Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@07:52:00 GMT

بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزدها در جهان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۴۶۳۲

بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزدها در جهان

خبرگزاری آریا - لوکزامبورگ بالاترین سطح حداقل دستمزد را در جهان دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، در بیشتر کشورهای جهان با هدف حمایت از کارکنان و تعیین ضوابط قانونی، میزان معینی از دستمزد تعیین شده است. حداقل سطح دستمزد در کشورهای مختلف دارای اختلاف معناداری با یکدیگر است تا جایی که طبق اعلام سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، حداقل سطح دستمزد در لوکزامبورگ بیش از 12 برابر حداقل سطح دستمزد در مکزیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارشی به بررسی حداقل سطح دستمزد در کشورهای عضو این سازمان در سال 2021 پرداخت: 
بالاترین سطح دستمزد
1- لوکزامبورگ
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 13.78 دلار در هر ساعت
2- استرالیا
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 12.14 دلار در هر ساعت
3- فرانسه
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 11.66 دلار در هر ساعت
4- نیوزلند
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 11.20 دلار در هر ساعت
5- آلمان
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 10.87 دلار در هر ساعت
پایین ترین سطح دستمزد
1- مکزیک
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 1.05 دلار در هر ساعت
2- برزیل
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 2.18 دلار در هر ساعت
3- شیلی
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 2.25 دلار در هر ساعت
4- روسیه
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 2.27 دلار در هر ساعت
5- کلمبیا
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 2.66 دلار در هر ساعت
حداقل سطح دستمزد در دیگر کشورها
1- ترکیه
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 6.05 دلار در هر ساعت
2- کره جنوبی
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 6.84 دلار در هر ساعت
3- آمریکا
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 7.25 دلار در هر ساعت
4- کانادا
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 9.52 دلار در هر ساعت
5- انگلیس
حداقل سطح دستمزد در سال 2021: 10.34 دلار در هر ساعت
سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در سال 1961 با هدف تقویت رشد اقتصادی و از میان برداشتن موانع تجاری بین کشورهای توسعه یافته تشکیل شد و مقر آن در شهر پاریس فرانسه قرار دارد. این سازمان هم‌اکنون دارای 38 عضو و پنج همکار است.
کشورهای عضو این سازمان شامل: استرالیا، اتریش، بلژیک، کانادا، شیلی، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مکزیک، هلند، نیوزلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، کلمبیا، کاستاریکا، آمریکا و انگلیس است. هم چنین کشورهای برزیل، چین، هند، اندونزی و آفریقای جنوبی شرکای این سازمان هستند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حداقل سطح دستمزد در سال 2021 دلار در هر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم‌ این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای 5 هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه 120 مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه 45 سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از دکتر رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

دیگر خبرها

  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • سردار فدوی: اسرائیل را مضحکه دنیا کردیم
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • یورو رکورد زد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد