Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@00:42:14 GMT

اجرای جشنواره پویش مدافعان سلامت در کردستان

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۵۵۷۷

اجرای جشنواره پویش مدافعان سلامت در کردستان

افشین خوشگوار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج به فعالیت‌ها و دستاوردهای سال ۹۹ و برنامه‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۰ پرداخت و اظهار کرد:  سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا، سال سخت و تلخی بود و در سال گذشته شاهد تغییر و دگرگونی‌های فراوانی در اجرای برنامه‌ها و اقدامات همه بخش‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوی تصریح کرد: در این ایام کرونایی معاونت تربیت بدنی و سلامت و برنامه‌های آن نیز خارج از این قاعده نبود ولی تمام فعالیت‌های انجام شده در راستای حفظ پویایی و چابکی حوزه و جلوگیری از رکود و انفعال صورت گرفت.

 وی ادامه داد: به همین دلیل انطباق و سازگاری اجرای برنامه‌ها با شرایط کرونایی به عنوان راهبرد معاونت تعیین شد و حفظ و شأنیت و وجاهت درس تربیت بدنی به عنوان یک واحد درسی مستقل و تداوم  و استمرار فعالیت های بدنی و ورزشی دانش‌آموزان در شرایط سخت کرونایی و محدودیت‌های ناشی از آن در اولویت قرار گرفت.

تولید محتوای آموزشی تربیت بدنی 

معاون تربیت بدنی و سلامت، تشکیل کارگروه و تهیه محتوای الکترونیکی درس تربیت بدنی را از جمله اقدامات مهم صورت گرفته در حوزه تربیت بدنی عنوان کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت خود معلمان تربیت بدنی، محتوای الکترونیکی درس تربیت بدنی در 4 دوره تحصیلی و در شرایط رنگ بندی کرونایی تدوین و در قالب لوح فشرده به تعداد معلمان تربیت بدنی استان تکثیر و توزیع شد و این محتوا به عنوان مبنای کار معلمان تربیت بدنی و نیز مبنای اجرای درس تربیت بدنی مدنظر قرار گرفت.

 خوشگوار، پیوست ارزشیابی مستمر و نهایی درس تربیت بدنی را از دیگر بخش‌های این محتوای الکترونیکی بیان کرد و گفت: ارزشیابی درس تربیت بدنی در نوبت اول در دو بخش آمادگی جسمانی و مهارتی نیز در قالب محتوای مذکور تدوین و ابلاغ شده است.

نظارت بر فعالیت‌های تربیت بدنی در قالب یک لینک آنلاین 

وی با اشاره به ضرورت و اهمیت ارزیابی و نظارت بر اجرای برنامه‌ها گفت: هر چند به واسطه شیوع ویروس کرونا ارزیابی‌ها و بازدیدهای میدانی و بالینی به حداقل رسید اما در یک ابتکار جدید استانی،چک لیست بازدیدها و گویه‌های آن در قالب یک لینک آنلاین تعریف شد و طی فرآیندی در اختیار مدیران مدارس استان قرار گرفت و مدیران نیز با پاسخ به سوالات چک لیست، نظر خود در مورد وضعیت اجرای درس تربیت بدنی و سایر برنامه‌های این حوزه را اعلام کردند.

وی عنوان کرد: از مجموع مدارس دارای معلم تربیت بدنی تخصصی، 85 درصد مدارس شامل 1280 مدرسه به سوالات این چک لیست پاسخ دادند و نتایج آن در سطح استان تجزیه و تحلیل شد و نقاط ضعف و قوت هر شهرستان و منطقه نیز در بهمن ماه اعلام شد.

تشکیل کارگروه سلامت و بهداشت در پروژه مهر 99 و تهیه محتوای الکترونیک حوزه سلامت  

معاون تربیت بدنی و سلامت استان کردستان همچنین به اهمیت حوزه سلامت و بهداشت اشاره کرد و گفت: تهدید کرونا با تمام تلخی‌ها و سختی‌ها، برای حوزه سلامت و بهداشت به یک فرصت تبدیل شد و این حوزه که تا قبل از شیوع کرونا در حاشیه برنامه‌های آموزش و پرورش  قرار داشت، به متن برنامه‌ها و فعالیت‌ها آمد و ما هم سعی کردیم از فرصت به دست آمده، استفاده و بهره‌برداری بهینه‌ای داشته باشیم.

وی اعلام کرد: ارتقای سلامت دانش‌آموزان به ویژه در مقابله و مواجهه با ویروس کرونا به عنوان راهبرد این بخش تعیین شد و در اولین اقدام برای تحقق آن به عنوان اولین استان، کارگروه سلامت و بهداشت به عنوان یکی از کارگروه‌‌ای پروژه مهر تعریف شد.

خوشگوار اذعان کرد: بعد از تشکیل کارگروه یاد شده در سطح استان، پیشنهاد به وزارت خانه به عنوان ششمین کارگروه پروژه مهر افزوده شد که خوشبختانه با زحمات و پیگیری‌های انجام شده، اقدامات ارزشمندی در راستای آماده‌سازی مدارس برای بازگشایی در ابتدای سال تحصیلی صورت گرفت.

 وی تهیه محتوای الکترونیکی حوزه سلامت را دیگر اقدامات صورت گرفته در این بخش برشمرد و گفت: محتوای الکترونیکی حوزه سلامت در 10 سرفصل توسط تعدادی از مراقبین سلامت و در قالب‌های مختلف تهیه شد که به صورت لوح فشرده و به تعداد 1500 نسخه در سطح مدارس استان و با هدف ارتقای سواد سلامت دانش‌آموزان و خانواده‌ها تکثیر و توزیع شد.
‌ 
خوشگوار با اشاره به استفاده از ظرفیت بسترهای فضای مجازی اعم از شبکه شاد و سایر شبکه‌ها در راستای سازماندهی فعالیت مراقبین سلامت و نیز دانش‌آموزان گفت: با توجه به این که برنامه‌های این حوزه به صورت فعالیت در نظام آموزش و پرورش تعریف شده است و عملاً امکان ارزشیابی کمی وجود ندارد، لذا برای ایجاد انگیزه مخاطبان، بیشتر تمرکز خود را بر روی برگزاری جشنواره‌های تخصصی معطوف کردیم.

وی افزود: براین اساس با برگزاری سه جشنواره استانی و کشوری تلاش کردیم به هر طریق ممکن، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان با اولویت‌ها و برنامه‌های این حوزه مأنوس و همراه شوند.

برگزاری جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی و پویش مدافعان سلامت  

معاون تربیت بدنی و سلامت استان کردستان با اشاره به برگزاری جشنواره استانی سفیران سلامت گفت: در این بخش که با استقبال خوب دانش‌آموزان همراه شد و ضمن وصول 3 هزار و ۵۰۰ اثر به صورت فیلم و انیمیشن 90 ثانیه‌ای و توسعه سواد سلامت در راستای غنی سازی اوقات فراغت و مشارکت خانواده‌ها، تجارب ارزشمندی به دست آمد.

 خوشگوار از جشنواره کشوری سفیران سلامت دانش‌آموزی به عنوان دومین جشنواره این بخش نام برد و گفت: مهلت شرکت در آن تا پایان دومین ماه تمدید شده است و انتظار می‌رود به مدیران مدارس تأکید شود در فرصت باقی مانده برای ارسال آثار دانش‌آموزان از طریق فرآیند تعیین شده اقدام کنند.

وی اضافه کرد: جشنواره پویش مدافعان سلامت نیز دیگر جشنواره حوزه سلامت در بخش دانش‌آموزی است که تا 19 فروردین ماه فرصت داوری آثار در شهرستان‌ها برای معرفی 10 اثر برتر بخش‌های چهارگانه وجود داشت و پس از آن داوری مرحله استانی برای معرفی آثار برتر به مرحله کشوری صورت خواهد گرفت.

 معاون تربیت بدنی و سلامت در ادامه از مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق خواست که پیگیری و تأکیدات لازم در راستای ارائه گزارش به موقع ماهانه سامانه بانک اطلاعات کرونا را با مدیران مدارس داشته باشند.

وی همچنین نظارت بر فعالیت‌های مجموعه آموزش و پرورش و دیگر بخش‌های اداری و مدارس بر اساس رنگ بندی‌های ستاد کرونا را خواستار شد.

 اجرای بسته تحولی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) و آغاز مرحله پنجم طرح

معاون تربیت بدنی و سلامت ضمن در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر و تشکر از همراهی و زحمات همه بخش‌ها در اجرای طرح کوچ گفت: این طرح به عنوان یکی از بسته‌های تحولی و مهمترین برنامه معاونت در سال تحصیلی جاری،به خوبی در سطح استان اجرا شده و هم اینک در مرحله پنجم و تحلیل نتایج نهایی هستیم.

وی با اشاره به کسب عنوان استان پنجم در ثبت داده‌های مرحله اول اظهار امیدواری کرد: این طرح با همراهی همه بخش‌ها منجر به تحقق سلامت وزنی دانش‌آموزان شود.

ویژه برنامه‌های هفته سلامت

 خوشگوار با اشاره به فرا رسیدن هفته سلامت، برگزاری برنامه نمادین این هفته را خواستار شد و گفت: فرصتی مناسبی است تا از محل اعتبارات تخصیصی از فعالان این حوزه شامل مراقبین سلامت و سایر عواملی که در موضوع سلامت و بهداشت نقش موثری داشته‌اند ، تقدیر شود.

 وی از برگزاری سومین همایش علمی دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی، افتتاحیه کشوری جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی، تهیه و ارسال تجهیزات و وسایل ورزشی و بهداشتی، برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری مسابقات غیرحضوری دانش‌آموزان و تهیه فیلم‌های آموزشی رشته تنیس روی میز و نرمش صبحگاهی کشور با محوریت استان به عنوان دیگر برنامه‌های مهم این حوزه نام برد.

 خوشگوار کسب عنوان برتر کشور در ارزیابی شاخص‌های عملکردی سالانه، استان برتر در جشنواره دانش‌آموز پویا در منزل، سه عنوان برتر کشوری رقابت‌های طناب زنی مجازی دختران، استان برتر در ثبت داده‌های طرح کوچ و کسب عنوان نائب قهرمانی مسابقات فوتسال دانش‌آموزان پسر کشور را از جمله موفقیت‌های حاصل شده معاونت در سال 99 اعلام کرد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون تربیت بدنی کردستان آموزش و پرورش معاون تربیت بدنی و سلامت محتوای الکترونیکی سلامت و بهداشت درس تربیت بدنی آموزش و پرورش سفیران سلامت دانش آموزان دانش آموزی حوزه سلامت سلامت دانش برنامه ها صورت گرفت فعالیت ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن

ایسنا/همدان فرماندار رزن از پیش بینی ۵۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه عمرانی آموزش و پرورش این شهرستان در سال جاری خبر داد.

علی اصغر غفاری آثار پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد:برای حوزه آموزش و پروش شهرستان رزن اعتباری افزون بر ۵۲ میلیارد تومان در حوزه عمرانی پیش بینی شده که این میزان اعتبار برای ساخت مدارس فاطمیه رزن و  مدرسه روستای ملابداغ و سایر پروژه‌های حوزه آموزش و پرورش هزینه خواهد شد و باید در این رابطه نوسازی مدارس پیگیری تخصیص اعتبارات پیش بینی شده  برای تکمیل این پروژه ها را داشته باشد.

وی در ادامه افزود: در شهرستان رزن  از رشته های مختلف تحصیلی تعداد ۱۰۴۱ نفر  در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ شرکت کرده‌اند که در این رابطه ۱۴۰ نفر عوامل اجرایی فرایند برگزاری آزمون سراسری شهرستان را بر عهده دارند.

غفاری آثار با اشاره به در پیش رو بودن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم گفت: با توجه به عملکرد بسیار خوب معلمان  در حوزه تعلیم و تربیت شهرستان، حتما مسئولین همکاری لازم را با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن هفته تجلیل از مقام شامخ معلم داشته باشند.

وی  در ادامه خواستار نگاه ویژه آموزش و پرورش نسبت به حرفه و  مهارت آموزی دانش آموزان شد و تصریح کرد: بازدید دانش آموزان رزنی از واحدهای موجود شهرک صنعتی رزن از نقش موثری در آشنایی  آنان با حرفه های مختلف و هدایت آنان به سمت مهارت و حرفه آموزی برخوردار خواهد بود.

وی  همچنین با تاکید بر ارتقاء سواد رسانه‌ای دانش آموزان توسط آموزش و پرورش گفت: آموزش سواد رسانه‌ای توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان تاثیر بسزایی در آشنایی این قشر مهم جامعه با واقعیت های فضای مجازی و استفاده صحیح آنان از این فضا دارد.

امام جمعه رزن هم در این جلسه با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان اصلی هر جامعه است که بقاء، دوام و پیشرفت آن به کیفیت تعلیم و تربیت بستگی دارد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب و حاصل خون شهدا، تحول عظیم در نظام آموزشی و دستگاه تعلیم و تربیت بود که باید با توجه به آموزه‌های دینی، معنوی و تربیتی، این مهم حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر منصوری افزود: تربیت نسل آینده انقلاب و سکان‌داران نظام اسلامی توسط جامعه فرهیخته فرهنگیان در آموزش و پرورش رقم می‌خورد و در همین رابطه مدارس، اساس و پایه تزکیه و تعلیم هستند.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن هم از برگزاری امتحان نهایی برای سه پایه متوسطه نظری با ۱۲۰۰ نفر  دانش آموز خبر داد و گفت: برای برگزاری هر چه بهتر آزمون نهایی نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستیم.

پرویز علی بنده لو افزود: با تلاش های دانش آموزان و همت فرهنگیان شهرستان رزن، این شهرستان از بین  ۷۲۸ منطقه و شهرستان در کشور رتبه  ۲۶ کشور و اول استانی در قبولی امتحانات نهایی و میانگین نمرات را در سال گذشته کسب کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: در هفته معلم، مسئولین در مدارس حاضر شده و از زحمات معلمان عزیز تجلیل خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت