Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا منادی سفیدان روز پنجشنبه در جلسه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که در دانشگاه فردوسی مشهد تشکیل شد افزود: آموزش عالی و آموزش پرورش در همه کشورها جایگاه خاصی دارند و کشورهای دارای آموزش، رشد خواهند کرد.

وی ادامه داد: پیشرفت و توسعه همه کشورها در قبال کیفیت قوانین و ضمانت اجرایی آن است و بر همین اساس با ایجاد مجلس مجازی که  در دست برنامه ریزی است به دنبال استفاده از نظر استادان دانشگاه‌ها و نخبگان دانشی در کنار نظر سایر مردم برای تصویب بهتر قوانین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون‌ها در سفرهای استانی خود به دنبال احصای مشکلات در استان‌ها هستند تا بتوانند با استفاده از نظرات کارشناسی مناسب در تهیه قوانین مورد نیاز کشور در مجلس به بهترین روش مشارکت داشته باشند.

منادی افزود: در بودجه سال جاری آموزش و پرورش ۲۰ هزار میلیارد ریال برای یکی از موضوعات مورد نیاز این وزارتخانه در نظر گرفته شد تا مقداری از مشکلات آموزش و پرورش کاسته شود.

 وی ادامه داد: ۱۰۰ هزار میلیارد ریال نیز برای نوسازی مدارس در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است.

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: برای ۱۳ دانشگاه برتر کشور نیز پنج هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال علاوه بر افزایش حدود ۶ درصدی بودجه تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در نظر گرفته شده است که بر همین اساس ۵۲۰ میلیارد ریال بودجه دانشگاه فردوسی مشهد افزایش داده شد.

منادی با اشاره به طرح همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها با حقوق استادان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پیگیری این طرح در مجلس کار دشواری بود که با اجرای آن نرخ همسان سازی حقوق استادان دانشگاه به واقعیت نزدیکتر شد و دانشگاه‌های آزاد و غیردولتی هم باید با ایجاد راهکارهایی سعی در افزایش حقوق استادان دانشگاههای خود داشته باشند.

وی با اشاره فعالیتهای دیگر صورت گرفته در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲ مصوبه مطرح شده بود یکی تشکیل سازمان ملّی تعلیم و تربیت کودک برای سنین سه تا ۶ سالگی که بدون بودجه شکل گرفته بود و به همین دلیل ۷۰۰ میلیارد ریال برای آن در نظر گرفته شد تا مهدکودک‌ها از بهزیستی به آموزش و پرورش برای ایجاد نظام واحد تعلیم و تربیت کودک، منتقل شود.

او اضافه کرد: در طرح دیگر سند ملی ازدواج دانشگاهیان در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شده بود که تلاش شد ۳۰۰ میلیارد ریال برای ازدواج دانشجویان کشور و ازدیاد نسل جمعیت در نظر گرفته شود.

در ادامه این نشست رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، عصاره‌ نخبگی و فرهیختگی مجلس شورای اسلامی است.

دکتر محمد کافی افزود: دانشگاه فردوسی مشهد در توسعه کشور نقش پررنگی دارد و در بین سه دانشگاه جامع برتر قرار گرفته است و با قدمتی 72 ساله  یکی از افتخارات آموزش عالی کشور به شمار می‌رود.

وی با اشاره به زیر ساختهای مناسب شهر مشهد و دانشگاه فردوسی مشهد در جذب دانشجویان خارجی ادامه داد: این دانشگاه توانسته است از ۲۸ کشور جهان بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دانشجو جذب کند و به همین دلیل رتبه نخست جذب دانشجوی خارجی  در اختیار این دانشگاه است.

نماینده وزارت علوم در دانشگاه های خراسان رضوی گفت: تمام تلاش دانشگاه فراهم کردن بستر لازم برای فعالیتهای مختلف دانشجویی بوده است و به همین دلیل در رقابتهای دانشجویی رتبه های اول و دوم برنامه های فوق برنامه در اختیار دانشجویان این دانشگاه قرار دارد.

کافی افزود: این دانشگاه در مسیر بین المللی شدن، مسوولیت پذیری اجتماعی و ایجاد شهرت در حال تلاش است زیرا دانشگاهی که شهرت بیشتری داشته باشد موفق تر است.

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد به سمت برنامه محوری قدم گذاشته است و سند دوم برنامه راهبردی این دانشگاه متناسب با مقتضیات تنظیم و به تصویب رسیده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد کافی تبریز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد کافی مجلس شورای اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد کافی تبریز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه فردوسی مشهد مجلس شورای اسلامی استادان دانشگاه نظر گرفته شد کمیسیون آموزش میلیارد ریال دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ محمد مهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این برنامه در علت خصوص مهاجرت نخبگان از کشور گفت: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار می‌گیریم. مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

طهرانچی در مورد موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم. امروز شما خواهید دید و مردم در پایان برنامه شما قضاوت خواهند کرد که ما توانسته‌ام یا خیر.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کم شدن تعداد دانشجویان در واحد دانشگاه آزاد مجلسی بیان کرد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان‌ده بود بنابراین ریل دانشگاه عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

وی ادامه داد: امروز در دانشگاه گام دومی قدم می‌زنیم که از نسل آموزش جدا شده و نسل فناوری را در آن می‌بینید و به جایی رسیدیم که دانشگاه آزاد اصفهان با مجموع فعالیت‌هایی که در این برنامه خواهید دید توانسته ۲ ماه از حقوق کارکنان را خودش تأمین کند.

طهرانچی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه‌های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

طهرانچی در ارتباط با آزمایشگاه فناوری واحد اصفهان گفت: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است. سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم می‌کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرکت دانش‌بنیان معیار دانش پارس خوراسگان هم گفت: ضروری است تا در کشور مواد استاندارد تولید کنیم و دانشگاه آزاد اسلامی توانست ماده استاندارد که همیشه از خارج از کشور وارد می‌شد را خود ایجاد کند. تعداد آزمایشگاه‌ها مهم نیست بلکه باید مولد دارایی برای دانشگاه باشد و دانشگاه به جای تکیه صرف به درآمدهای شهریه‌ای، از این محل کسب درآمد کند. در همین استان و مجموعه‌هایی که امروز بازدید خواهید کرد ۲ ماه حقوق کارکنان از مبلغ کار همین شرکت‌های دانش بنیان تأمین شد.

طهرانچی در پایان با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری خاطرنشان کرد: در کل کشور امسال بالای هزار میلیارد تومان می‌توانیم از محل صرفا فناوری درآمد داشته باشیم و افقی که در این حوزه و برای سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ متصور شده‌ایم؛ درآمدزایی ۲ هزارمیلیارد تومانی است.

رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به برنامه ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: در این برنامه سال به سال مشخص شده که طرح‌هایی همچون پویش از لحاظ عددی چقدر باید باشد و امسال که طرح پویش وارد سال سوم می‌شود باید ده درصد از ورودی‌های کارشناسی وارد طرح پویش شوند. بالغ بر ۳۰۰ هزار ورودی لیسانس داریم که با این حساب ۳۰ هزار نفر باید وارد طرح پویش شوند.

محمد مهدی طهرانچی در پایان تاکید کرد: در سالی که گذشت ۱۲ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از شهریه داشتیم. هزار میلیارد تومان تنها در حوزه فناوری درآمدزایی داشتیم و مجموع درآمد دانشگاه آزاد اسلامی در سالی که گذشت ۱۸ هزارمیلیارد تومان بود. در گذشته ۹۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از محل شهریه‌ها و ۱۰ درصد غیرشهریه‌ای بود در صورتی که تا پایان امسال(۱۴۰۳)، ۶۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از شهریه‌ها و ۴۰ درصد درآمدزایی غیرشهریه‌ای خواهد بود.

خبرنگار: نیلوفر معصومی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228781 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • تصویب جدول مربوط در مورد مصارف استانی در مجلس
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد