Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، جعفر ایمانیان مدیر جهاد کشاورزی مهاباد اظهار کرد: تله فرمونی کرم سیب، کرم آلو و خوشه خوار انگور در باغات روستای دوستعلی حوزه مرکز دهستان آختاچی غربی شهرستان مهاباد توسط عضو شبکه مراقبت حفظ نبات آماده سازی و نصب شد.

او افزود: در این طرح با سرکشی و بازدید‌های هفتگی کارشناسان حفظ نباتات از تله‌های نصب شده و با استناد به تعداد آفات شکار شده به نحوه و زمان مناسب مبارزه با آن آفت می‌توان دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد تصریح کرد: محصولات کشاورزی در همه جای دنیا مورد حمله آفات خسارت زا قرار می‌گیرند و خسارات زیادی به تولیدات کشاورزی وارد می‌شود، روش سنتی استفاده از حشره کش‌ها در کنترل آفات نه تنها قادر به کنترل کامل خسارت ناشی از حمله آفات نیست بلکه به علت اثرات جانبی سموم به عنوان آلاینده‌های آب و خاک اثرات زیان باری را به محیط زیست وارد می‌کند.

ایمانیان ادامه داد: مبارزه علیه این آفات باید به صورت تلفیقی یعنی به کارگیری چندین روش مبارزه از جمله بیولوژیکی، مکانیکی یا زراعی و شیمیایی باشد که بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد و مبارزه شمیایی و سمپاشی مزارع فقط در صورت لزوم و با هماهنگی با کارشناسان حفظ نباتات و یا گیاه پزشکان باید صورت پذیرد.

انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی مبارزه با آفات تله فرمونی حفظ نباتات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

سید صمد ضیائی در خصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی گفت: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد