Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان اجرای برنامه‌های ماه مبارک رمضان را بر اساس مصوبات ستاد کرونا و به تناسب وضعیت رنگ‌بندی هر شهرستان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر انصاری‌راد، شب گذشته (۱۹ فروردین‌ماه) در جلسه برنامه‌ریزی ماه رمضان و اجرای عملیات فصل بندگی، اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان، ماه بندگی خداوند متعال، خودسازی و تهذیب نفس و بهار قرآن کریم قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ان‌شاءالله بتوانیم با آمادگی لازم از برکات این ماه عزیز بهره‌مند شویم.

وی افزود: امسال دومین سالی است که ماه مبارک رمضان با شرایط سخت کرونایی مواجه شده است. ویروس منحوسی که همه چیز را تحت تأثیر خود قرار داده و ما باید تلاش کنیم علی‌رغم این شرایط سخت، از برکات این ماه مبارک بهره‌مند شویم و این امر نیازمند برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌هایی است که بتواند ما را در رساندن به اهدافمان کمک کند. باید برنامه‌هایی با حفظ پروتکل‌های بهداشتی داشته باشیم اما به گونه‌ای عمل کنیم که سلامتی مردم به خطر نیفتد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تأکید بر اینکه سلامت مردم در اولویت قرار دارد و خط قرمز ماست، تصریح کرد: بر اساس جلسات مختلفی که در حوزه برنامه‌های ماه مبارک رمضان برگزار شده، این برنامه‌ها به تناسب وضعیت رنگ‌بندی هر شهرستان اجرا می‌شود. سازمان تبلیغات اسلامی، طرح جامع پیشنهادی را به کمیته امنیت وزارت کشور ارائه کرده تا در همه شرایط و رنگ‌بندی‌های مختلف، برنامه‌های ماه مبارک رمضان با حفظ پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود اما هنوز به تصویب نرسیده است.

انصاری‌راد با بیان اینکه تمام برنامه‌های ما بر اساس مصوبات ستاد استانی کرونا پیش خواهد رفت، یادآور شد: در شهرستان‌هایی که در وضعیت آبی قرار دارند، مشکلی در برگزاری برنامه‌های ماه مبارک رمضان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وجود ندارد. در شهرستان‌های با وضعیت زرد نیز برگزاری نمازهای جمعه و جماعت در فضای باز با ۵۰ درصد ظرفیت مکان، در فضای بسته با ظرفیت حداکثر ۳۰ تا ۵۰ نفر با رعایت فاصله ۴ مترمربع از هر طرف، برگزاری مراسم آیینی و مذهبی در فضای بسته با رعایت فاصله ۴ متری با حداکثر ۳۰ تا ۵۰ نفر امکان‌پذیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه هرمزگان استانی فرهنگی و هنری برنامه های ماه رمضان کروناویروس همه باهم علیه کرونا برنامه های ماه مبارک رمضان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان گفت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است، بنابراین باید کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مساجد پررنگ‌تر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خیاط ظهر امروز در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه شهر سرایان به نقش مسجد به عنوان اولین پایگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی اسلام که با درایت پیامبر اکرم(ص) معین شد اشاره کرد و اظهار داشت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است و باید با برنامه‌ریزی رویکرد این پایگاه نسبت به سایر مباحث پررنگ‌تر شده و حکومت اسلامی را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان، نماز جمعه را تبیین‌کننده سیاست‌های نظام اسلامی دانست و گفت: اگر نگاه فرهنگی داشته باشیم، حجم زیادی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد اما متاسفانه حوزه فرهنگی مظلوم واقع شده و حجم بیشتر اعتبارات به سمت پروژه‌های عمرانی می‌رود.

امام جمعه سرایان نیز در این دیدار، به سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از مفتضح‌ترین شکست‌های استکبار یاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مرتضایی‌نیا، وضعیت برگزاری نماز جمعه در سه بخش شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از وضعیت اعتباری ستاد نماز جمعه ابراز نگرانی کرد و از مسئولان خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد.

وی ضمن تقدیر از ستاد نماز جمعه سرایان بیان کرد: جلسه ستاد در حوزه برادران و خواهران به صورت مستمر و هفتگی برگزار و برنامه‌ریزی برای امور فرهنگی انجام می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان همچنین در جمع دستگاه‌های فرهنگی شهرستان نیز با اشاره به نامگذاری دهم خرداد ماه به عنوان روز "فرهنگ شهرستان سرایان" گفت: این مناسبت فرصتی مناسب برای بیان ظرفیت و پتانسیل فرهنگ غنی شهرستان در حوزه‌های متخلف از جمله فرهنگی، هنری، گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی و هنری است.

خیاط، خواستار اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با هدف بزرگداشت هر چه بهتر این مناسبت شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرایان نیز در این جلسه گفت: آیین بزرگداشت روز فرهنگ شهرستان سرایان در دهم خرداد ماه برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.

وحید فنودی، از برپایی نمایشگاه متشکل از غرفه‌های فرهنگی، هنری، کتاب، صنایع دستی، کشاورزی، مفاخر و مشاهیر، بازی‌های بومی و موسیقی محلی، شعر خوانی، سخنرانی، تجلیل از خدام مساجد به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگداشت روز فرهنگی در این شهرستان نام برد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران