Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:17:32 GMT

مشکلات سلامت روان همه گیری بعدی پس از بحران کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۷۴۰۳

مشکلات سلامت روان همه گیری بعدی پس از بحران کووید-۱۹

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: پس از بحران کووید-۱۹ مشکلات سلامت روان همه گیری بعدی است که جهان با آن روبرو خواهد بود.

به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعه‌ای که توسط مؤسسه بهداشت جهانی بارسلونا منتشر شده، مشکلات سلامت روان ناشی از بحران جهانی بیماری کووید-۱۹ همه گیری بعدی است که جهان با آن روبرو خواهد بود.

محققان اظهار داشتند: سلامت روان افراد به طور همزمان توسط چندین مکانیسم مورد حمله قرار گرفته و اقدامات فوری برای مقابله با این مشکل لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه های اقتصادی جهانی ناشی از مشکلات سلامت روان به یک تریلیون دلار در سال رسیده است و ۸۵ درصد از مبتلایان به اختلالات روانی در کشورهای فقیر و با درآمد متوسط، قادر نیستند خدمات درمانی دریافت کنند که موجب بحران جهانی بی سابقه‌ای می‌شود.

به گفته محققان، بیماری کووید-۱۹ نه تنها سلامت روان بلکه اهداف شخصی، پویایی خانواده و نقش آنان در ثبات کاری و اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده است. همچنین از دیگر عواملی که این بحران را تشدید کرده می‌توان به تغییر نقش‌های خانوادگی، خشونت خانگی، انزوا، تنهایی، غم و اندوه ناشی از دست دادن خانواده یا دوستان، اضطراب عمومی، فرسودگی شغلی و استرس پس از حادثه اشاره کرد.

همچنین در این مطالعه آمده است که سیستم عصبی مرکزی و محیطی بین ۳۰ تا ۶۰ درصد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تحت تاثیر قرار گرفته که منجر به بروز مسائل مختلفی می‌شود. روان آشفتگی شایع ترین و حادترین سندرم عصبی-روانپزشکی است که در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مشاهده می‌شود و پس از آن اختلال افسردگی و اضطراب مشاهده می‌شود، این در حالیست که افسردگی و خستگی اختلالهایی است که برای مدت طولانی تر ادامه پیدا می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از بیزینس اینسایدر، کارشناسان موسسه بهداشت جهانی بارسلونا خواستار راهکارهای مراقبت‌های اجتماعی برای مقابله با مشکلات ناشی از بیکاری،‌ از دست دادن اعضای خانواده یا دوستان و احساس تنهایی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلامت روان کرونا در جهان کووید 19 کروناویروس مشکلات سلامت روان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات جهانی به سود ایران است

سعید لیلاز: غربی‌ها متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

به گزارش مشرق، یک فعال سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که تحولات جهانی چند سال گذشته به سود جمهوری اسلامی ایران بوده است.

سعید لیلاز طی گفتگویی با یورونیوز تاکید با بیان اینکه در سه سال گذشته همه تحولات بین‌المللی، کم یا زیاد، به سود جمهوری اسلامی بوده، تصریح می کند، از جمله بحران غزه که باعث شده توجه غرب همان قدر که از اوکراین منحرف شده، از روابط ایران و چین هم منحرف شود به سمت حل و فصل بحران غزه. بویژه که غربی‌ها در این فاصله متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

وی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اینکه تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران بیشتر اثر سیاسی و سمبلیک دارد و بر زندگی مردم و اقتصاد ایران تاثیر عمیقی نخواهد داشت، می گوید: او درباره تاثیر تحریم‌ها بر روابط ایران و اروپا گفت: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا نقار و شکاف بین ایران و این اتحادیه را بیشتر خواهد کرد. اتحادیه اروپا در گذشته میانجی بین ایران و آمریکا بود، ولی الان کشورهای عربی این نقش را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز