Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری اقتصاد سلامت گفت:‌‌ نباید اینگونه تصور شود که «ستاد ملی مقابله با کرونا» به «ستاد ملی کرونا» تغییر نام داده و بی‌میل به «راهبرد ایمنی جمعی» نیست! - اخبار اجتماعی -

دکتر خلیل علی محمدزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره «نقشه قرمز کرونایی ایران و پیک 4 کووید-19» اظهار کرد: در مقدمه باید عرض کنم، کشوری که در مسیر پیشرفت  است باید مراحلی را طی کند، از جمله این مراحل و ابتدایی‌ترین آنها، «تحول فرهنگی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: فرهنگ زیربناست؛ اگر سطح و محتوای فرهنگی ارتقاء پیدا کند، یکی از دستاوردهای آن این است که همه تسلیم «نظر کارشناسی» می‌شوند.

این پزشک و استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: وقتی مقام معظم رهبری پروتکل‌های بهداشتی را دقیقاً رعایت کرده و می‌فرمایند: «تابع نظر کارشناسی هستند»، چرا باید مدیریت وزارت بهداشت (در حالی که کادر درمان و بهداشت تا پای جان ایستاده‌اند)، مسئولیت ناکامی‌ها را نپذیرد؟ و مکرر بگوید: ستاد ملی به نظرات ما بی‌توجه است و تصمیمات دیگری اتخاذ می‌کند! مگر نه این است که اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا باید تابع «نظر کارشناسی» باشند؟! 

وی افزود: طی این مدت، ستاد ملی بارها تصمیمی بر خلاف نظر اکثر عناصر علمی در دانشگاه‌ها و کارشناسان باتجربه اتخاذ کرده است. 

رئیس مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری اقتصاد سلامت تصریح کرد:  پیک چهارم کرونا در محدوده اسفند تا خرداد 1400 و از چند ماه قبل پیش‌بینی شده و راه حل آن نیز اعمال محدودیت‌های شدید در ترددهای نوروز بود؛ در صورت تداوم بی‌توجهی‌ها، هر اقدامی، حکم نوشدارو بعد از مرگ سهراب را خوهد داشت.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که «ستاد ملی مقابله با کرونا» به «ستاد ملی کرونا» تغییر نام داده و بی‌میل به «راهبرد ایمنی جمعی» نیست! در این صورت، پاسخگوی ازدیاد مرگ و میرها با چه کسی یا سازمانی است؟ به این ترتیب و با این سبک مدیریت و تفاوت دیدگاه که در عملکردها مشهود است، متاسفانه همچنان شمارشگر پیک‌ها و نظاره‌گر شدت آنها خواهیم ماند؛ از قدیم گفته‌اند: «هر که باد بکارد، طوفان درو می‌کند.»

علی‌محمدزاده یادآور شد: ‌اپیدمی از آن مفاهیمی نیست که اگر «استراتژی‌های باری به هر جهت و تسکینی» اجرا کردیم، به نتیجه روشن و اثربخشی منجر شود؛ باید در این صحنه با جدیت و قوی‌تر عمل کنیم و سیاست فعال و تک‌صدایی داشته باشیم؛ این "تک صدا" هم جز «نظر کارشناسی» نیست و بخش‌های مختلف حاکمیت و مردم باید آن نظر را پذیرا باشند.

وی گفت: امید آنکه رییس جمهوری بتواند همانطور که اشاره کرده است دولت را «بدون کرونا و بدون تحریم» تحویل دهد و دولت آینده قادر باشد، گام‌های بعدی را محکم‌تر بردارد.

نمکی: افزایش بیماران کرونایی به دلیل سفرهای نوروزی و "صف‌های مرغ" است!وزارت بهداشت باید پاسخگوی مسافرت 15000 کرونایی در نوروز باشد/ کمبود شدید پرستار در کشورافزایش خشونت‌های خانگی در دروان کروناافزایش 30 درصدی ثروتمندان در سال 2020/ کرونا میلیاردرها را داراتر کرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا نظر کارشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است

تین نیوز

مدیر دفتر ایمنی شرکت فرودگاه ها گفت: هیچ گونه پروازی بدون برقراری ایمنی در هیچ فرودگاهی انجام نمی شود و در شرایط تحریم توانسته ایم از نظر برقراری ایمنی خود را به استاندارد های روز دنیا نزدیک کنیم.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ حبیب داوودی دانا همزمان با روز ایمنی حمل و نقل اظهار کرد: از کوچکترین فرودگاه که پروازهای محدودی دارد تا تمام فرودگاه های بین المللی که هرروز شاهد انجام پروازهای پرشماری در آن ها هستیم، از استانداردهای نسبتاً مطلوبی برخوردار بوده و در ایمنی کامل پذیرای پروازها هستیم.

وی با اشاره به تعدادی محدود نیروهای انسانی در حوزه ایمنی هوانوردی در ستاد و فرودگاه های کشور گفت: در حال حاضر حدود 40 نفر متخصص ایمنی هوانوردی در ستاد و فرودگاه های کشور مشغول فعالیت هستند و این آمار محدود برای استقرار و نگاهداشت مقوله مهمی چون ایمنی هوانوردی مناسب نیست اما نیروهای دلسوز و متعهد این حوزه درحالی که اغلب به صورت چند پیشه کار می کنند، پای کار حفظ و ارتقاء ایمنی در مجموعه شرکت چه در حوزه ناوبری هوایی و چه در حوزه فرودگاهی ایستاده اند.

مدیر دفتر ایمنی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه با جدیت به دنبال اصلاح ساختار ایمنی هوانوردی هستیم، گفت: ایمنی در ستاد و فرودگاه های کشور زمانی به نقطه ایده آل می رسد که از ساختار متناسب برخوردار باشد و مطابق با استانداردهای بین المللی اهداف خود را پیش ببرد.

داوودی دانا ضمن قدردانی از مدیرعامل شرکت فرودگاه ها گفت: کاپیتان نخجوانی با توجه به اینکه به عنوان خلبان در پرواز حضور دارد، اهمیت و ارزش مقوله ایمنی را به خوبی می داند و همواره تاکید ویژه ای بر افزایش ارتقاء سطح ایمنی و اصلاح ساختار آن دارد.

مدیر دفتر ایمنی در خصوص کیفیت آموزش در این حوزه تخصصی گفت: براساس الزامات سازمان هواپیمایی کشوری، تمامی کارکنان ستاد و فرودگاه های کشور باید متناسب با حیطه فعالیت خود دوره های ایمنی هوانوردی را بگذرانند، اما به دلیل کمبود نیری انسانی به ویژه مدرس تاکنون موفقیت کامل در این موضوع نداشته ایم .

داوودی دانا با بیان اینکه به لحاظ دریافت آموزش های به روز دنیا با استانداردهای بین المللی فاصله داریم، گفت: تاکنون تنها یک دوره آموزشی بین المللی برگزار شده و متخصصان این حوزه با تلاش فردی و مطالعه شخصی توانسته اند خود را به روز نگه دارند. خوشبختانه اخیراً مصوبات خوبی از شورای عالی ایمنی در راستای ارتقاء آموزش کارکنان و آموزش های تخصصی ایمنی هوانوردی برای مدیران ایمنی دریافت کرده ایم.

وی گفت: ایمنی به زبان ساده یعنی تمام کارکنان به نوبه خود و بر حسب وظایف محوله خطرات مرتبط با عملیات پرواز را احصاء و گزارش نمایند و به دنبال آن اقدامات مؤثر در جهت رفع آنها از سوی مسئولین مرتبط به عمل آید.

مدیر دفتر ایمنی در پایان در پاسخ به این پرسش که این حوزه تا پایان سال در چه نقطه ای قرار خواهد داشت، گفت: امید است تا پایان امسال اخبار خوبی درخصوص ایجاد ساختار متناسب با وظایف به کارکنان حوزه ایمنی هوانوردی مخابره شود تا با جذب نیروی انسانی متخصص اهداف عالی شرکت مطابق با استانداردهای جهانی ایمنی پیش رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • امریکا : به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند!
  • حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات ایران
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند