Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@13:01:50 GMT

درخواست سهامداران شرکت پلی اکریل ایران

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۱۴۰۱

جمعی از سهامداران شرکت پلی اکریل ایران با شرکت در یک کارزار ظرف مدت 48 ساعت و با بیش از 3000 امضای آنلاین از آقای نیارکی معاون صنایع وزارت صمت و آقای نجفی رییس هیات حمایت از صنایع خواستند که سریعتر در خصوص تحویل کارخانه های هیات مدیره تصمیم گیری نمایند . این کارزار نیز به صورت رسمی در تاریخ 17 فروردین تحویل دبیرخانه های وزارت و هیات حمایت از صنایع این دومین کارزار سهامداران شرکت پلی اکریل است، کارزار قبلی با کسب بیش از 5000 امضای آنلاین ظرف مدت 5 روز خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت در دبیرخانه آن وزارتخانه در تاریخ 26 بهمن سال قبل ثبت گردیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن کارزار به شرح زیر است : 

جناب آقای صادق نیارکی
 معاون محترم امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت پیرو نامه به شماره ثبت دبیرخانه ۲۸۶۲۶۶ مورخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ و دستور حضرتعالی به رئیس وقت هیئت حمایت از صنایع

جناب آقای دکتر نجفی

رئیس محترم هیئت حمایت از صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت

با سلام


احتراماً ضمن تبریک انتصاب حضرتعالی به عنوان رئیس هیئت حمایت از صنایع و با عنایت به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها که نشان‌دهنده تأکید ایشان نسبت به رفع و کاهش موانع و نواقص مسیر تولید است و البته تأکید رهبری بر رعایت و پیگیری حقوق عامه در سخنرانی مورخ ۹۹/۰۴/۰۷ در ارتباط تصویری با رئیس و مسئولان عالی قضائی و همچنین رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور و پیرو نامه قبلی سهامداران به جناب آقای رزم حسینی وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به شماره ۱/۶۵۲۶ مورخ ۹۹/۱۱/۲۵ به امضای آنلاین ۵۱۰۹ سهامدار و حامی صنعت نساجی که به شماره ۶۰/۲۸۶۲۶۶ مورخ ۹۹/۱۱/۲۶ در دبیرخانه وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت و دستور رسیدگی آن صادر شده است، به استحضار می‌رساند:


همانطورکه مطلعید هیئت مدیره قانونی شرکت طی مجمع عمومی ۳ دی‌ماه سال قبل انتخاب و به صورت رسمی و با دستور مقام محترم قضائی نیز ثبت شده‌اند و این هیئت در حال حاضر نماینده قانونی سهامداران شرکت پلی اکریل ایران است.

متأسفانه پس از انتخاب هیئت مدیره و علیرغم پیگیری‌های مکرر ایشان جهت تحویل کارخانه‌های شرکت پلی اکریل ایران، علی‌الظاهر تصمیم‌گیری در پروسه‌های اداری قرار گرفته که صرفاً موجب تعویق در اعلام نتیجه درخواست هیئت مدیره شرکت شده که متأسفانه نشان از عدم مساعدت و همکاری لازم هیئت حمایت از صنایع است.
چنانچه جلسه مورخ ۹۹/۱۱/۲۷ علیرغم اعلام کتبی خود هیئت حمایت مبنی بر برگزاری جلسه پس از درخواست هیئت مدیره شرکت، به دلیل عدم ارائه آگهی روزنامه رسمی مبنی بر ثبت اولین صورتجلسه هیئت مدیره لغو می‌شود، جلسه بعدی پس از دو هفته در تاریخ ۹۹/۱۲/۱۱ برگزار شد که بر اساس آن مقرر شد که هیئت مدیره شرکت درخواست رسمی آمادگی جهت تحویل کارخانه‌ها وفق شرایط مندرج در قانون حمایت صنعتی اعلام نماید که مدیرعامل شرکت نیز این اقدام را طی نامه شماره ۱۱۰/۱۳۹۹/۳۷۸ مورخ ۹۹/۱۲/۱۴ انجام می‌دهد و علیرغم آنکه در جلسه مذکور توسط هیئت حمایت از صنایع این موضوع اعلام شده بود که پس از دریافت نامه آمادگی تحویل کارخانه‌ها، هیئت حمایت از صنایع موضوع را در اولین جلسه اعضای هیئت حمایت مطرح و مصوبه لازم را اخذ و ابلاغ خواهد کرد و متأسفانه علی‌الظاهر علیرغم اعلام رئیس قبلی هیئت حمایت از صنایع مبنی بر اخذ مصوبه و صرفاً لزوم تأیید آن توسط وزیر محترم صنعت، این اقدام انجام نشده و موضوع به دستور وزیر منوط شده بود.

ذکر این نکته ضروری است که همانطورکه مستحضرید شرکت پلی اکریل ایران در راستای قانون حمایت صنعتی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌های کشور در تابستان ۱۳۹۵ تحت حمایت و نظارت هیئت حمایت از صنایع قرار گرفته است و قانون حمایت از صنایع از جمله قوانین استثنائی است که علیرغم تعارض با قاعده فقهی تسلیط بر اساس قاعده الضرورات وضع شده و بنابراین محکوم به تفسیر مضیق و محدود به دوره ضرورت است.
بر همین اساس قانون‌گذار دوره ضرورت اولیه را به ۶ ماه محدود و تداوم تصدیع هیئت حمایت را منوط به رعایت مقرره ماده ۲۴ آیین‌نامه قانون مذکور است. با توجه به آنکه در حال حاضر با حمایت مسئولان قضائی و استانی شرایط مهیا شده و برنامه‌های هیئت مدیره رسماً اعلام و تضمین‌های لازم نیز جهت پرداخت طلب دولت مطابق قانون حمایت صنعتی اعلام به ارائه شده است، ادامه حضور هیئت حمایت از صنایع پس از گذشت بیش از ۴ سال و نیم در شرکت و البته افزایش زیان انباشته شرکت با هر توجیهی و عدم امکان تهیه ماده اولیه به میزان حتی یک‌چهارم تمام ظرفیت خطوط تولید محصول استراتژیک شرکت و البته کشور یعنی الیاف اکرلیک محل تأمل است و ضمن آنکه اگرچه در ماده ۲۴ آیین‌نامه اجرایی قانون هیئت حمایت صنعتی اشاره شده که از تاریخ شروع اداره موقت کارخانه هیئت موظف است گزارش جامعی از وضع اقتصادی مالی-فنی و امور اجتماعی کارخانه به وزیر صنعت، معدن و تجارت بدهد و ضمن آن مشخص کند که ادامه کار کارخانه با وضع فعلی یا با شرایطی که پیشنهاد می‌کند مقرون به مصلحت است یا خیر؟
این موضوع توسط هیئت اجرایی حمایت از صنایع اعلام می‌شود که رعایت شده، در گزارش‌های حسابرسی‌شده شرکت پلی اکریل در طی ۴ سال مالی درج شده که حسابرسان چنین گزارشی را دریافت نکرده‌اند و لذا سهامداران شرکت پلی اکریل در این خصوص و بسیاری از موضوعات دیگربه جهت عدم شفافیت با ابهام جدی مواجه هستند.
شایان توجه است بر اساس بند ۲ ماده ۱ دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت‌های ثبت‌شده نزد سازمان مصوب ۸۴/۰۵/۰۳ هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با اصلاحات بعدی آن، شرکت پلی اکریل ملزم به رعایت مفاد این دستورالعمل است، اما از طرفی پس از استقرار مسئولین منصوبه آن هیئت محترم، هیئت مدیره شرکت بر اساس بند ۹ ماده ۱ دستورالعمل مذکور دارای کنترل یعنی توانایی راهبری سیاست‌های مالی و عملیاتی شرکت به منظور کسب منافع از فعالیت‌های آن به جهت دوگانگی در مدیریت شرکت نیست و همین موضوع موجب ورود زیان به سهامداران شرکت شده است که البته آقای شفیعی‌پور، رئیس هیئت اجرایی مستقر در شرکت نیز طی مصاحبه به تاریخ انتشار ۹۹/۰۵/۰۵ با خبرنگار صاحب‌نیوز اعلام کردند که هیئت اجرایی حمایت از صنایع دخالتی در بحث بورس ندارد.
همین موضوع نشان‌دهنده ضرورت یکپارچه شدن وضعیت مدیریتی شرکت پلی اکریل ایران را که یک شرکت بورسی است نشان می‌دهد. برای تببین بیشتر مسئله می‌توان به این موضوع اشاره کرد که متأسفانه سهامداران شرکت از مزایای افشای الف مربوط به افزایش نرخ محصولات به جهت آنکه این افزایش نرخ‌ها با هر علت و توجیهی با سازوکار و صلاحدید هیئت اجرایی صورت پذیرفته و در قالب یک مصوبه نبوده است محروم و البته متضرر شده‌اند و همچنین تغییر و تنزل نماد شرکت در بازار معاملاتی نتیجه همین عدم یکپارچه بودن مدیریت شرکت بوده است.
بنا به مراتب و به استناد ماده ۱۰ قانون حمایت صنعتی و با توجه به دستور وزیر محترم صنعت و معاونت امور صنایع در ذیل درخواست کتبی استاندار محترم استان اصفهان به وزیر محترم صمت و با توجه به نامه ۱۱۰/۱۴۰۰/۰۰۱ مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۷ مدیرعامل محترم شرکت پلی اکریل ایران به حضرتعالی و همچنین نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات که خود می‌تواند موجب زمانبرتر شدن انجام امور اداری شود، خواهشمند است با توجه به آنکه طولانی شدن روند بررسی موضوع توسط هیئت حمایت از صنایع موجب تضییع حقوق بیش از ۴۰۰۰۰ سهامدار و ورود زیان به ایشان به جهت بلاتکلیفی موضوع ایجاد مدیریت یکپارچه و عدم استقبال بازار سرمایه از نماد شرکت در بازار سرمایه می‌شود، موضوع در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گرفته و اتخاذ تصمیم شود.

با تجدید احترام

 

رونوشت:

جناب آقای صادق نیارکی، معاون محترم امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت پیرو نامه به شماره ثبت دبیرخانه ۲۸۶۲۶۶ مورخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ و دستور حضرتعالی به رئیس وقت هیئت حمایت از صنایع

منبع: الف

کلیدواژه: سهامداران شرکت پلی اکریل شرکت پلی اکریل ایران هیئت حمایت از صنایع قانون حمایت صنعتی تحویل کارخانه ها هیئت مدیره شرکت معدن و تجارت هیئت اجرایی صنایع وزارت وزارت صنعت وزیر محترم جناب آقای بر اساس مورخ ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳