بعدی این است که وقتی در تابلو دیده می‌شود که برای مثال؛ سهامدار حقوقی 15 درصد از یک سهمی رابا قیمت مشخصی در صف فروش، فروخته و در مجموع 10 درصد حقوقی ها هم خریده‌اند، این سیگنال منفی به بازار می‌دهد.

محمودی‌اصل خاطرنشان کرد: ممکن است همه فروش‌ها مربوط به صندوق‌های سرمایه‌گذاری باشد اما وقتی در تابلو و در CSD دیده می‌شود که فروش حقوقی‌ها بیشتر از خرید بوده، این یک پالس منفی برای تحریک فروشنده می‌دهد.

وی با بیان اینکه به هر حال این بازار، حساس بوده و نظارت‌ها باید پویا و مستحکم باشد، اظهار داشت: از سوی دیگر  سال جاری نیز سال حمایت از تولید و رفع موانع تولید است و به دلایل مختلفی، هزینه‌های انرژی صنعت نیز افزایش یافته و به دنبال کسب درآمد و جبران کسر بودجه هستیم.

محمودی‌اصل خاطرنشان کرد: این در حالی است که دولت و مجلس با یک اراده محکم می‌توانستند پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کرده و قانون مالیات بر عایدی سرمایه نیز اجرایی شود.

وی با بیان اینکه افرادی در بخش‌های مختلف دلالی کرده و سودهای چند صد درصدی می‌کنند، گفت: برای مثال؛ قیمت مسکن در 3 سال گذشته 600 درصد سود کرده در حالی که دلال مسکن، هیچ مالیاتی نداده اما فردی که در بازار سرمایه معامله کرده هم زیان دیده و هم مالیات پرداخت کرده که این موضوع بسیار تکان‌دهنده است.

محمودی‌اصل ابراز کرد: به نظرم حتی بخش قابل توجهی از 17 هزار میلیارد تومان مالیاتی که از بازار سرمایه اخذ شده نیز باید به بازار سرمایه برگردد.

وی خاطرنشان کرد: فردی که متضرر شده، مالیات می‌دهد اما فردی که سود کرده، مالیات نمی‌دهد و این شایسته نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سهامداران حقوقی بازار سرمایه محمودی اصل صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود