Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان بخشدار مرکزی ابهر گفت: اکثریت داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها در ابهر از بازنشستگان لشگری و کشوری و جوانان تحصیل کرده در روستاها هستند.

محمد نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در بخش مرکزی ابهر تعداد حوزه انتخابیه دارای ۵۱ حوزه انتخابیه روستایی است، اظهار کرد: از این تعداد ۶ روستا بالای ۲۰۰ خانوار با تعداد ۵ نفر از منتخبان و ۴۵ روستا با ۳ نفر از منتخبان شورای روستایی به کار خود خواهند پرداخت که در مجموع ۱۶۵ نفر اعضای شورای روستای بخش مرکزی ابهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون بیشترین درصد استقبال و مشارکت از ۱۹ بخش در استان زنجان متعلق به بخش مرکزی ابهر است، تصریح کرد: در روز اول تعداد ۵۲ نفر و روز دوم ۳۳ نفر اقدام به ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳ نفر خانم هستند که در مجموع تا این لحظه ۸۵ نفر از داوطلبان برای شرکت در ششمین دوره انتخابات شورای روستای بخش مرکزی ابهر ثبت‌نام کرده‌اند.

بخشدار مرکزی ابهر افزود: سطح سواد و تجربه کاندیدا در این دوره به نسبت دوره‌های قبل بالاتر خواهد بود و اکثریت داوطلبان از بازنشستگان لشگری و کشوری و جوانان تحصیل کرده در روستاها هستند که نوید خوش برای پیشرفت در حوزه اجتماعی و توسعه روستاها را می‌دهد.

نجفی گفت: با توجه به استقبال خوبی که تاکنون شده، پیش‌بینی می‌شود در روزهای آخر ثبت‌نام که مهلت آن تا ۲۲ فروردین سال‌جاری است و احتمال ازدحام داوطلبان در روز آخر بالا خواهد بود، از افرادی که قصد ثبت‌نام دارند درخواست کرد که ثبت‌نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند تا اگر نقصی هم در مدارک بود بتوانند آن را تمکیل کنند.

این مسئول به هماهنگی کامل و تعامل با هیئت نظارت و اجرایی شهرستان ابهر نیز اشاره کرد و ادامه داد: طی جلسه‌ای که با هیئت نظارت و اجرایی تشکیل شد، همه افراد معرفی شده به هیئت نظارت برای تشکیل هیئت اجرایی بخشداری تایید شده و این نشان اعتماد هیئت نظارت بر اعضای هیئت اجرایی است.

نجفی خاطرنشان کرد: هدف مجموعه بخشداری و ستاد انتخابات، مشارکت بالا و امانت‌داری و حضور حداکثری است و به دنبال برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان انتخابات شوراهای شهر و روستا بخش مرکزی ابهر هیئت نظارت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد