Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@13:38:56 GMT

آغاز کارگاه‌های مجازی فصل بهار از ۲۱ فروردین

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۸۳۸۹

آغاز کارگاه‌های مجازی فصل بهار از ۲۱ فروردین

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، اسفندیار ضیائی مدیر‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: کارگاه‌های مجازی فرهنگی، هنری، ادبی مهارت‌های زندگی و... با شرکت مخاطبان گروه‌های سنی «نوباوه» ۴ سال به بالا، «نوخوان» ۷ سال به بالا، «نونهال» ۹ سال به بالا، «نونگاه» ۱۲ سال به بالا و «نوجوان» ۱۵ سال به بالا برگزار‌ می‌شود و تا پایان خرداد ماه ادامه‌ خواهد‌ داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: افزایش علاقه‌مندان و روند رو به رشد دوره‌های تخصصی برخط  نخستین گام‌های کانون در سال ۱۳۹۹، با برپایی ۴۴ کارگاه تخصصی و شرکت ۷۶۶ عضو در ۶۱۹۲ ساعت آموزشی برداشته‌شد و نقش تاثیر‌گذاری در پیش‌گیری از گسست‌های فرهنگی و آموزشی روز‌های کرونایی داشت.
ضیائی افزود: این درحالی است که مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در مقاطعی از سال گذشته حضور کودکان و نوجوانان و برپایی کارگاه‌های حضوری را تجربه‌کرد و برگزاری ۸ کارگاه عمومی برخط (قصه‌گویی، معرفی شخصیت، بحث و نقد کتاب، تمرین نقد و گفتگو، نمایش و نقد فیلم و انیمیشن و...) نیز نقشی سازنده در خدمات‌رسانی به مخاطبان داشت.

ضیائی در این میان به برپایی ۴۹ کارگاه تخصصی فصل بهار ۱۴۰۰ کانون گیلان اشاره و با امید‌بخش توصیف‌کردن استقبال علاقه‌مندان اظهار‌کرد: این امر گویای توفیق این مجموعه در جذب و پایدارسازی اعضا به‌شمار‌می‌رود.

وی  این روند رو به رشد را مرهون جریان‌سازی تفکرات تازه و توسعه‌ی زیر‌ساخت‌ها، برگزاری کارگاه‌ها در سطح ملی، تنوع‌بخشی به فعالیت‌ها و بهره‌گیری از مدرسان صاحب‌نام رشته‌های مختلف دانست و همراه‌سازی ۴۳ مدرس آگاه و با تجربه استان در برگزاری این کارگاه‌ها را دست‌آوردی ارزش‌مند خواند.

مدیر‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با بیان اینکه ارایه‌ گواهی شرکت در کارگاه‌های برخط و امکان حضور اعضای مستعد در انجمن‌های تخصصی کانون از جمله برنامه هایی است که انجام شده است، گفت: تشکیل کارگاه‌های حضوری و استمرار برگزاری دوره‌های مجازی از اهداف کانون در دوران پسا‌کرونا است که با جدیت هرچه بیش‌تر دنبال خواهد‌شد.

 اسفندیار ضیائی با قدردانی از همکاری و مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردم نهاد فعال در حوزه فرهنگ بود و وی در همین حال از مخاطبان برای مراجعه مخاطبان به نشانی: gilan.kpf.ir و آگاهی افزون‌تر از روند برگزاری کارگاه‌ها دعوت‌کرد.

انتهای پیام/آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فرهنگ سازی کودکان و نوجوانان سال به بالا کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • کانون خدمت رضوی شهرستان تهران آغاز به کار کرد
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • جشنواره بهار نارنج کومله برگزار می‌شود
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال