Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شبکه ان بی سی نیوز، دکتر "مارگارت هریس" سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفت: ما به مدت شش هفته در سراسر جهان شاهد افزایش (در مبتلایان) بوده ایم و متأسفانه در سه هفته گذشته شاهد افزایش مرگ و میر نیز هستیم.

سازمان بهداشت جهانی در آخرین گزارش به روز شده اپیدمیولوژیک هفتگی خود اعلام کرد که موارد جدید ویروس کرونا برای ششمین هفته متوالی افزایش یافته است، در هفته گذشته بیش از ۴ میلیون مورد گزارش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرگ و میرهای جدید در مقایسه با هفته گذشته با بیش از ۷۱ هزار مورد، ۱۱ درصد افزایش یافته است.

دکتر هریس در ادامه افزود: جهان می داند چگونه با این افزایش موارد مبتلایان مبارزه کند. وی گفت که خبرهای خوبی از انگلیس در حال شنیده شدن است که در ماه مارس  در میان یک برنامه واکسیناسیون شدید موارد ویروس کرونا ۶۰ درصد کاهش یافت.

سخنگوی سازمان بهداشت جهانی خاطر نشان کرد که در واقع برنامه های واکسیناسیون جلوی تعداد زیادی از مرگ و میر را گرفته است اما ما باید همه کارها را انجام دهیم.

به گفته هریس، ما باید فاصله اجتماعی را حفظ کرده، باید از محوطه های شلوغ دربسته خودداری کنیم. ما باید ماسک بزنیم، حتی اگر واکسینه شویم.

وی تاکید کرد به نظر می رسد که مردم دچار سوء برداشت شده اند که فکر می کنند واکسیناسیون انتقال را متوقف می کند. در حالی که به واکسیناسیون فرصت می دهیم بیماری شدید را متوقف کند، باید روند انتقال را کاهش دهیم.

به دنبال شیوع ویروس کرونا در سطح جهانی تا کنون بیش از ۱۳۵ میلیون و ۲ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۲ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۳۸۱ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

براساس آمارهای ارائه شده توسط وب سایت ورد متر، پس از آمریکا، برزیل، هند، فرانسه، روسیه و انگلیس به ترتیب دارای بیشترین مورد ابتلا به بیماری کرونا در جهان هستند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است