Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا موج چهارم کرونا در ایران نگران کننده است، آنقدر که وزیر از معاونانش و روسای علوم پزشکی استان‌ها خواسته مقدمات افزایش تخت‌های بیمارستانی را فراهم آورند؟!
به گزارش «تابناک»، یکی از راه‌های پاسخ دادن به این سوال، مراجعه به آمار و بهره بردن از اعداد و ارقام و قیاس آن‌ها با اعداد و ارقام ثبت شده در گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعدادی که از جمله آنها، شناسایی بیش از ۲۲ هزار بیمار در دو شبانه روز اخیر است که رکورد هم محسوب می‌شوند. رکوردی که سه روز متوالی شکسته شد و افزایش یافت و شکستن دوباره آن در ساعات و روز‌های آتی محتمل است.
ب زرگی این عدد زمانی مشخص می‌شود که بدانیم رکورد بیمار شناسایی شده در کشورمان از روز اول شناسایی ویروس کرونا در ایران، کمی بیش از ۱۴ هزار بیمار بود که در هفتمین روز آذرماه ۱۳۹۹، در روز‌های اوج موج سوم کرونا در کشورمان به ثبت رسید. عددی که قابل قیاس با آنچه این روز‌ها در آمار رسمی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی کشورمان مطرح می‌شود، نیست.   البته این آمارها، آمار‌های رسمی هستند و شامل همه بیماران مبتلا به کووید۱۹ و حتی مبتلایان به ویروس کرونا نمی‌شوند چراکه به مانند سابق بسیاری از مبتلایان به این ویروس، بی علامت هستند و حتی خودشان هم متوجه ابتلایشان نمی‌شوند، برخی دیگر از ایشان به بیماری‌های خفیفی مانند سرماخوردگی دچار می‌شوند یا حتی تنها علایمی ساده مانند کربویی (از دست دادن بویایی) در آن‌ها بروز می‌کند و بعضی هم اساسا شانس تست شدن و قرار گرفتن در زمره آمار‌های رسمی را نمی‌یابند!   به این نکات، افزایش بیش از ۷ برابری تعداد تست‌های پی سی آر در کشورمان در یکسال اخیر را هم باید افزود که موجب شده تعداد بیماران شناسایی شده به شدت افزایش یابند؛ تعداد تست‌هایی که قرار بود بهار سال گذشته به ۸۰ هزار در روز برسد، اما با تاخیری یکساله، یکی دو روزی ست به این عدد رسیده و قطعا تاثیر به سزایی در شناسایی بیش از ۲۲ هزار بیمار در روز‌های اخیر داشته است.   اساسا یکی دیگر از نکاتی که می‌شود با تامل در آمار‌های کرونایی کشورمان به آن پی برد، همین نکته است که از ۸۰ هزار تست مخصوص کرونا، بیش از ۲۲ هزارتایش مثبت است. یعنی بیش از یک تست از هر چهار تست! وضعیتی که نشان می‌دهد موج چهارم کرونا در کشورمان تا چه اندازه سهمگین است و چه ابعاد وسیعی دارد. آنقدر وسیع که عجیب نیست اگر بشنویم در برخی استان‌ها از هر دو تست، یکی مثبت است و اوضاع در کلانشهر‌هایی مانند تهران هم از متوسط کشوری وخیم‌تر است.   اما آیا واقعا ثبت ۲۲ هزار بیمار در یک شبانه روز، اینقدر مهم و جدی است که نگران کننده باشد و به فاصله حدود ۱۴ ماه از شیوع ویروس کرونا در کشورمان، مسیولان را مجاب به اتخاذ تدابیری مانند افزایش سریع تخت‌های بیمارستانی کند؟ پاسخ این سوال زمانی مشخص می‌شود که بدانیم در ۳۳ روز نخست شیوع ویروس در ایران (از ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ تا ۳ فروردین ۱۳۹۹) مجموعا کمتر از ۲۲ هزار بیمار شناسایی شده بود، در حالی که روز گذشته ۲۲ هزار و ۴۷۸ بیمار شناسایی شده و روز قبل از آن، ۲۲ هزار و ۵۸۶ بیمار.
با این مقایسه‌های آماری احتمالا دیگر جای تردیدی باقی نمی‌ماند که موج چهارم کرونا بسیار سهمگین‌تر از موج‌های قبلی ست، اما اگر هنوز تردیدی برایتان باقی مانده بد نیست نیم نگاهی هم به آمار بستری‌های کرونایی بیاندازیم که بر اساس آن، کل بیماران بستری شده در اسفندماه ۱۳۹۹ در سراسر کشور، ۲۰ هزار و ۶۱۸ نفر بود، در حالی که در ۲۰ روز اخیر (اول تا بیستم فروردین ۱۴۰۰) به ۲۷ هزار و ۳۴۹ تن رسیده است. عددی که بعید نیست در پایان ماه جاری از ۵۰ هزار بستری عبور کند!

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان نشست وین نادر دست نشان کارت اعتباری سهام عدالت گروه های شغلی ویروس کرونا کووید19 آمارهای کرونایی موج چهارم اعمال ماه شعبان نشست وین نادر دست نشان کارت اعتباری سهام عدالت گروه های شغلی موج چهارم کرونا ۲۲ هزار بیمار شناسایی شده ۲۲ هزار روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد پولادگر سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ در خصوص آماده سازی ورزشکاران جانباز، توان‌یاب، نابینا و کم‌بینای کشورمان اظهار داشت: بازی های پارالمپیک پاریس از ابعاد مختلفی دارای اهمیت است و قطعا یکی از سخت ترین رویدادهای ورزشی خواهد بود که کشور عزیزمان ایران در آن حضور یافته‌ است. از این رو کمیته ملی پارالمپیک با برنامه‌ریزی دقیق از ماه‌ها قبل اردوها و برنامه‌های آماده‌سازی ورزشکاران را آغاز و این اردوها طبق برنامه در حال انجام است. با وجود محدودیت‌های موجود، تلاش شده تا بهترین امکانات برای آماده‌سازی ورزشکاران فراهم و دغدغه های این عزیزان مورد توجه قرار گرفته و برطرف شود.

وی در خصوص تعداد سهمیه های کسب شده گفت: تاکنون ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس توسط ورزشکاران کشورمان در رشته های پارادو و میدانی، پاراتیراندازی، پاراتکواندو، پاراتیراندازی با کمان، پاراشنا، والیبال نشسته و گلبال کسب شده است. در رشته های پاراوزنه برداری، پاراجودو، پاراکانو و همچنین پارادو و میدانی هنوز شانس کسب سهمیه داریم که این سهمیه‌ها به لطف خدا و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش و انگیزه بالای ورزشکاران و مربیان دور از دسترس نیست.

سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای پارالمپیک پاریس افزود: اعزام در ۱۰ رشته ورزشی برای بازی‌های پارالمپیک پاریس قطعی شده است و با توجه به اصل کیفیت گرایی و سیاست‌های کمیته پارالمپیک لیست نهایی نفرات اعزامی طبق زمان تعیین شده توسط کمیته برگزاری بازی ها تا پایان خردادماه مشخص خواهد شد. انتخاب نفرات اعزامی بر اساس سهمیه‌های کسب شده، عملکرد ورزشکاران در اردو ها و نتایج تست های آمادگی در راستای کسب نتایج مطلوب و مدال در بازی‌های پارالمپیک انجام خواهد شد و اعزام تیم گلبال نیز براساس ملاک های تعیین شده کمیته پارالمپیک قطعی شد.

پولادگر با اشاره به بودجه پیشنهادی کمیته ملی پارالمپیک برای سال ۱۴۰۳ افزود: انتظار داریم با توجه به اینکه در سال مهم برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک قرارداریم، بودجه کافی به منظور حمایت از کاروان اعزامی و حضور مقتدرانه ورزشکاران در این میدان بزرگ بازی‌های پارالمپیک پیش بینی شود. البته ما از مباحث بودجه ای به شدت نگران هستیم و امیدواریم دولت و مجلس آن را حل کنند.

پولادگر افزود: همواره مقام معظم رهبری در دیدار با ورزشکاران نسبت به مباحث فرهنگی و مرام پهلوانی تاکید داشته اند، از اینرو اهتمام ویژه نسبت به این موارد از مهم‌ترین اولویت‌های کمیته ملی پارالمپیک است لذا اردوی تیم های ملی با حضور مربیان فرهنگی تشکیل می شود. همچنین برای نخستین بار روانشناسی دینی پایه توسط روانشناسان ورزشی حاضر در اردوهای ملی مورد توجه قرار گرفته است.

وی در خصوص پاداش در نظر گرفته شده برای قهرمانان پارالمپیک اظهار داشت که اعلام مبلغ پاداش منوط به آگاهی کمیته از بودجه تخصیصی می باشد لذا پس از نهایی شدن این موضوع تعیین و اطلاع رسانی خواهد شد.

پولادگر افزود: علاوه بر جوایز نقدی، حمایت‌های دیگری نیز از ورزشکاران پارالمپیکی کشورمان انجام می‌شود. این حمایت‌ها شامل پرداخت کمک هزینه ماهیانه برای ورزشکاران و کادرفنی، تخصیص کمک هزینه برگزاری اردوها برای فدراسیون ها، اعزام به رویدادهای تدارکاتی بین‌المللی و ارائه خدمات تخصصی، پزشکی، روانشناسی، تغذیه و همچنین سنجش و ارزیابی عملکرد ورزشکاران بر اساس یافته های علمی در قالب آکادمی ملی پارالمپیک است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری فدراسیون ها و ورزشکاران برای انجام دقیق برنامه های پیش بینی شده، حضور ورزشکاران و کادرفنی در رویدادهای آموزشی به ویژه آموزش های ضددوپینگ و همچنین آزمون های سنجش عملکرد را ضروری دانسته و نسبت به اثر گذار بودن نتیجه آزمون های سنجش در اعزام ورزشکاران تاکید و ابراز امیدواری کرد کاروان پارالمپیک در بازی های پاریس خوش درخشیده و بار دیگر موفق به تاریخ سازی گردد.

کد خبر 6093760

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • چادرملو و برنامه‌خاصی که آلومینیوم را نگران می‌کند!