Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@19:12:13 GMT

تمایل هند به خرید بیشتر نفت ایران

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۶۷۹۰

تمایل هند به خرید بیشتر نفت ایران

هند پس از جنگ لفظی با عربستان بر سر سیاست‌های نفتی، خرید نفت از این کشور را پایین آورده و قصد افزایش واردات نفت از ایران را دارد.

به گزارش برنا به نقل از اویل پرایس، به دنبال افزایش درگیری بین هند و عربستان بر سر قیمت نفت خام، یکی از مقامات دولتی این کشور اعلام کرد در صورت برداشته شدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران، هند بلافاصله خرید نفت خود از این کشور را افزایش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هند پس از جنگ لفظی با عربستان بر سر سیاست‌های نفتی، از پالایشگاه‌های خود خواسته است نفت کمتری از این کشور خریداری کنند. هند ماه‌هاست از عربستان و عراق خواسته تولید نفت را افزایش داده و مانع بالا رفتن قیمت آن شوند. عربستان و عراق بزرگترین عرضه‌کنندگان نفت به هند هستند. این درخواست زمانی اعلام شد که عربستان داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز از تولید خود را جهت تقویت قیمت نفت کاهش داد.

 عربستان پاسخ درخواست هند را با افزایش قیمت رسمی نفت خام خود برای فروش در آسیا داد. اقدام بعدی هند کاهش خرید نفت عربستان در ماه مه بود. پالایشگاه‌های هند در ماه مه 36 درصد نفت کمتری نسبت به برنامه ریزی قبلی خریداری خواهند کرد.

 در این بین، هند واردات نفت خود از آمریکا را طی ماه های اخیر افزایش داده است، به طوری که آمریکا به زودی دومین عرضه کننده بزرگ نفت به این کشور پس از عربستان خواهد بود.

 خرید نفت هند از عربستان و عراق به ترتیب 42 درصد و 23 در ماه فوریه کاهش یافته بود. یک نگرانی در مورد برنامه هند جهت افزایش خرید نفت ایران وجود دارد. بسیاری از تحلیلگران صنعت نفت عقیده دارند ایران مدت‌هاست مقدار قابل توجهی نفت تولید و صادر می‌کند. بنابراین برداشته شدن تحریم‌های آمریکا تاثیر چندانی بر میزان صادرات آن نخواهد داشت. برخی دیگر عقیده دارند هند از قبل واردات نفت خام از ایران را با این تصور که تجارت با این کشور آسان‌تر خواهد شد، آغاز کرده است.

 هند که از تحریم‌های آمریکا علیه ایران تبعیت کرده بود، ضربه سختی از این تحریم‌ها خورد چون منابع واردات نفت آن محدودتر و وابستگی آن به نفت عربستان بیشتر شد. در این بین چین، بزرگترین وارد کننده نفت دنیا، به خرید نفت ایران ادامه داد و از رقیب خود، هند، پیشی گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عربستان قیمت نفت نفت جنگ عراق افزایش قیمت آسیا واردات ایران صنعت نفت تجارت ایران جنگ عربستان نفت واردات واردات نفت خرید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری

دیدار‌ها و رایزنی‌های دیپلماتیک امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گامبیا در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت این کشور، با دیدار و تبادل نظر با امیر فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی ادامه یافت.

طرفین با تاکید بر این که مناسبات دو کشور در مسیر درستی قرار دارد، همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری را مهم ارزیابی کردند. 

امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم فیمابین تبادل نظر و توافق کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح مواضع اصولی ایران در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی بعد از اقدام تروریستی این رژیم در هدف قرار دادن سفارت ایران در دمشق و پاسخ مقتدرانه نیرو‌های مسلح ایران علیه پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که در حمله موشکی به سفارت ایران در دمشق مورد استفاده قرار گرفت، بر حمایت کشورمان از هرگونه توافقی که ضامن حقوق مردم فلسطین باشد تاکید کرد.

 امیرعبداللهیان اظهار داشت: ما معتقدیم فلسطینیان خود باید در مورد سرنوشت فلسطین تصمیم بگیرند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحرک اخیر آمریکا در منطقه گفت: سوابق تاریخی و تجربه ما نشانگر تکرار بدعهدی آمریکا است و آنها به هیچ پیمان و وعده‌ای وفادار نیستند. 

دکتر امیرعبداللهیان با اشاره به ضرورت تلاش‌های مشترک برای توقف جنگ در غزه در راستای منافع مردم فلسطین و کشور‌های منطقه افزود: معتقدیم بازگشت ثبات و امنیت به منطقه و توقف جنگ به نفع همه کشور‌های منطقه هست.

امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و مشورت و تعامل مستمر بین وزرای خارجه دو کشور در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی خاطر نشان کرد: مهم این است که اراده لازم نزد رهبران دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور وجود دارد.

وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد: فعال سازی روابط اقتصادی و فرهنگی و مردمی از جمله مسائل اساسی است که موجب تقویت بیش از پیش روابط در راستای منافع دو کشور می‌شود. وی ازسرگیری حج عمره و آثار مثبت آن در میان مردم دو‌ کشور را از آن جمله توصیف کرد.

فیصل بن فرحان دیدگاه‌های کشورش را در مورد تحولات منطقه تشریح کرد و بر اهتمام ویژه این کشور به احقاق حقوق مردم فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطین، تاکید کرد.

 وزیر خارجه عربستان ابراز امیدواری کرد که توقف جنگ در این مرحله در غزه محقق شود و افزود: توقف جنگ را به نفع مردم فلسطین و شروع ارسال کمک‌های انسانی به غزه می‌دانیم. 

فیصل بن فرحان استمرار تعامل بین دو کشور ایران و عربستان را برای مقابله با طرح‌های جنگ طلبانه نتانیاهو در منطقه ضروری دانست.

وزیر خارجه عربستان همچنین به موضع کشورش در محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق بعنوان مکانی دیپلماتیک اشاره و خاطر نشان کرد؛ چنین حمله‌ای به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • قیمت گندم مشخص شد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • تمایل عربستان برای برقراری عمره پس از حج تمتع
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟