Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد اشرفی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: شکایت علیه شرکت نفت و گاز مارون امروز به دادستانی تحویل داده شده است.

به گفته وی، پسماندهای غیرمجاز نفی شرکت نفت و گاز مارون در اطراف محیط زیست و در یکی از انهاری بوده، که کشاورزان بخش غیزانیه از آب آن استفاده می‌کردند.

اشرفی همچنین درباره جوابیه این شرکت مبنی بر اینکه تخلیه پسماند توسط پیمانکار صورت گرفته، اظهار داشت: تخلیه پسماند غیرمجاز نفتی توسط پیمانکار شرکت مارون، نافی مسئولیت این شرکت نیست و پیمانکار نیروی این شرکت به شمار می‌آید و این اتفاق در این شرکت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرکت نفت و گاز مارون در زمینه تخلیه پسماند غیرمجاز تخلف کرده است، گفت: این نوع پسماند باید در سامانه جامع محیط انسانی ثبت و اجازه ورود به مبدا و مقصد آن نیز ثبت شود که این تخلف اصلی شرکت مارون بوده است.

بر اساس این گزارش، روز گذشته اهالی یکی از روستاهای بخش غیزانیه با انتشار ویدیویی از تخلیه مواد نفتی در روز پنجشنبه ۱۹ فروردین خواستار پیگیری مسئولان شده بودند. محل تخلیه آلودگی نفتی یک حفره، در نهر کوپال و در نزدیکی روستای نزهه در بخش غیزانیه عنوان شده که محل استفاده کشاورزی و دام‌های منطقه است. روستاییان گفته‌اند که رد آلودگی را دنبال کرده و به شرکت نفتی مارون یک رسیده‌اند.

روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون نیز دیروز با انتشار اطلاعیه‌ای تخلیه پسماند آلوده را تایید کرده اما مدعی شده است: این شرکت برای جابجایی این پسماندها از خدمات خودروهای سپتیک استیجاری استفاده می‌کند. راننده یکی از این خودروهای سپتیک پس از جمع آوری پسماندها در مجتمع صنعتی شماره یک مارون و تخلیه آن در حوضچه‌های مخصوص دفع در همان مجتمع، خودسرانه بخشی از پسماند را در سپتیک نگه داشته و متاسفانه آن را در مجاورت کانال آب کشاورزی روستاهای اطراف همان مجتمع صنعتی رهاسازی کرده است که کارگروه تخصصی شرکت همه پسماندها را جمع‌آوری کرد.

تعدادی از اهالی روستاهای بخش غیزانیه به ویژه روستای برومی، نیز پنجم فروردین ماه به تخلیه مواد نفتی در اطراف روستاهای خود توسط کامیون، اعتراض کرده بودند.

بخش غیزانیه در شرق اهواز، بیش از ۹۰ روستا و بیش از ۲۶ هزار نفر جمعیت دارد.

صدها چاه نفت در این بخش در حال بهره‌برداری بوده و عظیم‌ترین تاسیسات نفتی منطقه نیز در آن مستقر شده است. شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بزرگترین تولید کننده نفت کشور (شامل شرکت نفت و گاز کارون و شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون) در بخش غیزانیه قرار دارند.

بر اساس گزارش اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز، همچنین در بخش غیزانیه، سه واحد آلاینده فعالیت می‌کنند که شامل شرکت نفت و گاز کارون، شرکت پتروشیمی مارون واحد اهواز و شرکت سیالات انگیزشی وابسته به شرکت ملی حفاری، که هر کدام از اینها مشکلات مربوط به خود را دارند.

پیش از این نیز چندین نوبت نشت نفت و آلودگی نفتی در بخش غیزانیه گزارش شده بود.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان غیزانیه میدان نفتی مارون خوزستان نفت اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان غیزانیه سازمان حفاظت محیط زیست اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان غیزانیه میدان نفتی مارون خوزستان نفت اهواز اخبار کنکور نفت و گاز مارون بخش غیزانیه شرکت نفت و گاز تخلیه پسماند محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، چای لی مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی در دیدار با مهدی دوستی استاندار هرمزگان، بر توسعه روابط دو جانبه و همکاری مشترک میان چین و ایران تاکید کرد و اظهار داشت: شرکت انرژی چاینا از جمله شرکت‌های بزرگ چین است که بالغ بر ۲۰ هزار پروژه زیربنایی در حوزه‌های مختلف از جمله برق آبی، حرارتی، انرژی‌های تجدید پذیر، توسعه مسکن و تجهیز ساختمان و مسائل مرتبط با نفت و پتروشیمی در سطح جهان انجام داده و بخشی از آن در حال انجام است.

وی افزود: این شرکت از سال ۲۰۰۱ وارد ایران شد و چندین پروژه زیربنایی اولویت دار را تأمین مالی و اجرا کرده و قرار است طرح‌های بزرگی نظیر سد بختیاری به عنوان بلندترین سد ایران با همکاری این شرکت به سرانجام برسد.

مدیرعامل شرکت چاینا انرژی با تاکید بر اینکه در زمینه پتروشیمی و نفت در هرمزگان آماده همکاری هستیم گفت: در حال حاضر چند پروژه پالایشی و پتروشیمی ملی را در دست همکاری داریم که بخشی از آن‌ها در هرمزگان وجود دارد.

کد خبر 6087659

دیگر خبرها

  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • معرفی ورزشگاه میزبانی استقلال ملاثانی از سپاهان در جام حذفی
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور