Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حسین معروفی گفت: امروز در رودبار جنوب دو قرارگاه تشکیل شده است یکی در سپاه استان با حضور بسیج سازندگی و اصناف و کشاورزی که برای پشتیبانی و انتقال و فروش محصولات مردم برنامه داشته باشیم و قرارگاه دیگری در جنوب استان برای ۷ شهرستان جنوبی با محوریت فرمانده ناحیه جیرفت برای کمک و پشتیبانی در امر فروش و انتقال تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله کرمان در حاشیه سفر به رودبارجنوب در رابطه با مشکلات کشاروزی جنوب استان کرمان گفت: درد و رنج مردم جنوب استان کرمان در رابطه با فروش محصولات کشاورزی می طلبد که مسئولان در سطح استان و در سطح وزارتخانه ها فکری راهبردی در زمینه نوع محصول و کشت و بازار و صادرات داشته باشند.

وی افزود: با نگاه راهبردی برای هر سال باید مشخص شود چقدر به هر محصول در کشور نیاز داریم و به چه میزان می توان انتقال و صادرات را انجام داد؛ همچنین توزیع بذر دولتی به کشاورز واقعی از الزامات است.

سردار معروفی توضیح داد: تا زمانی که حوزه های راهبردی را درست نکنیم نمی توانیم منابع آب را هم مدیریت کنیم، نمی توانیم به اقتصاد و معیشت مردم توجه کنیم پس اولین سوء مدیریت در حوزه راهبردی است.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان ضمن درخواست از مسئولان برای ورود جدی به مشکلات کشاورزی جنوب استان کرمان خاطرنشان کرد: ما در سپاه و بسیج با تمان توان کنار مردم و مسئولان هستیم؛ سپاه و بسیج سنگر مستحکم انقلاب؛ بسیج مظهر مردم سالاری دینی است از مردم با مردم و برای مردم است این یک فرهنگ است.

وی ادامه داد: سپاه  و بسیج سد بلای مردم در همه عرصه ها هستند از حوادث طبیعی، امنیتی و عملیاتی تا هر کجا که مردم نیاز داشته باشند؛ ما فقط جانمان را در صحنه نبرد نمی گذاریم بلکه آبروی خود را هم می گذاریم زیرا نجیب ترین مردم مردم کشور ما هستند.

سردار معروفی با اشاره به تشکیل دو قرارگاه برای حل مشکلات کشاورزی مردم عنوان کرد: امروز در رودبار جنوب دو قرارگاه تشکیل شده است یکی در سپاه استان با حضور بسیج سازندگی و اصناف و کشاورزی که برای پشتیبانی و انتقال و فروش محصولات مردم برنامه داشته باشیم و همین قرارگاه را در جنوب استان برای ۷ شهرستان جنوبی با محوریت فرمانده ناحیه جیرفت برای کمک و پشتیبانی در امر فروش و انتقال تشکیل دادیم.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان تصریح کرد: سپاه به دنبال عقل معاش و اقتصادی در این حوزه نیست فقط به دنبال حل مشکل مردم هستیم.

وی ضمن تشریح اولویت های قرارگاه حل مشکلات کشاورزی مردم گفت: اولویت ما شناسایی کشاورزان واقعی و خرده مالکان است ما به سمت کمک آنها می رویم و اطلسی ظرف یک هفته برای این امر آماده می شود.

سردار معروفی ادامه داد: فرمانده هان نواحی ۲۲ شهرستان پای کار آمده اند تا ابتدا در درون استان خودمان برای انتقال پیاز و سیب زمینی و گوجه اقدام کنیم و اصرار داریم تا خریداری در سر زمین خرده مالک صورت بگیرد.

فرمانده سپاه ثارالله افزود: علاوه بر این با همکاری بسیج سازندگی با فرمانده های استانهای همجوار سعی می کنیم به شبکه انتقال و خرید مردم کمک کنیم تا از این بحران عبور کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این قرارگاه در حوزه های بلندمدت که راهبردی است برای کشاورزی شمال و جنوب استان؛ در حوزه های میان مدت برای مراقبت از سطح آب و تعریف محصولات برای مناطق همچنین در حوزه کوتاه مدت که موارد اورژانسی مثل خرید و فروش و انتقال محصولات است برنامه داریم.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه ثارالله مشکلات کشاورزی جنوب استان دو قرارگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی