Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:14:19 GMT

خراسان شمالی دومین استان یارانه‌بگیر کشور است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۳۶۱۵

خراسان شمالی دومین استان یارانه‌بگیر کشور است

 علیرضا ذوقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار ثبتی جمعیت، خراسان شمالی ۹۹۰ هزار و ۲۲۳ نفر جمعیت دارد که ۳۲۱ هزار و ۹۷۷ خانوار می شود و جمعیت یارانه بگیر این استان نیز  ۹۴۸ هزار و ۱۲۰ نفر است که ۳۰۰ هزار و ۱۹۳ خانوار را شامل می شود.

وی گفت: ۲۵۷ هزار و ۹۵۴ خانوار که ۸۱ درصد از خانوارهای استان را شامل می شوند، علاوه بر یارانه، یارانه معیشتی نیز می گیرند و دولت به این افراد  که ۸۰۱ هزار و ۹۴۳ نفر را شامل می شوند به ازای بعد خانوار از یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به بالا یارانه پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در بین شهرستان های استان، بالاترین میزان دریافت یارانه با ۹۸.۵  درصد جمعیت به شهرستان راز و جرگلان اختصاص دارد.

معاون اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود: ۹۳.۶ درصد جمعیت بجنورد نیز یارانه دریافت می کنند و این رقم به طور میانگین در استان ۹۶ درصد است.

وی با بیان این که ۹۳ درصد مردم راز و جرگلان یارانه معیشتی نیز دریافت می کنند گفت: ۷۵.۷ جمعیت بجنورد نیز یارانه معیشتی هم دریافت می کنند.

وی گفت:  فقط چهار درصد از مردم استان که ۴۲ هزار و ۱۳ نفر را شامل می شوند یارانه و ۱۴۶ هزار و ۲۶۷ نفر نیز یارانه معیشتی دریافت نمی کنند.

ذوقی اظهار داشت: دولت از اول آذر ماه پارسال تا پایان اسفند همین سال نیز به ۶۰ درصد جمعیت استان که ۵۹۱ هزار و ۱۹ نفر و در واقع ۱۹۴ هزار و ۴۴۳ خانوار نیز کمک هزینه کرونایی پرداخت کرده است.

وی افزود: تسهیلات کرونایی ۱۰ میلیون ریالی که به سرپرست خانواده پرداخت می شود نیز در مرحله اول به  ۲۲۴ هزار و ۲۷۵ خانوار استان پرداخت شد و  اقساط آن از یارانه کم می شود و در مرحله دوم نیز این تسهیلات به ۱۲۶ هزار و ۹۴۵ خانوار پرداخت شد که اقساط آن از یارانه معیشتی کم می شود.

به گزارش ایرنا همزمان با افزایش نرخ سوخت و سهمیه بندی آن از بامداد جمعه ۲۴ آبان ۹۸، قرار شد مبلغ مابه التفاوت حاصل از افزایش قیمت بنزین به حساب ۶۰ میلیون نفر معادل (۱۸ میلیون خانوار) واریز می‌شود که  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جامعه هدف این طرح را شناسایی و در قالب آیین نامه‌ای مشخصات خانوارهای مشمول را به دولت ارسال کرد.

از آن پس کمک معیشتی دولت به خانوار یک نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهار نفره ۱۷۲ هزارتومان و خانوار پنج نفر و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

با همه گیری کرونا نیز دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه کمک‌های مختلفی نظیر پرداخت وام یک میلیون تومانی در دو نوبت، کمک هزینه ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی را در دستور کار خود قرار داد.

حمایت معیشتی ۱۰۰ و ۱۲۰ هزار تومانی نیز از آذرماه ۹۹ به مدت چهار ماه در نظر گرفته شد که اولین مرحله واریزی آن نیز  (۲۷ آذرماه ۹۹) به حساب خانوارهای مشمول این طرح واریز شد.

خراسان شمالی براساس آمار سرشماری سال ۹۵، ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

۹۶درصد مردم این استان یارانه و یارانه معیشتی دریافت می کنند.  

برچسب‌ها بجنورد ویروس کرونا یارانه معیشتی یارانه نقدی خراسان شمالی هدفمندی یارانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد ویروس کرونا یارانه معیشتی بجنورد ویروس کرونا یارانه معیشتی یارانه نقدی خراسان شمالی هدفمندی یارانه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان

حجت الاسلام کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: ما در آستانه سیاه چاله‌ای جمعیت در استان همدان هستیم که سالهاست در ردیف پایین جدول کشور قرار گرفته ایم و از نظر نرخ رشد جمعیتی در کشور اصلاً اوضاع مساعدی نداریم.

وی یادآور شد: دومین رویداد جوانی با شعار سهم من از جوانی ایران در ۷ بخش برگزار خواهد شد که شامل خانواده‌ها، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها، مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان است.

رئیس هیئت مدیره هفت بهشت با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند آثار خود را در این زمینه به معاونت بانوان و خانواده استانداری ارجاع دهند افزود: ما در مؤسسه هفت بهشت احساس رسالت نمودیم و با پشتوانه سال‌ها تجربه فرهنگی و جهادی در تمام نقاط شهر واستان همدان از سال ۱۳۹۸ رسماً کار خود را در سبک زندگی، آسیب‌های اجتماعی و مشخصاً کار جمعیتی آغاز کردیم.

حجت الاسلام کرمی اذعان داشت: کشور ما نیازمند ایران جوان، پیش برنده، پرنشاط و پیشتاز است واین ایران باید دارای نسلی جوان در آینده داشته باشد ولی متأسفانه شاهد این بودیم طی پروژه‌ها و نفوذی که در کشور شکل گرفت و احیاناً غفلت‌های که در کشور صورت گرفت و پروژه‌های بین المللی مثل پروژه بین المللی سقوط جمعیت که دنبال منافع برون مرزی آمریکا بود و دنبال این بود که بتواند رشد جمعیتی کشورهای مورد هدف همه دنیا و مخصوصاً کشورهای اسلامی را کنترل کند بگه گونه‌ای که در ایران اسلامی ما که خود غربی‌ها متعجب هستند به ۷۰ درصد سقوط جمعیتی را شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: قرار بر این بود پروژه کنترل جمعیتی که در ایران شکل گرفت از دهه ۶۰ نرخ ۵/۶ یا به صورت آمار ۶/۷ کشور وجود داشت این نرخ جمعیت تا سال ۱۳۷۱ به ۴ برسد و این بدان معنا است که ما به ازای هر پدر و مادر ۵/۶ بچه به دنیا می‌آمد یا به صورت واضح‌تر ۱۰ پدرومادر جوان ۶۷ فرزند به دنیا می‌آوردند و قرار براین بود ۱۰ زوج ۴۰ بچه تا سال ۱۳۷۱ به دنیا بیاورند یعنی ۲۷ بچه کاهش پیدا کند اما در سال ۱۳۷۱ این پروژه‌ای که برای ما چیده شد تا سال ۱۳۹۰ به اینجا برسیم اما ما در سال ۱۳۷۰ به اینجا رسیدیم وتا سال ۱۳۷۹ ما به سطح جایگزینی رسیدیم یعنی لبه پرتگاه سقوط به ۲/۱ رسیدیم یعنی جمعیت کشور ما ۱۳۷۹ به جایی رسید که هر پدرومادری که از دنیا می‌روند فقط می‌توانند جایگزین خود فرزند بگذارند و هیچ فرزند یا نسلی اضافه نمی‌شود.

حجت الاسلام کرمی بابیان اینکه ما از جنگ‌های اتمی بیشتر کشته و تلفات جمعیتی داده‌ایم، امروزه شاهد این هستیم ورطه سقوط جمعیتی کشور ما را در بر گرفته است خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمار با توجه به هشدارها متعددی که رهبر انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۵ داده‌اند ما به آمار ۱/۷ رسیدیم یعنی زیر نرخ جایگزینی قرار گرفته‌ایم و در سال ۱۴۳۰ با همین آمار پیش برویم جمعیت ایران تقریباً به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید جمعیتی که پیر و کهنسال خواهد داشت و این کشور هیچ بازدهی، رشد، نشاط و تلاشی نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: خانواده‌های خوش جمعیت را تکریم کنیم که این افراد نقش فهیم و پیشران را در جامعه بازی می‌کنند وبا برنامه ریزی مستمر این پیچ جمعیتی که کشور ما را تهدید می‌کند به خوبی طی کنیم.

کد خبر 6088201

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف تنگه راز
  • رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
  • ۷ فوتی و مصدم بر اثر تصادف در خراسان شمالی
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند