Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضای مجازی فضای تعیین‌ کننده برای افکار عمومی در انتخابات ۱۴۰۰ است از این‌ رو عده‌ ای فکرهای اجاره‌ ای را برای مهندسی افکار عمومی فعال کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ با توجه به وضعیت حساس کشور و‌ قرارگرفتن در یک پیچ بزرگ تاریخی، دشمن به دنبال اعمال نفوذ جدی در اولین انتخابات قرن چهاردهم از طریق اختیارات تام خود در فضای مجازی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای قوی شدن در فضای مجازی هیچ امیدی به مسئولان فعلی نیست

برای قوی شدن در این عرصه هیچ امیدی به مسئولان فعلی نیست کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود، فضای مجازی را از جمله عرصه هایی معرفی کردند که قوی شدن در آن حیاتی است. بدیهی است تحقق این مهم وظیفه نهادهای مسئول است و البته اولین بار نیست که معظم له چنین مطالبه‌ای را از متولیان این عرصه مطرح کرده اند.

حجت الاسلام محمد کرباسی ادامه داد: ایشان با معرفی فضای مجازی به عنوان قتلگاه نوجوانان و جوانان که منطقه عظیمی از آن در دست دشمن است و دارد به کشور ضربه می‌زند، لزوم تاراندن او را از این حوزه به مسئولان گوشزد کرده اند.

وی افزود: با تشبیه فضای مجازی به سلاح شیمیایی می فرمایند: «امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکه‌های اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده می‌شود؛ این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها تذکّر داده‌ایم، تأکید کرده‌ایم، حالا هم می‌گوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد. وظیفه‌ خودشان را بدانند و با جدّیّت عمل کنند.»

این کارشناس تصریح کرد: عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، با وجود بارها تاکید بر ضرورت آن، از دیگر موضوعاتی است که انتقاد ایشان را از مسئولان در پی داشته است: «در مسئله‌ی فضای مجازی، آنچه از همه مهم‌تر است، مسئله‌ شبکه‌ ملّی اطّلاعات است. متأسّفانه در این زمینه کوتاهی شده، کاری که باید انجام بگیرد، انجام نگرفته؛ این[طور] نمی‌شود.»

حجت الاسلام کرباسی گفت: متاسفانه گلایه‌ صریح معظم له از وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی نیز، نتوانست این نهادها را ملزم به انجام وظائف قانونی خود کند.

وی ادامه داد: مواضع دبیر شورای عالی فضای مجازی و وزیر ارتباطات در کنار عملکرد آنان نشان می دهد هیچ اعتقادی به سر و سامان دادن به فضای مجازی ندارند. از این رو برای قوی شدن در این عرصه هیچ امیدی به مسئولان فعلی نیست.

این کارشناس افزود: پیش از انتخابات مجلس شورای اسلامی رهبری عزیز از مردم خواستند با انتخاب خوب، مجلس قوی تشکیل دهند. نگاهی به منتخبان ملت، نوید بخش شکل گیری چنین مجلسی است. بدون شک یکی از وظائف مهم مجلس قوی، قانون گذاری، نظارت و استفاده از سایر ظرفیت ها برای قوی شدن در فضای مجازی است.

فضای مجازی فضای تعیین‌کننده برای افکار عمومی در انتخابات ۱۴۰۰ است

کارشناس دیگر فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک” گفت: فضای مجازی فضای تعیین‌کننده برای افکار عمومی در انتخابات ۱۴۰۰ است. ازاین‌رو عده‌ای فکرهای اجاره‌ای را برای مهندسی افکار عمومی فعال کردند و عده‌ای در حال تبلیغ رحم‌های اجاره ای این فضا برای گرفتن نتیجه مطلوب خود هستند.

محمد عسگری ادامه داد: فکرهای اجاره‌ای بخشی در قرارگاه‌های مختل فعال شده‌اند، بخشی در فعالان فضای مجازی و بخشی در هزاران کانالی که پیش از انتخابات توسط برخی وزارتخانه‌ها خریداری یا اجاره شده است.

وی افزود: قرارگاه‌های مختل وظیفه ایجاد انشقاق میان جریان انقلابی را دارند و البته تبلیغ‌کنندگان پلتفرم‌هایی هستند که اعمال مدیریت داخلی در آن‌ها سخت‌تر است.

این کارشناس تصریح کرد: برخی فعالان فضای مجازی اما برایشان فرق نمی‌کند این دیگ برای چه کسی می‌جوشد، پول می‌گیرند و هر جایی کار می‌کنند و هر جلسه‌ای را شرکت می‌کنند و برای آن‌کسی که پول بیشتر دهد تبلیغ می‌کنند حتی اگر به او اعتقادی نداشته باشند. این‌ها همان‌هایی هستند که به یک‌باره مبلغ سیگنال می‌شوند و یک‌باره پای کار تبلیغ گسترده کلاب هاوس می‌آیند.

عسگری گفت: اما رحم‌های اجاره‌ای نیاز به یک سطح بالاتر از مدیریت و نفوذ را دارد. این رحم‌ها را سطوح بالاتر و آن‌هایی که باید مدیریت فضای مجازی را اعمال کنند، حمایت کرده و به‌طور گسترده تبلیغ می‌کنند تا قطعات پازل چندپارگی، دوقطبی سازی، برهم زدن نظم و تمرکز افکار عمومی و ... را تکمیل کنند.

وی خاطر نشان کرد: پشت پرده فضای موجود شبکه‌های اجتماعی تا امروز نشان می‌دهد:اولا ایجاد انشقاق بین جریان انقلاب و مشغول سازی این جریان هدف اصلی است. (با استفاده از دوست نادان و مغرض و دشمن دانا)دوما با بارش فراوان اطلاعات و اخبار مسئله‌دار، سعی در گیج سازی افکار عمومی وجود دارد. سوما تخریب سازمان‌یافته نیروهای مستقل و ایجاد شبهاتی که ریشه در دروغ و جعل واقعیت دارد.

این کارشناس در خاتمه گفت: راه اندازی و تشکیل شبکه ملی اطلاعات در این فضای ولنگار مجازی در آستانه انتخابات لازم و ضروری است و اگر اقدامی در این صورت نگیرد ضربه آن را در زمان انتخابات می خوریم، ضربه ای که جربان ناپذیر است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای قوی شدن انتخابات ۱۴۰۰ اجاره ای افکار عمومی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند