Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه آمریکا قوانین جدیدی را برای ارتباطات دولت آمریکا با تایوان آشکار ساخت که احتمالا باعث خشم چین می‌شود اما به نظر می‌رسد که محدودیت‌هایی را که توسط دولت قبلی واشنگتن رفع شده بود، مجددا اعمال می‌کند.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از این تغییر سیاست خبر داد و گفت: دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا "آزادسازی" این قوانین را در نظر گرفته تا "تعمیق روابط غیررسمی" میان آمریکا و تایوان را منعکس کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این دستورالعمل‌های اصلاح شده همه تغییراتی را که مایک پامپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در روزهای پایانی دولت دونالد ترامپ اعمال کرد، شامل نمی‌شود.

پامپئو تقریبا همه محدودیت‌ها بر ارتباطات آمریکا با تایوان را لغو کرده بود از جمله اینکه به افسران ارتش تایوان اجازه داده بود تا در دیدارها با مقامات آمریکایی یونیفورم‌های خود را به تن کنند و پرچم تایوان را در معرض نمایش بگذارند. تغییرات روز جمعه در مورد این موارد هیچ حرفی نزد اگرچه این قوانین همچنان به مقامات آمریکایی اجازه می‌دهند تا با همتایان تایوانی خود در ساختمان‌های فدرال دیدار کنند.

چین، تایوان را یکی از استان‌های سرکش خود می‌داند و با هر گونه تلاش برای برخورد با این جزیره به عنوان کشوری مستقل مخالف است. چین اقدام پامپئو برای کاهش محدودیت‌هایی که از زمان تصمیم آمریکا برای به رسمیت شناختن پکن و قطع روابط رسمی دیپلماتیک با تایوان در سال ۱۹۷۹ میلادی اعمال شده بودند را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا در این بیانیه گفت: این دستورالعمل‌های جدید به عادت دیرینه دولت آمریکا برای شفاف‌سازی در مورد نحوه اجرای سیاست "یک چین" در سراسر دستگاه اجرایی آمریکا ادامه خواهد داد. این دستورالعمل‌های جدید با ترغیب تعامل با همتایان تایوانی و رفع محدودیت‌های غیرضروری، گامی رو به جلو نسبت به نسخه‌های قبلی از جمله راهنمای ارتباط که تقریبا در کل دولت قبلی برقرار بود، محسوب می‌شوند.

اما این بیانیه به جزئیات این "راهنمای ارتباطی جدید" نپرداخته و مقامات کنگره‌ای آگاه از این موضوع گفتند که این تغییرات در واقع محدودکننده‌تر از مواردی هستند که پامپئو ۱۱ روز پیش از پایان دولت ترامپ اعلام کرده بود.

وزارت امور خارجه آمریکا گفت: تغییرات پامپئو نه تنها ارتباط و مشارکت با تایوان را راحت‌تر و آسان‌تر نکرده بودند بلکه در عمل مانع مشارکت غیررسمی ما با تایوان می‌شد؛ مشکلی که ما امروز با این دستورالعمل‌های جدید ان را برطرف می‌کنیم.

هنوز مشخص نیست که این دستورالعمل جدید چگونه این مشکل را برطرف می‌کند.

پامپئو در تاریخ ۹ ژوئیه سال جاری میلادی دستوری را صادر کرد که تقریبا تمام محدودیت‌های آمریکا بر ارتباط با تایوان را لغو کرد.

در این بیانیه وزارت امورخارجه آمریکا آمده است: تایوان یک دموکراسی پرانرژی و یک شریک امنیتی و اقتصادی مهم است که نیرویی خوب برای جامعه بین‌الملل نیز محسوب می‌شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزارت امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن برخورد‌های صورت گرفته از سوی پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان حامی فلسطینیان در این کشور، خواستار حمایت جهانی دانشجویان، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و علمی جهان از این جنبش دانشجویی اصیل شد. در متن این بیانیه آمده است:

بلوغ و باروری جنبش دانشجویی اصیل در ایالات مختلف آمریکا، در محکومیت صهیونیسم، با سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان توسط مدعیان دموکراسی و آزادی بیان در این کشور مواجه شده است. دانشجویانی که از کالیفرنیا تا تگزاس، غیرتمندانه در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به میدان آمده اند هرگز از مطالبات اساسی خود مانند پایان دادن به جنگ غزه، قطع ارتباطات دانشگاهی با رژیم اشغالگر قدس و محاکمه عوامل نسل کشی غزه کوتاه نخواهند آمد. شکل گیری، تثبیت و استمرار این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را ازچشم فاتلان کودکان غزه ربوده و علاوه بر آن، فردایی آکنده از آگاهی و ظلم ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد. گستردگی، آگاهی و استقامت سه رکن اصلی این جنبش بی سابقه در آمریکا محسوب می‌شود. جنبشی که با سرعتی مثال زدنی در حال تعمیم به دیگر حوزه‌های جغرافیایی و آموزشی غرب است.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تقدیر از صلابت دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها که علی رغم خفقان ناشی از سلطه لابی‌های صهیونیستی در آمریکا به میدان حمایت از هم نوعان خود در غزه آمده اند، جنایت و برخورد‌های صورت گرفته علیه آنها را قویا محکوم می‌کند. همچنین این سازمان، خواستار حمایت گسترده همه دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی جهان، فارغ از هر نژاد و مذهبی، از حرکت انسان دوستانه و تاریخی دانشجویان آمریکایی مدافع حقیقت و حقانیت است. بدیهی است که اتحاد جهانی در حمایت از دانشجویان به پاخاسته در برابر جریان زور و اشغالگری، حداقلی‌ترین مسئولیت انسان‌های آزاده و خیراندیش دنیا در قبال این جوانان غیور خواهد بود. به امید آنکه چنین تحرکاتی ضمن افشای هر چه بیشتر ماهیت نظام سلطه، منجر به پایان یافتن جنگ غزه و شکست جنایتکاران صهیونیست و حامیان آنها شود. انشاالله.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • آشکار شدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • تایوان: ۲۲ هواپیمای چینی حریم ما را نقض کردند
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی