Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد با بیان اینکه با همراهی خیرین نهضت مدرسه سازی سرعت بیشتری گرفته است گفت: استان یزد تا پنج سال آینده به ۲۱۰۰ کلاس درس نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، خوشبختانه ساخت فضاهای آموزشی در استان یزد مورد توجه و در اولویت کار خیران قرار داشته است و مدارس در استان به صورت کامل خیری و یا با مشارکت خیرین ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیمی از مدارس استان یزد توسط خیرین ساخته شده است و وجود مدارس خیرساز با قدمت بیش از 100 سال در استان یزد نشان از اهمیت این موضوع برای مردم استان یزد دارد، همچنین بیش از 1700 شخص حقیقی و حقوقی عضو مجمع خیرین مدرسه ساز استان یزد هستند که همواره پای کار  ساخت مدرسه و تجهیز امکانات آموزشی و فناوری در مدارس هستند.

طبق پیش‌بینی‌های انجام شده با افزایش 5 درصدی آمار دانش‌آموزان به دلیل مهاجرپذیر بودن استان یزد، وجود مدارس تخریبی و دو شیفته لازم است تا سال 1405 تعداد کلاس‌های درس استان از 420 کلاس به 2100 کلاس درس برسد.

جواد ذاکر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: نهضت مدرسه سازی که از دیرباز در استان یزد آغاز شده اکنون سرعت بیشتری گرفته و با همراهی خیران و مسئولان، نهضت مدرسه سازی در دور افتاده ترین روستاهای استان تا مرکز استان یزد را در بر گرفت.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به استان یزد  ادامه داد: لازم می‌دانم از تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر و مجدانه نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی که در توسعه و بهبود فضاهای آموزشی شهرستان‌ها تاثیر  به سزایی داشتند تشکر و قدردانی کنم.

ذاکر بیان کرد: قرار شده به سرعت برای استفاده از فضاهای نیمه تمام که بعضا مدت زمان زیادی از شروع ساخت آنها گذشته چاره‌اندیشی شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد از کلنگ‌زنی طرح توسعه یک مدرسه در روستای همت آباد تفت خبر داد و اظهار داشت: نکته حائز اهمیت در این پروژه خیری، صرف هزینه‌های مراسم ترحیم پدر خیر در امر مدرسه سازی است که می‌تواند الگوی مناسبی در جهت امور خیریه باشد.
وی گفت: از مدرسه‌های بلااستفاده روستایی بازدید شد و راهکار مناسب جهت استفاده بهتر و یا تغییر کاربری این فضاها پیگیری شد.

ذاکر خاطرنشان کرد: دیدار با مسئولین محلی شهر ندوشن، بررسی مشکلات آموزشی این شهر برنامه بعدی رئیس سازمان نوسازی کشور بود که در خصوص تامین تجهیزات مدارس منطقه، تخریب و بازسازی یک باب مدرسه در این شهر تصمیم‌گیری شد.

مدیرکل نوسازی یزد افزود: بازدید بعدی سفر به شهرستان میبد بود، در این سفر، از هنرستان خیرساز دکتر یاسایی بازدید شد و مقرر شد جهت بهره‌برداری سریع‌تر از مدرسه، سالن‌های آموزشگاه با اولویت‌بندی تکمیل شود.

ذاکر با اشاره به اینکه در مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش 27  پروژه آموزشی، ورزشی و پرورشی در نقاط مختلف استان یزد به طور همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد افزود: مهم‌ترین این پروژه‌ها شامل مدرسه خیرساز 18 کلاسه پوررضایی، مدرسه 12 کلاسه شاهد زارع شاهی، آموزشگاه 18 کلاسه پرفسور حسابی و مجموعه ورزشی یادگار سومین شهید محراب ویژه دانش‌آموزان استثنایی است.

وی تصریح کرد: با افتتاح این پروژه‌ها 155 کلاس درس و 34 هزار متر مربع زیربنا به فضاهای آموزشی استان اضافه شد و اعتباری بالغ بر 136 میلیارد تومان برای بهره‌برداری از آنها هزینه شده است.

یزد سومین استان مهاجرپذیر در کشور است50 درصد مدارس استان یزد توسط خیرین ساخته شده استاستاندار یزد: الگوهای پیوند دهنده نماز، خانه، مدرسه و مسجد به دانش‌آموزان ارائه شود

مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد با اشاره به برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش استان یزد گفت: در این جلسه در مورد مشکلات درمانگاه فرهنگیان بحث و تبادل نظر شد و در نهایت مقرر شد با مشارکت خیران و وزارت آموزش و پرورش، مشکل مجوز و اعتبار این مجموعه برطرف شود و تا ظرف چند ماه آینده بخش عمل جراحی محدود آن آماده بهره برداری شود.

وی با اشاره به اینکه خیران استان یزد نقش بسیار مهمی در امر مدرسه سازی دارند، افزود: مباحث مرتبط با مهاجرت و نیاز استان به بالغ بر 2000 کلاس درس در پنج سال آینده و استقرار مدارس غیر انتفاعی در فضاهای مناسب آموزشی از دیگر مباحثی بود که در حضور وزیر مطرح شد و در دستور کار معاونین وزارت خانه قرار گرفت.

270 هزار دانش‌آموز در 1220 واحد آموزشی استان یزد در حال تحصیل هستند، هر چند سرآنه آموزشی در استان یزد بالاترین میزان کشوری است اما  واحدهای آموزشی با توجه به تراکم‌های جمعیتی مختلفبه نحو عادلانه در این استان پخش نشده است.

لازم به ذکر است که 22 درصد مدارس استان یزد نیازمند تخریب و بازسازی هستند و برای نگهداری و مرمت مدارس نیازمند اعتبار بیشتر از سمت دولت جهت نوسازی مدارس تخریبی هستیم.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس استان یزد نهضت مدرسه سازی نوسازی مدارس استان یزد استان یزد کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر