Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره آموزش شهروندی شهرداری تهران گفت: برنامه آموزش شهروندی بر دو محور «موتورسوار خوب» و «فرهنگ آپارتمان نشینی» پایه گذاری شده است و این دو کمپین تا شهریور ادامه خواهد داشت. سه محور محیط زیست و پسماند، سلامت و ایمنی، مشارکت در دل کمپین «فرهنگ آپارتمان نشینی» گنجانده شده است و محور حمل و نقل و ترافیک در کمپین «موتورسوار خوب» دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مجتبی دانشور با اشاره به آموزش های شهرداری در دوره شیوع کرونا، اظهار کرد: در سال ۹۹ با توجه به همه گیری ویروس کرونا محورهای فعالیت های شهرداری در حوزه آموزش شهروندی به لحاظ محتوایی و قالب ارائه بسیار تغییر کرد.

راه اندازی کمپین های کرونایی توسط شهرداری

مدیرکل اداره آموزش شهروندی شهرداری تهران افزود: با فراگیری کرونا، آموزش و کمپین‌های بسیاری با محوریت پیشگیری از این بیماری در شهرداری اجرا شد تا مردم را با راه‌های پیشگیری از ویروس کرونا آشنا کنیم. این کمپین‌ها با «درخانه بمانیم» در نوروز ۹۹ شروع شد و تا مردادماه سال گذشته ادامه داشت. آخرین کمپین به نام «ماسک» با محوریت کرونا بود. مرداد سال گذشته استفاده از ماسک در تمام نقاط شهر الزامی شد، همزمان با این اجبار کمپینی با موضوع «ماسک» راه اندازی شد که آگاهی بخشی شهروندان در استفاده از ماسک را دربر داشت.

موتورسواران متخلف جریمه نشدند

وی تاکید کرد: «کمپین موتورسوار خوب» نیز راه اندازی شده و بر فرهنگ موتورسواری متمرکز بود. پلیس راهور در این کمپین همراه و همیار شهرداری شد. در این کمپین سعی شد برخلاف کمپین های گذشته که سلبی بوده و رفتارهای پرخطر موتورسواران را معرفی می‌کرد، این بار موتورسواران با رفتارهای مناسب تشویق شوند. در این کمپین موتورسوارانی که خلاف قانون رفتار کردند نیز توسط پلیس راهور متوقف می شوند. اما به جای آن که موتور آنها جریمه یا توقیف شود، راننده موتورسیکلت بنا به تشخیص پلیس ۲ تا ۴ ساعت همراه پلیس شده و به ایجاد نظم در شهر کمک می‌کنند.

آموزش حریم خصوصی در فرهنگ آپارتمان نشینی

مجتبی دانشور با اشاره به کمپین «فرهنگ آپارتمان نشینی» گفت: این کمپین از دی و بهمن سال ۹۹ شروع شد و با محوریت محیط زیست و پسماند، همسایگی و مشارکت و قوانین حریم خصوصی هنوز در جریان است.

او در پاسخ به این سوال که آموزش های شهروندی مختص شهرداری است یا سازمان و ارگان های دیگر نیز در این مورد وظایفی دارند؟ تاکید کرد: آموزش شهروندی و رعایت حقوق شهروندان شاید خاستگاه شهرداری باشد، اما قطعا نهادهای عمومی و دولتی نیز در این حوزه وظایفی به عهده دارند. در خصوص کمپین «موتور سوار خوب» پلیس راهور همکاری خوبی با شهرداری داشت. یکی دیگر از ارگان هایی که همکار خوبی با شهرداری داشت، وزارت آموزش و پرورش است. علیرغم آن که مدارس تعطیل بود، این وزارتخانه کمک کرد تا شهرداری در شبکه شاد و بسترهای دیگر آموزشی به آموزش دانش آموزان بپردازد. شهرداری با کانون پرورش فکری کودکان نیز همکاری های لازم جهت آموزش شهروندی را داشته است.

مدیرعامل اداره آموزش شهروندی شهرداری تهران افزود: صدا و سیما در این آموزش ها می تواند فعالیت های تاثیرگذاری داشته باشد اما متاسفانه مشارکت خوبی در این حوزه به وجود نیامده و بستر و امکان همکاری مستمری فراهم نشد. در این راستا فقط اقدامات پراکنده‌ای انجام شده است.

شرح حال کادر درمان آموزش های غیرمستقیم شهروندی بود

مجتبی دانشور در پاسخ به این سوال که درباره این کمپین ها نظرسنجی انجام شده است؟ گفت: در شروع اجرای کمپین «فرهنگ آپارتمان نشینی»، نظر سنجی انجام دادیم آنهم با عنوان این که مردم لزومی برای برگزاری این کمپین را احساس می کنند یا خیر؟ چه میزان در معرض آموزش آپارتمان نشینی بودند و در چه مواردی مشکل دارند. نظرسنجی برای کمپین «موتورسوار خوب» نیز در حال بررسی است. پیش بینی می کنیم برای این دو کمپین نظرسنجی های مداوم داشته باشیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا آموزش های غیرمستقیم شهروندی هم مورد توجه قرار دارد یا خیر؟ گفت: در برگزاری کمپین روحیه بخشی به کادر درمان، آموزش های غیرمستقیم به جامعه مورد توجه قرار گرفت. شاهد و مثال آوردن از زحمات کادر درمان، اتفاقاتی که در بیمارستان ها و مراکز پزشکی رخ داده و... به جامعه صورت غیرمستقیم آموزش می دهد که با رعایت توصیه های بهداشتی سهم شهروندی خود را به جا می آورد. این بیلبوردهایی با مضمون روحیه بخشی به کادر درمان، حس مشارکت، نوع دوستی و همکاری را در شهروندان تقویت کرد.

بر اساس گزارش سایت شهر، مجتبی دانشور با اشاره به برنامه ۱۴۰۰ تاکید کرد: برنامه آموزش شهروندی بر دو محور «موتورسوار خوب» و «فرهنگ آپارتمان نشینی» پایه گذاری شده است و این دو کمپین تا شهریور ادامه خواهد داشت. شهرداری تهران ۴ محور در آموزش های شهروندی در نظر دارد. سه محور محیط زیست و پسماند، سلامت و ایمنی، مشارکت در دل کمپین «فرهنگ آپارتمان نشینی» گنجانده شده است و محور حمل و نقل و ترافیک در کمپین «موتورسوار خوب» دنبال می شود. تمام آموزش های مد نظر شهرداری در این دو کمپین نمود پیدا می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمپین موتور سوار خوب کمپین آپارتمان نشینی شهرداري تهران فرهنگ آپارتمان نشینی موتورسوار خوب شهرداری تهران آموزش شهروندی دو کمپین کادر درمان کمپین ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران

تنی چند از اعضای شورای شهر تهران بر لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی در واکنش به وضعیت پروژه‌های عمرانی در شهر تهران با بیان اینکه حدود ۴ ماه قبل نامه‌ای به هیات رئیسه نوشتم که در آن در مورد جابجایی درختان در برخی مناطق به دلیل پروژه های عمرانی هشدار دادم، گفت: در آن نامه قید کردم که باید جابجایی درختان در فصل مناسب و با رای کمیسیون‌های مربوطه و با رعایت قوانین و مقررات و اصول جابجایی باشد.

وی با بیان اینکه صورتجلسه پروژه‌ها را که نگاه کردم، دیدم که برای اجرای پروژه‌هایی همچون یادگار امام در شاخه شرقی و غربی، شهید شوشتری در منطقه ۱۴ و ۱۵ و... باید هزاران درخت جابه‌جا شود، گفت: اینطور که مشخص بود باید درختانی جابجا  شوند و باید این جابجایی با طی کردن روند قانون و رای کمیسیون ماده ۷ باشد و در دو پروژه منطقه ۵ و خیابان تهرانپارس درختان در حال جابه‌جایی هستند  اما اطلاع‌رسانی نمی‌شود، مردم این حجم از جابه‌جایی را می‌بینند و برایشان سوال پیش می‌آید.

همچنین تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه در شهرداری تهران یک معاونت تخصصی برای ساخت‌وساز داریم و آن هم معاونت فنی و عمرانی است گفت: بعضا دیده می‌شود که سازمان‌ها و شرکت‌ها و... بخشی برای اجرای پروژه‌های عمرانی دارند .باید در شورای شهر تهران یک مصوبه قاطع داشته باشیم که فقط معاونت فنی و عمرانی ساخت و سازها را انجام دهد.

وی با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها باید به تایید معاونت فنی و عمرانی برسد، گفت: تقاضا دارم پروژه‌ها با تایید ضرورت معاونت فنی اجرایی شود و شهردار تهران قول داده بودند که برای پروژه‌ها روزشمار و ماه شمار بگذارد که ما چیزی ندیدیم.

امانی همچنین تاکید کرد: باید تجهیزات فنی و  هوشمندسازی تونل آرش - اسفندیار نصب شود.

حجت‌السلام آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه همه کارهای عمرانی به معاونت فنی و عمرانی سپرده شود، گفت: حتی هلدینگ مترو نیز باید به زیرمجموعه معاونت فنی برگردد و از هیات رئیسه میخواهم که معاونت فنی و عمرانی نیز به مانند معاونت حمل و نقل هر ماه به شورای شهر بیاید و در مورد روند پیشرفت ۳۶ پروژه‌اش توضیح دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • ورزشگاه ماهفروجک قبل از شهریور باید تکمیل شود
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • منع قانونی برای ادامه حضور شهردار قم وجود ندارد
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال