Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایلنا، برادر غلامرضا منصوری  در خصوص آخرین روند پیگیری پرونده قتل قاضی منصوری، اظهار کرد: ابهامات مربوط به پرونده قتل قاضی منصوری نه تنها برطرف نشده بلکه علی‌رغم بعد بین‌المللی که پیدا کرده متاسفانه به صورت عادی در حال رسیدگی است و باتوجه به تقاضاهای مکرر ما امید چندانی جهت ابهام‌زدایی با صدور دستور ویژه از طریق مسئولین قضایی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته با توجه به اینکه کشور رومانی جزء اتحادیه اروپا است، آن قسم از قصوری که دستگاه قضایی دولت رومانی در مورد قاضی منصوری داشته است را از طریق دادگاه اتحادیه اروپا پیگیری خواهیم کرد اما مواردی است که در حوزه رسیدگی دستگاه قضایی کشور خودمان است که انتظار داریم رسیدگی و پیگیری آن‌ها در دستور کار قرار گیرد. 

مهم‌ترین پرونده‌های قضایی ۱۳۹۹ | از قتل رومینای ۱۴ ساله تا خودکشی پرابهام قاضی منصوری ماجرای وصیتنامه واتس‌اپی و حرف‌های تازه درباره پرونده خودکشی قاضی منصوری روایت تازه وکیل قاضی منصوری از پرونده قتل در رومانی | زنی که همراه مقتول بود کیست؟

برادر قاضی منصوری گفت: اکنون که ماموریت سفیر وقت جمهوری اسلامی ایران در کشور رومانی پایان یافته و مستندات موجود حاکی از آن است که قاضی منصوری پیشنهاد پناهندگی دستگاه قضایی رومانی را رد کرده و اساساً اتهامات وارده به خود را قبول نداشته و حسب مدارک و مستندات موجود ایشان جهت بازگشت به کشور به سفارت ایران در رومانی مراجعه نموده است و دو روز با هماهنگی سفیر ایران در مهمانسرای سفارت کشورمان در بخارست اقامت داشته و از همان ساعت ورود به سفارت به سفیر اصرار کرده که حضور وی در سفارت و آمادگی و تلاش جهت بازگشت به کشور به مقامات ایران اطلاع داده شود، اما سفیر اعلام کرد که ادارات دولتی تعطیل هستند و این هماهنگی روز شنبه با مقامات جمهوری اسلامی صورت خواهد گرفت که قبل از رسیدن روز شنبه سفارت ایران در ساعت سه و نیم شب جمعه وی را به بهانه درمان و رساندن به مراکز درمانی با ماشین سفارت و کارمند سفارت تحویل پلیس محلی رومانی می‌دهند و بعد از آن در اقدامی تامل برانگیز سخنگوی وزارت خارجه و سخنگوی قوه قضاییه اعلام کردند که قاضی منصوری جهت مشورت به سفارت مراجعه و چون قصد بازگشت به کشور را نداشت. 

وی ادامه داد: دستور دستگیری وی صادر شد در حالی که ایشان بیش از ۴۸ ساعت در سفارت حضور و منتظر هماهنگی و بازگشت به ایران بودند و چنانچه منبع انتشار اخبار نادرست و غیر واقعی این دو سخنگو سفارت ایران در بخارست بوده است، باید مشخص شود که هدف سفیر از اعلام خبر نادرست به آن‌ها چه بوده است. 

برادر غلامرضا منصوری اضافه کرد: هر چند قاضی منصوری بعد از شنیدن نام و موضوع اتهام خود در پرونده مذکور موضوع و عقایدشان را طی فایل تصویری به اطلاع هموطنان رساندند اما ابهامات اقدامات سفارت باعث شده است که بعضی از دنبال‌کنندگان موضوع قتل قاضی منصوری که از طریق خبرگزاری‌های مختلف داخلی انتشار می‌یابد، متاسفانه در اعلام نظرات آن را مانند موضوع خاشقچی می‌دانند. 

وی در پایان بیان کرد: آقای علیزاده طباطبایی وکیل اولیاء دم جهت روشن شدن بعضی از زوایای پنهان قتل قاضی منصوری لایحه‌ای جهت احضار و بازخواست سفیر وقت ایران در رومانی را به بازپرس رسیدگی کننده قتل ارائه داده است. 

کد خبر 594036 برچسب‌ها قوه قضائیه قاضی منصوری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قوه قضائیه قاضی منصوری قتل قاضی منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به درخواست بی اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی

به گزارش جماران؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه تکرار درخواست غیرقانونی و مبتنی بر دروغ و داستان‌سرایی برخی از قضات آرژانتینی درباره اتباع ایرانی در موضوع پرونده "آمیا" را به شدت محکوم کرد.

کنعانی با یادآوری رسوایی قبلی درخواست استرداد یکی از مقامات ایرانی از دستگاه قضائی انگلیس که منجر به رأی عدم کفایت مستندات ارائه شده برای استرداد او شد، مجددا تأکید کرد که اتهامات مطروحه در پرونده آمیا علیه شهروندان ایرانی فاقد هرگونه اعتبار بوده و از این رو، طرح این‌گونه درخواست‌ها از مقامات قضایی سایر کشورها از هیچگونه جایگاه و اعتبار حقوقی برخوردار نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: جمهوری اسلامی ایران از اجرای عدالت و تعقیب اشخاصی که با از بین بردن مستندات، باعث انحرافات جدی در مسیر پرونده آمیا و فرار از مجازات این حادثه شدند، حمایت می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به مقامات آرژانتینی توصیه نمود که از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند و تحت القائات دشمنان روابط دوجانبه ایران و آرژانتین قرار نگیرند.

 

دیگر خبرها

  • بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی اعتباری ندارد
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • واکنش ایران به درخواست بی اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی
  • خودداری سفارت ایران در فرانسه از پیگرد قضایی فرد مهاجم
  • بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران در فرانسه در ارتباط با وقایع بخش کنسولی
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • واکنش وزارت‌خارجه به درخواست بی‌اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند