Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کل کشور در همایش روز چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه فرمانداران سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانسی در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه طبق تقویم، هفتاد روز زمان تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا،  میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در پیش داریم؛گفت: باید محور برنامه و حرکت مان ارتقای روند مشارکت سیاسی و ترغیب بیشتر مردم به حضور در این عرصه مهم انتخاباتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه  عدالت محور برنامه و کار ما باید باشد به آیه ای از سوره مبارکه مائده اشاره کرد و گفت: طبق این آیه مبارکه که خداوند در قران کریم می فرماید" یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِینَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ" باید در همه حال و شرایط عدل و تقوا را در ثقل حرکت و برنامه هایمان قرار دهیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه صحبت هایش با تشریح این موضوع که ما به عنوان عوامل اجرایی انتخابات در کشور وظیفه حفظ حقوق عامه مردم، داوطلبین و دفاع از ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داریم؛ گفت: چیزی که به ما کمک می کند به نقطه تعادل در این سه حوزه برسیم، اجرای صحیح قانون است. 

وی در این خصوص گفت: بر اساس قانون, مسوولیت تعیین صلاحیت داوطلبان, به عهده هیات های اجرایی است و هیچ دستگاهی نمی تواند جای هیات های اجرایی بنشیند و قضاوت کند و در این راستا فرمانداران باید روسای هیات های اجرایی در شهرستان با تبعیت و پیروی از قانون به برگزاری انتخابات سالم و قانونی در کشور کمک کنند.

چهار مولفه اساسی اساسی انتخابات یعنی، سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت, موضوع دیگر مورد اشاره معاون سیاسی وزیر کشور بود که در این خصوص گفت: وزارت کشور به عنوان مسئول اجرای مستقیم انتخابات با اهتمامی جدی به دنبال برگزاری انتخاباتی باشکوه و در شان مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

عرف تصریح کرد: برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری مردم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بوده و در این عرصه باید همه تلاش ها معطوف به افزایش مشارکت بیشتر سیاسی مردم و داوطلبین برای حضور در انتخابات باشد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در این خصوص گفت: وزارت کشور کماکان آماده پذیرش دیدگاهها و نقطه نظرات سازنده در خصوص افزایش مشارکت سیاسی است و در این عرصه هر ایده و راهکاری که به ذهن و اندیشه فرمانداران سراسر کشور می رسد، به صورت مکتوب به ستاد انتخابات کشور ارسال کنند.

عرف در پایان صحبت های خود یکی از ظرفیت های افزایش مشارکت را در شرایط کنونی، ارتباط سازمان یافته با گروههای مرجع، سمن ها و معتمدین محلی دانست و گفت: معاونین سیاسی استانداران و فرمانداران سراسر کشور در این بازه زمانی تقریبا دو ماهه باید ارتباط و حضور میدانی خود را در میان مردم تقویت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر کشور انتخابات ریاست جمهوری جمال عرف ستاد انتخابات کشور انتخابات شوراها برگزاری انتخابات ستاد انتخابات وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • تقویت اقتصاد کشور دشمنان را ناامید خواهد کرد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند