Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@15:27:15 GMT

مردم در سانحه به جای فیلمبرداری، کمک کنند!  

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۹۲۲۲

مردم در سانحه به جای فیلمبرداری، کمک کنند!  

سرهنگ «امین رضا پناه» مسئول اداره تصادفات و مهندسی ترافیک منطقه ۲ با مشاهده این صحنه مانع از این اتفاق در صحنه شد و جان ۸۰ نفر را نجات داد. همین بهانه‌ای شد تا به سراغ او برویم و با او گفت‌وگو کوتاه کنیم.  

  چطور این سانحه را در لحظه مدیریت کردید؟  
روز بیست و هفتم اسفندماه سال گذشته بود مأموریتی در محدوده میدان شهید تهرانی‌مقدم داشتم که با این حادثه مواجه شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیر جعبه دنده و دسته ترمز دستی آتش شعله‌ور شده بود و هر لحظه هم داشت بیشتر می‌شد. با استفاده از کپسولی که در خودرو سازمانی هست شروع به خاموش کردن آتش کردم اما حجم آتش زیاد بود.

چند نفر از رانندگان هم به کمک آمدند اما خودرو در سراشیبی شروع به حرکت کرد. کمی آن سوتر ۷۰ تا ۸۰ نفر ایستاده بودند و هر لحظه ممکن بود اتفاق ناگواری بیفتد. همه اتفاقات در کسری از ثانیه پیش آمد. تصمیم و مدیریت چنین لحظه‌هایی مانند دور زدن زمان است. وقتی پای جان افراد در میان باشد مجالی برای فکر کردن باقی نمی‌ماند و چون سال‌ها در اداره تصادفات مشغول به کار هستم با چنین صحنه و اتفاقاتی بسیار مواجه شده بودم و خوشبختانه سریع اقدامات لازم را انجام دادم.  
 

عکس العل مردم در آن لحظه چگونه بود؟  
متأسفانه برخی افراد به جای کمک کردن در چنین مواقعی شروع به فیلمبرداری می‌کنند. اگر افراد به جای ثبت لحظه حادثه زودتر به کمک می‌آمدند بدون شک آتش زودتر از آنچه که فکرش را کنید مهار می‌شد و نیازی نبود من با دست‌هایم خودرو آتش گرفته را متوقف کنم.  

  بنابراین متفاوت از هر سال به استقبال سال نو رفتید؟  
این نخستین بار نیست که نوروزم را به خدمت برای مردم اختصاص می‌دهم. حدود ۲ سال پیش برای کمک به هموطنانم در ماجرای سیل لرستان به آنجا رفتم. خدا را شکر که نوروزم در این چند سال با کمک مردم سپری می‌شود. مضاف بر اینکه خدمت پلیس به مردم عزیز تعطیلی ندارد. زمانی که تعطیلاتی شروع می‌شود کار پلیس بیشتر می‌شود؛ به‌خصوص پلیس راهور.

کد خبر 593618 برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی همشهری محله خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس شهر تصادف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی همشهری محله شهر تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • ببینید | لحظه ورود پلیس ضد شورش برای متفرق کردن دانشجویان در پاریس
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی
  • مصدومیت ۵ نفر ‌در ۳ سانحه رانندگی شهر قزوین