Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- این روزها اوضاع منابع آبی شهر سیرکان از توابع شهرستان سراوان در شرق سیستان و بلوچستان مناسب نیست و اهالی آن در تماس‌های مکرر با خبرنگار تسنیم ضمن گلایه از این موضوع خواستار پیگیری شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، سیرکان به عنوان شرقی‌ترین شهر استان سیستان و بلوچستان در فاصله 95 کیلومتری شهر سراوان و در مرکز بخش بم‌پشت این شهرستان قرار دارد؛ سیرکان دارای جمعیتی بیش از سه هزار نفر بوده که سال 80 تبدیل به شهر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ساکنان سیرکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: آبفا این روزها باید به فکر مسئله بحران بی‌آبی در این شهر باشد چرا که با خشک شدن آب پشت سد سیرکان و نباریدن باران طی سال گذشته در کل سیستان و بلوچستان، سیرکان را نیز کم‌آبی فرا گرفته است.

وی افزود: اکنون آب در شهر سیرکان جیره‌بندى شده و هر دو روز یک بار در فاصله کوتاهی وصل می‌شود تا مردم بتوانند آب شرب خود را در تانکر یا ظروف نگهداری آب ذخیره کنند، با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و فصل تابستان امیدواریم مسئولان توجه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشند وگرنه تا چند وقت دیگر مشخص نیست چه بلایی سر مردم سیرکان خواهد آمد.

بحران آب در ایران| صدای بلند بی‌آبی در گوش بی‌آب‌ترین مردمان ایران / زهر آب بر جان سیستان و بلوچستان+ فیلمروایت تسنیم از بحران آب در شرق سیستان و بلوچستان / 30 هزار نفر در حومه شهر سراوان جیره‌بندی آب دارند + فیلمگزارش ویدیوئی| روایت تسنیم از بحران آب در شرق سیستان و بلوچستان / ‌مردمانی که با چهارپا آب مورد نیازشان را تامین می‌کنندگزارش ویدئویی| روایتی از بحران آب در شرق ایران/ ‌زخمی کهنه که هر از چندگاهی سر باز می‌کند/ چرا مردم بلوچستان همیشه باید از آب بنالند؟‌

نبود سفره آب زیرزمینی در سیرکان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: سیرکان از لحاظ منابع آب زیرزمینی بسیار فقیر است به نحوی که به دلیل کوهستانی بودن هیچگونه سفره آب زیرزمینی در این منطقه برای برداشت آب  شرب وجود ندارد و همه منابع تأمین آب شرب روستاها و شهر سیرکان در حاشیه رودخانه‌ها و به صورت برداشت از منابع آب زیرسطحی موجود در اندک آبرفت رودخانه‌ها است و به همین دلیل این منطقه برای تأمین آب خود، وابستگی شدید به بارش نزولات آسمانی دارد.

علیرضا قاسمی افزود: از طرفی نیز با توجه به کاهش قابل توجه بارندگی در سال آبی اخیر که عملاً صفر بوده، اکثر چاه‌های تأمین آب در منطقه یا خشک شده یا در حال خشک شدن است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر چاه آب شرب شهر سیرکان دچار افت شدید شده و در صورت عدم بارش طی یک ماه آینده کاملاً از مدار خارج خواهد شد و در این صورت شهر نیازمند آبرسانی سیار خواهد شد و در حال حاضر چاه‌های 53 روستای دارای تأسیسات آب آشامیدنی به همین دلایل نیمه فعال شده‌اند و در بعضی از روستاها آبرسانی سیار نیز آغاز شده است که متأسفانه جوابگوی نیاز آبی اهالی این روستاها نیست و باید ستاد بحران استان نسبت به تأمین و اختصاص اعتبار لازم برای اجاره تانکر آبرسانی سیار و ابلاغ اعتبار لازم برای کف‌شکنی و لایروبی چاه‌ها و یا حفر چاه جایگزین اقدام کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این شرکت بر اساس وظیفه ذاتی خود نسبت به انجام مطالعات انتقال آب به همه روستاهای بخش "بم‌پشت" از منطقه "حق آباد" و سد "ماشکید سفلی" اقدام کرده، گفت: انجام این کار نیازمند تأمین اعتبار مورد نیاز جهت شروع عملیات اجرایی است.

گزارش از کاظم درازهی

انتهای پیام /395/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان محرومیت زدایی مناطق محروم سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان بحران آب شهر سیرکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • قالیباف: دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن