Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرحفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ، سال گذشته 450 هزار هکتار باغات مازندران مبارزه با عوامل خسارتزا شد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، عبدالرحمن زاغی درباره مبارزه با عوامل خسارتزا در باغات مرکبات مازندران در سال گذشته، اظهار کرد: سال قبل 450 هزار هکتار باغات مرکبات مازندران مبارزه سیمیایی و مکانیکی با عوامل خسارتزا (آفات، بیماری ها و علف های هرز) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سال گذشته 312 هزار و 623 هکتار باغ های مرکبات استان مبارزه شیمیایی با آفات شد، افزود: 121 هزار و 288 هکتار با آفت شپشک، 125 هزار و 448 هکتار با کنه قرمز، 26 هزار و 130 هکتار با شته، 10 هزار و 417 هکتار با مینوز، 11 هزار و 235 هکتار با لیسک حلزون، 354 هکتار با کنه زنگ و 14 هزار و 565 هکتار با مگس میوه مدیترانه ای مبارزه شد.

زاغی به مبارزه با بیماری های گموز، پوسیدگی ناف، سرخشکیدگی و آنتراکنوز در 57 هزار و 180 هکتار باغ های مرکبات استان اشاره کرد و افزود: سال قبل 68 هزار و 300 هکتار باغ های استان با علف های هرز اویارسلام، پاسپا لوم، پیچک، سلمک و تاج خروس مبارزه شد.

این مسوول تصریح کرد: سال گذشته مبارزه مکانیکی با عوامل خسارتزا در 11 هزار و 200 هکتار باغ های مرکبات استان انجام شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به مبارزه با عوامل خسارتزا در 5 هزار و 186 هکتار باغات کیوی مازندران در سال قبل، گفت: دو هزار و 975 هکتار با آفت سپردار توت، 921 هکتار با بیماری پوسیدگی ریشه، طوقه، شانکر باکتریایی، گره ریشه و بوتریتیس و یک هزار و 290 هکتار با علف های هرز سلمک، تاج خروس و هفت بند در باغ های کیوی استان مبارزه شد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: 450 هزار هکتار باغات مازندران مبارزه با عوامل مبارزه با عوامل هکتار باغ هکتار باغات سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد