Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باقر خدادادی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت خربزه تربت جام به ۱۰ هزار و ۸۰۰ هکتار می‌رسد که ۹۵ درصد مزارع این محصول به روش‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

او همچنین به کشت ۹۷ درصدی محصول خربزه به روش مالچ پلاستیکی در تربت ‌جام اشاره کرد و افزود: امسال سه هزار و ۲۵۰ هکتار از مزارع خربزه تربت جام به روش نشایی کشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فنی جهاد کشاورزی بیان کرد: ۳۵۰ نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی تربت جام دست‌اندر کار کاشت و برداشت محصول خربزه با رقم عمده "خاتونی" هستند.

خدادادی با بیان اینکه همه ساله برداشت این محصول در تیرماه آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه دارد بیان کرد: امسال سطح زیر کشت خربزه در این شهرستان نسبت به سال گذشته هفت درصد کاهش داشته است.

او تصریح کرد: از زمان کاشت تا برداشت این محصول در هر هکتار ۹۰ نفر - روز مشغول به کار می‌شوند و تمرکز کاشت این محصول در کشتزار‌های مناطق پایین جام این شهرستان است.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام تاکید کرد: شهرستان تربت جام به لحاظ سطح زیر کشت و تولید محصول خربزه رتبه نخست کشور را از آن خود کرده است و امسال ۱۸۰ هکتار از مزارع شهرستان تربت جام به کشت هندوانه اختصاص یافت.

تربت جام با ۴۵ هزار هکتار کشتزار و تولید سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی، از قطب‌های کشاورزی خراسان رضوی است که ۱۱ هزار بهره‌بردار در این بخش دارد.  


انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روش های نوین آبیاری کشت خربزه سطح زیر کشت تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود: کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می‌رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم