Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@14:08:33 GMT

چرا عضو شورای شهر تبریز مجددا در انتخابات ثبت‌نام نکرد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۷۰۸۴

چرا عضو شورای شهر تبریز مجددا در انتخابات ثبت‌نام نکرد؟

محمد فرج قلیزاده عضو شورای فعلی شهر تبریز است که در انتخابات شورای ششم ثبت نام نکرد و طی گفتگویی به تشریح دلایل ان پرداخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، فرج محمد قلیزاده درخصوص دلیل عدم ثبت نام خود در انتخابات ششمین دوره شورای شهر تبریز اظهار داشت: هیچ کاری بدون دلیل نیست، البته من از عزیزان دیگر که ثبت نام نکرده اند خبر ندارم که چه دلیلی داشتند ولی ای کاش ثبت نام می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه عدم حمایت قوای سه گانه، شورای شهر به شورای شهرداری تبدیل شده / جوابگوی توقعات مردم نیستیم

وی با اشاره به دلایل خود، افزود: توقع جامعه از نمایندگان شورای شهر بالا رفته است، مردم انتظار بهبود شرایط زندگی و مدیریت بهتر شهر را دارند، البته این انتظار بجا است اما باید گفت که دولت و قوای دیگر، شوراهای شهر را رها کرده اند؛یعنی نه تنها در عمل حمایتی نمی کنند، بلکه اختیار وساختار مورد نیاز را در اختیار آن ها قرار داده نمی دهند. نتیجه آن که شورای شهر به شورای شهرداری تبدیل شده است، وقتی که یک شورا اختیار ، ساختار و کارشناس نداشته باشد، نمی تواند جوابگوی توقعاتِ بجای مردم باشد و این موجب شرمندگی ما و ناامیدی مردم می شود.

عضو شورای پنجم شهر تبریز در خصوص دلایل دیگر خود در خصوص عدم کاندیداتوری گفت: ما ایرانیان به لحاظ گذشته تاریخی، فرهنگی، آموزشی و تربیتی که دیده ایم، در خصوص کار جمعی و گروهی مهارت های لازم را نداریم، در صورتی که شورای شهر یک کار جمعی است و باید  در قالب یک تیم، با یکدیگر هماهنگ کار کنیم، در اینجا هم نقص داریم.


انتخابات، بدون حضور احزاب، نقصان دارد

وی از شیوه انتخابات هم انتقاد کرده و افزود: انتخابات بدون احزاب واقعی، قطعا نواقص زیادی خواهد داشت، باید چند حزب واقعی وجود داشته باشد تا ضمن تربیت افراد صالح و واجد شرایط، کاندیداهای خود را را به لحاظ مالی، علمی و سیاسی پشتیبانی کنند، ولی متاسفانه در حال حاضرچنین تشکیلاتی وجود ندارد. در نتیجه اولا به جهت هزینه بالای انتخابات کاندیداها با مشکلاتی مواجه می شوند،بعضا صاحبان ثروت از این مشکلات سوءاستفاده می کنند. ثانیا الان دیگر زمان «ابرمرد» بودن گذشته که یک نفر بتواند در تمام زمینه های مدیریت شهری متخصص بشود و ادعا بکند که می خواهد برای تمام مشکلات یک شهر راه حل ارائه دهد. در همه جای دنیا حزب وجود دارد که کار پشتیبانی را انجام می دهد.

مردم، نمایندگان خود را از دور تماشا می کنند

قلی زاده اضافه کرد: متاسفانه مردم و نخبگان جامعه هم بعد از فرستادن نمایندگان خود به شورای شهر، آن ها را حمایت نمی کنند، می ایستند و از دور نگاه می کنند و انتظار حل همه مشکلات را دارند. در صورتی که اگر نمایندگان از طریق افکارعمومی حمایت نشوند، در این سیستم پیچیده و کهنه ای که در شهرداری ها ایجاد شده است نمی توان کاری کرد. همه این ها دست به دست هم دادند تا رغبت چندانی به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نداشته باشم.

وی همچنین درخصوص عملکرد شورای پنجم شهر تبریز بیان کرد: برای نمره دادن به شورای شهر باید از ابعاد مختلف از جمله از لحاظ عمرانی، خدماتی، اداری، مالی و ... بررسی شود ولی در کل، شورای پنجم حتما و قطعا نمره قابل قبولی را خواهد گرفت. مشکل اینجاست که متاسفانه عملکرد شورا به نحو احسن به مردم منعکس نمی شود. همانطور که افکار عمومی به نحو احسن به شورا منعکس نمی شود. برای همین، چه بسا بیشتر مردم شهر اصلا اطلاع ندارند که شورا چه کاری کرده است و فقط بعضی افراد دورادور از کم کاری در ساماندهی شهر گلایه می کنند و بعضی ها هم از سر بی اطلاعی اظهار نظر می کنند.
 

نمره شورای پنجم خوب بوده اما عالی نیستث

قلی زاده تاکید کرد: عملکرد شورای پنجم را با توجه به شناختی که نسبت به شوراهای گذشته دارم، قابل قبول می دانم ولی نمره عالی نمی گیرد. البته در بعد اداری_مالی و ایجاد ساختار، نمره عالی می گیرد. ولی از نظر عمرانی نه. در مورد عملکرد خودم ، چون درست نیست که من خودم راجع به عملکردم اظهار نظر کنم. اصولا باید،سایراعضای محترم شورا،مدیران شهری،کارشناسان و نخبگان شهر، عملکرد بنده را بررسی و ارزیابی کنند.

این عضو ‌شورای شهر تبریز در رابطه با کارنامه شورای پنجم گفت: اگر کسی بخواهد کارهای شورا  را به نام خود بزند، واقعا کار اخلاقی نکرده است. اما در بخشی از کارهای شورای پنجم که من خودم نقش قابل توجهی داشته ام را عرض می کنم. بزرگترین و اثربخش ترین کار شورای پنجم، مقابله با ناهنجاری و فساد بود. یکی از مصادیق آن هم جلوگیری از ترک تشریفات در اکثر قراردادها بود. دوره قبل، اکثر قراردادها از طریق ترک تشریفات واگذار می شد که منشا فساد بود. دومین مصداق مبارزه با فساد هم این بود که اموال شهرداری با ترک تشریفات فروخته نشد.

وی ادامه داد: همچنین در دوره قبل، از نورچشمی ها، بی حد و حصر وارد شهرداری شدند که در این دوره در حد زیادی جلوی آن اقدام غیر قانونی و ناعادلانه گرفته شد. در این دوره جلوی بذل و بخشش ها از طرف مدیریت شهری به اشخاص خاص تحت عنوان هبه و همچنین سفرهای خارجی بی مورد گرفته شد. 

قلی زاده، شفاف سازی در تعرفه عوارض محلی را از دیگر اقدامات مهم شورای پنجم برشمرد و گفت: اگر چیزی روان و شفاف شود چه بسا یک شهروند هم می تواند آن را محاسبه کند اما وقتی پیچیده و مبهم و کلی باشد، سلیقه کارکنان و مدیران حاکم می شود.

عضو شورای شهر تبریز ابراز داشت: یکی ازبزرگترین کارهای شورای پنجم از نظر بنده،تلاش در جهت قانونمند کردن شهرداری و شفاف سازی در راستای مبارزه با فساد بود.  یکی دیگر از کارها این بود که سامانه یکپارچه املاک شهرداری، سامانه هوشمند قراردادها و پرونده های حقوقی، سامانه چک های شهرداری،سامانه ماشین آلات شهرداری و سامانه شفافیت مدیریت شهر تبریز در این دو سه ماه آینده افتتاح خواهد شد. را ه اندازی این سامانه ها در صیانت از اموال عمومی و مقابله با رانت خواری تاثیر زیادی خواهند داشت.

وی در پایان گفت: از کارهای بسیار بزرگی که در خصوص مبارزه با مفاسد و شناسایی و مسدود کردن روزنه های فساد صورت گرفت، ایجاد مدیریت واحد و سیستمی کردن کمیسیون های ماده صد و راه اندازی سامانه متمرکز در این خصوص است؛ این کار تقریبا در ۶۰ سال گذشته به صورت دستی و سنتی و به صورت پراکنده در مناطق انجام می شد.ولی الان به صورت هوشمند، ،الکترونیکی وسیستماتیک انجام می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای شهر تبریز شورای شهر شورای پنجم عضو شورای ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی