Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@22:13:24 GMT

تهدیدهای دوران کرونا باید به فرصت تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۸۲۶۹

تهدیدهای دوران کرونا باید به فرصت تبدیل شود

غفوریان‌فر گفت : برای عبور از دوران کرونا و ادامه فعالیت کسب و کار، تهدیدها باید به فرصت تبدیل شود.

«سیروس غفوریان فر»  کارشناس حوزه اقتصاد در گفتگو با خبرنگار برنا تصریح کرد: من معتقدم شعار سال جاری مبنی بر  تولید، پشتیبانی ها  و مانع زدایی ها بسیار هوشمندانه توسط مقام معظم رهبری انتخاب شده است اما برخی  از شهروندان به شعارهای سال که انتخاب می شود نگاه گذرا دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: بنظرم این شعار به شکلی انتخاب شده  که دقیقا ما بتوانیم  از روزنه هایی که در کشور ایجاد شده استفاده کنیم ؛ شاید خیلی ها به این نگاه نکردند که در این دو سالی که گذشته در دنیا برای مقابله با این ویروس چه حرکت های جدیدی شکل گرفته و چه بیزینس هایی اکنون رونق گرفته و  کمپانی های بزرگ  یا شرکت هایی که هنوز سرپا هستند و همچنان کار می کنند چطور توانستند خلا هایی که با آن دست و پنجه نرم می کردند را  تبدیل به فرصت کنند. 

مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری «عصر گفتگوی قلم» تصریح کرد: از آنجایی که  ما در مجموعه خودمان درگیر حوزه اشتغال هستیم  و موانع زیادی را در سالهای اخیر تجربه کردیم  ،همواره تلاش کردیم با عبور از موانع  رو به جلو حرکت کنیم.

بعداز پاندمی کووید 19که خوب کل دنیا را تحت تاثیر قرارداد و در سال گذشته نیز بسیاری از اصناف در کشورمان دچار لطمات جدی ای به دلیل اثرات منفی تعطیلی ها در کشور شدند ، شوک بزرگی به  ما هم وارد شد، از آنجایی که بخش عمده ای  از  فعالیت این مجموعه فرهنگی و هنری مرتبط با بحث آموزشهای مدیریتی در حوزه کسب و کار بوده  و  همچنین اعزام هیات های تجاری کشورمان به نمایشگاه هایی که در سراسر دنیا برگزار می شد، خوب در ابتدای این کووید ، ما در بدترین شرایط قرار گرفتیم اما در ادامه راه ، دیدیم راه کارهای متفاوت و مسیرهای  جدیدی باز شده است ، که چه بسا حتی انشاالله بعد از برطرف شدن این ویروس هم شاید دیگر ما به شرایط قبلمان هم برنگردیم ، و همین مسیرجدیدمان  را در پیش بگیریم.

این فعال اقتصادی افزود : به کارگیری اپلیکیشن ها و پلتفرهایی که در حال حاضر از کیفیت بالایی نیز  برخوردار هستند باعث شد بسیاری از برنامه های خودمان را به صورت آنلاین برگزار کنیم و موانع را پشت سر بگذاریم. شما اکنون  مشاهده می کنید که اکثر  نمایشگاه ها در دنیا به صورت پلتفرم و مجازی برگزار می شود ، بزرگ ترین  دانشگاه های آمریکایی و اروپایی کلاس های  خود را  آنلاین برگزار می کنند و دستاورد این تجربه تحمیلی ،با مهار کردن ویروس کرونا  و  واکسینه شدن  همگانی  منجر به فاصله گرفتن از  شرایط قبل و متمرکز شدن بر بستر آنلاین خواهد شد.

غفوریان فر عنوان کرد: خوب اینکه حالا ما  بیاییم  و با ایجاد یاس و نا امیدی فعالیت های  اقتصادی را با مشکل مواجه کنیم ، در واقع پاک کردن صورت مساله است  و راحت ترین کار ممکنه و به طور قطع  مارا به سمت شکست هدایت می کند؛ اما شناسایی این موانع و استفاده از تجارب کسانی که در حوزه تجارت،صادرات و در حوزه های تعاملی با کشورهای منطقه  فعالیت داشته و از این موانع عبور کردند ،  حرکت های خیلی بزرگ تر و شرایط بسیار موفق تری را برای کشورمان رقم خواهد زد.

این مدیر موفق حوزه اقتصادی  افزود  : نگاه ما  در حوزه کارآفرینی هم به همین شکل است؛ ایجاد شغل های جدید و حوزه های کاری جدید در بستر همین پلتفرم هایی که عرض کردم منجر به رشد و توسعه  کاری مجموعه « عصر گفتگوی قلم » شد, ما نه تنها سیستم خود را کوچک نکردیم ، بلکه با ایجاد یک اتاق فکر منجسم، فعالیت هایمان از گذشته گسترده تر شده  و نیروی انسانی بیشتری را جذب کردیم.

غفوریان فر تصریح کرد : در این حوزه خیلی سعی کردیم از تجارب پیاده شده در کشورهای موفق کمک بگیریم ، کشورهایی که توانستند  به خوبی سیستم سازمانی خود را مدیریت کنند ، مثل کشور آلمان که باید بگویم  ما تعامل بسیار خوبی هم با سیستم های آموزشی مدیریت آنجا داریم که در حال حاضر  با کیفیت بالایی  در بستر های آموزشی و کسب و کار ، فعالیت می کنند؛ ما از الگوها و شاخصه های موفق  آموزشی آنها توانستیم به خوبی الگو برداری کنیم و  آن ها را در سیستم خودمان پیاده سازی کنیم.

مجموعه ما، نماینده انحصاری یکی از بزرگترین آکادمی های  آموزشی مدیریت بنام DMAN  در ایران بوده که یک آکادمی آلمانی است ؛ یک کارگروه ویژه ای را در یکسال گذشته برای استفاده از فرصت هایی که در کشورمان بوده و  دیده نشده مستقر کردم تا  بتوانیم بزرگترین تهدیدها را به بزرگترین  فرصت ها  تبدیل کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۸۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند.

به گزارش مشرق، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا