Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حیدری روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات تولیدکنندگان و بخش گردشگری شهرستان دماوند که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: دماوند پتانسیل‌های بسیاری دارد که با تدابیر مدیران استانی، می‌توان شرایط را تسهیل کرده و با رفع موانع در سال جدید، شاهد اتفاقات خوبی باشیم و برخی قوانین که صرفا سلیقه مدیران بر آن حاکم است، اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مشکلات مربوط به تعاونی مرغداران، افزود: نامه‌ای درحمایت از تولیدکنندگان به تعزیرات استان ارسال شده که انتظار است، مساعدت هایی دراین خصوص انجام شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات زنبورداران و ضرورت تردد به استان مازندران به منظور تولیدعسل، با همکاری تعاونی زنبورداران برای حل مشکل، تمهیداتی مدنظر قرارخواهد گرفت.

حیدری یادآور شد: با اهداف بررسی کیفیت عسل در شهرستان، بازرسان ویژه ای تعیین خواهند شد تا با نظارت بر کیفیت و مرغوبیت عسل، به این مهم بپردازند تا از برند عسل دماوند محافظت شود و در صورت ارائه عسل نامرغوب، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

باید شاهد انقلاب اقتصادی در بخش‌های مختلف باشیم

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نام‌گذاری سال جاری توسط رهبر معظم انقلاب، باید شاهد انقلاب اقتصادی در بخش‌های مختلف باشیم.

سید احمد رسولی‌نژاد با بیان اینکه برگزاری این قبیل نشست‌ها به صورت تشریفاتی نیست و ما منتظر وقوع تحولات هستیم، ادامه داد: عمده مشکلات ما مربوط به مصوبات و بخشنامه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: بحث ملی شدن اراضی از جمله مشکلات ایجاد شده است؛ در برخی از روستاها بخشی از نقاط مسکونی به عنوان اراضی ملی شناخته شده که این موضوع برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده و لازم است تجدیدنظری در این خصوص صورت گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه دامداران همه گروه‌های دامدار باید تحت پوشش قرار گرفته و از شرایط استفاده از خوراک دام بهره‌مند شود.

این نماینده مجلس اظهار داشت: با توجه به موضوع شعاع ۱۲۰ کیلومتر و عدم امکان فعالیت برخی صنایع در شهرستان دماوند، احداث طرح‌های گردشگری در راستای ایجاد اشتغال موثر خواهد بود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند کشاورزی بازار محصولات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند کشاورزی مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند کشاورزی بازار محصولات اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • نشست تبیینی ائمه جمعه و روحانیون شهرستان دماوند
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد