Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمود محمود زاده معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه  ثبت نام در سامانه املاک و اسکان از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده است، گفت:  مالکان دو ماه فرصت دارند که ثبت نام خود را در سامانه ثبت املاک و اسکان انجام دهند.
او ادامه داد: تا دهم اردیبهشت ماه طبق زمان‌بندی که بر اساس کد ملی صورت می‌گیرد، متقاضیان می‌توانند ثبت نام خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ثبت اطلاعات مالکان در سامانه املاک و اسکان بر اساس کد ملی
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد:  از دهم اردیبهشت ماه تا نوزدهم خرداد ماه تمام  سرپرست خانوارها  و متقاضیانی که ثبت نام خود را در آن بازه زمانی انجام نداده‌اند، می توانند این کار را  انجام دهند.
محمود زاده توضیح داد:  تمامی سرپرستان خانواده اعم از شهری و روستایی مالک، مستاجر و مالکان واحدهای مسکونی  باید در این سامانه ثبت نام کنند.
او اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در این زمینه لازم است متقاضیان به آن توجه کنند آن است که این اقدام تنها در راستای ساماندهی حوزه مسکن کشوری  و همسو با قانون ساماندهی بازار مسکن است  و هیچ نفعی  جز ساماندهی بازار مسکن در آن وجود ندارد.
او تاکید کرد:  مالیات‌هایی که از  خانه‌های خالی اخذ می‌شود در راستای ساماندهی و ایجاد ثبات قیمتی در بازار مسکن است و دولت  هدفی جز آن در این زمینه ندارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد:  ثبت اطلاعات املاک در راستای ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات های مستقیم است که  در ۵ آذرماه سال گذشته این قانون به تصویب مجلس رسید و مراحل ابلاغ آن طی شد.
او  با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح  شناسایی واحدهای خالی از سکنه از طریق  سامانه املاک و اسکان و هدف دوم هم  شناسایی محل سکونت خانوار و به نوعی اتصال کد ملی سرپرست خانوار و اعضای خانواده به کد پستی محل سکونت  است، بیان کرد:  بر اساس  این قانون  هر خانوار  یک محل به عنوان محل اصلی سکونت  می‌تواند داشته باشد و یک  واحد هم در شهر دیگری به عنوان اقامتگاه فرعی می‌تواند داشته باشد و اگر افراد و یا خانوارها بیش از این واحد داشته باشند که بیش از ۱۲۰ روز خالی از سکنه باشد مشمول قانون اخذ مالیات از خانه های خالی می‌شوتد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه براساس تبصره ۱۱ ماده ۵۳ قانون مالیات‌های مستقیم در تهران و شهر‌های بزرگ واحد‌های مسکونی زیر ۱۵۰ متر و در شهر‌های کوچک املاک زیر ۲۰۰ متر از پرداخت مالیات بر اجاره بها معاف هستند، اما اگر این واحد‌ها بیش از ۱۲۰ روز  خالی بمانند و اجاره داده نشوند براساس قانون اخذ مالیات‌های مکرر مشمول پرداخت مالیات می‌شوند، گفت: در کشور به صورت غیر واقعی با این  اقدامات ما با انباشت سرمایه بسیار زیادی  روبه‌رو می‌شویم.
محمود زاده یادآور شد: این اقدام یک درخواست دائمی اجتماعی است و ما اولین گام برای بازار مسکن یعنی شناخت و اطلاعات مالکان مسکن  اتصال کد ملی سرپرست خانوار به سامانه املاک و اسکان را انجام دادیم.
او یادآور شد: ثبت نام در این سامانه بسیار آسان است و تمامی خانوارها که یک گوشی ساده هوشمند داشته باشند می‌توانند ثبت نام را انجام دهند و ما برای رفاه بیشتر مردم هم یک اپلیکیشن در این خصوص طراحی کرده‌ایم.
این مقام مسئول در پایان گفت: برای ثبت نام  نیاز به اطلاعات خاصی نیست تنها آدرس، شماره سند و کد ملی کافی است و در صورت نداشتن گوشی متقاضیان می‌توانند در دفاتر خدمات الکترونیکی ثبت نام را انجام دهند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محمود محمود زاده معاون وزیر راه و شهرسازی ثبت اطلاعات مالکان معاون وزیر راه و شهرسازی سامانه املاک و اسکان بازار مسکن انجام دهند ثبت نام کد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته ابولفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از حذف آگهی‌های مسکن دو پلتفرم «دیوار» و «شیپور» خبر داد و اعلام کرد «بعضاً دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلاً وجود خارجی ندارند را در این سکوها آگهی می‌کنند.»

در همین راستا فرشید ایلاتی کارشناس مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: عده‌ای دلالان و سودجویان در این پلتفرم‌ها اقدام به انتشار آگهی‌های جعلی مسکن می‌کردند که این روند موجب به صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت‌سازی انجام می‌شود؛ زین پس اگر املاکی می‌خواهد در این پلتفرم‌های خانه‌یاب تبلیغ شود ابتدا باید در سامانه املاک و اسکان باشد تا مشخصات و هویت مالک تأیید شود.

این کارشناس مسکن در ادامه تاکید کرد: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته که سامانه املاک و اسکان به طور جدی روی کار آمد و دستورالعمل ثبت آگهی به متولیان املاکی‌ها و پلتفرم‌ها ارسال شد اما نسبت به این قوانین توجهی نداشتند و هم‌اکنون پس‌از یک سال بنا شد، دو پلتفرم «دیوار» و «شیپور» مسدود شود تا روند آگهی‌های خود را اصلاح و مجدد به فعالیت ادامه دهند.

وی گفت: سکوهای آگهی مسکن این دو پلتفرم تا هفته آینده با مجوز شورای امنیت و دستگاه‌های امنیتی از دسترس خارج می‌شوند.

به گزارش مهر، قیمت‌گذاری کاذب مسکن توسط دلالان این حوزه موجب افزایش روز به روزی قیمت می‌شود که از این رو موجب دلسرد شدن مستأجران خواهد شد.

کد خبر 6087162 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره در انتطار مصوبه مجلس
  • تصویب طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره، راهکاری برای معاملات شفاف در بازار مسکن
  • سکو‌های انتشار آگهی املاک ساماندهی می‌شوند
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن