Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علیرضا آشناگر ظهر امروز در نشست ویدئوکنفرانسی ستاد مدیریت مقابله با کروناویروس در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان اظهار کرد: از سپاه و بسیج می‌خواهیم همکاری خود را با کادر درمانی ادامه داده و طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را با هدف مدیریت مقابله با کرونا ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تمام فعالیت‌های آموزشی به‌صورت حضوری تعطیل است و مأموریت کارکنان دستگاه‌های اجرایی به شهرستان‌ها ممنوع است.

استاندار سمنان تصریح کرد: پرداختی‌های حق مأموریت را حتماً صحت بررسی خواهیم کرد و انجام مأموریت‌ها کاملاً خلاف است و نباید انجام شود.

آشناگر تصریح کرد: برای ۶۰ میلیون نفر بسته‌های حمایتی در نظر گرفته شده که در ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود و تسهیلات مشاغل تحت تأثیر کرونا به مدت ۶ ماه استمهال می‌شود.

استاندار سمنان گفت: از تلاش دانشگاه‌های علوم پزشکی استان در بخش‌های مختلف که با تلاش مضاعف در خط مقدم مدیریت مقابله با کرونا قرار دارند، تشکر می‌کنم و هر موج کرونایی که استان را فرامی‌گیرد این عزیزان با تمام وجود برای مدیریت و مقابله با کرونا تلاش می‌کنند.

وی اضافه کرد: الحمدالله با توجه به تمهیدات اندیشیده شده در پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها مشکل نداریم و فرایند تست و نمونه‌گیری به‌صورت منظم و در کمترین زمان ممکن در حال انجام است.

وی تصریح کرد: تعداد بستری‌های بیماران کرونایی در استان زیاد شده اما میزان ترخیص بیماران هم رضایت‌بخش است.

برگزاری هرگونه تجمع فرهنگی و مذهبی ممنوع است

استاندار سمنان گفت: برگزاری هرگونه تجمع فرهنگی و مذهبی در ماه مبارک رمضان باهدف مدیریت و مقابله با کرونا ویروس ممنوع در مناطق شهری و روستایی استان سمنان است.

آشناگر افزود: فروشگاه‌های بزرگ و بازارهای عمومی حتماً در شهرهای قرمز کرونایی تعطیل شوند و سوپرمارکت‌ها برای تأمین نیازهای عمومی و ضروری مردم، استثنا بوده و باز هستند.

وی ادامه داد: محدودیت‌های تردد در استان سمنان بر اساس رنگ‌بندی با جدیت دنبال شود و فرمانداران و نیروی انتظامی هماهنگی لازم را در ارتباط با اعمال دقیق محدودیت‌ها داشته باشند.

استاندار سمنان اضافه کرد: هرگونه تردد از شهرستان‌های قرمز ممنوع است و نیروی انتظامی باید در ورودی شهرها مستقر شود و در کنار کنترل هوشمند به‌صورت فیزیکی هم در ورودی‌ها حضور داشته باشند.

وی گفت: در شهرهای نارنجی و قرمز کرونایی برگزاری تجمع مذهبی و فرهنگی و افطار دهی و پخش نذورات ممنوع است و اگر قرار باشد نذر دهی انجام شود به‌صورت بیرون بر باشد.

استاندار سمنان گفت: در ماه مبارک رمضان آیین‌های مذهبی و فرهنگی به‌صورت انفرادی و خانوادگی برگزار شود و برگزاری مراسم در تکایا و مساجد ممنوع است اما برای شب‌های احیا، شاید تصمیمات جدیدی اتخاذ شود که به‌محض تصمیم‌گیری ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا، اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود.

ادارات طرح دورکاری کارکنان را اجرا کنند

استاندار سمنان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و ادارات برای مدیریت مقابله با کرونا ویروس طرح دورکاری کارکنان دولت را با جدیت اجرا کنند.

آشناگر افزود: مصوبات اعلامی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا ویروس با جدیت در استان سمنان دنبال شود و تمام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی در بخش‌های مختلف موظف به اجرای دقیق آن هستند.

وی خاطرنشان کرد: پیک چهارم کرونا ویروس در استان سمنان شروع شده و اگر رعایت نکنیم ممکن است با مشکلات زیادی در بحث مدیریت و مقابله با این ویروس مواجه شویم.

استاندار سمنان تصریح کرد: شهرستان‌های سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار بر اساس رنگ‌بندی وضعیت شیوع کرونا در شرایط قرمز قرار دارد و در این شهرستان‌ها به غیر از مشاغل گروه یک، تمام مشاغل دیگر تا اطلاع بعدی تعطیل هستند.

آشناگر با بیان اینکه اتحادیه‌ها و وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف هستند تا در ارتباط اجرای دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی نظارت داشته باشند، گفت: دستگاه‌های اجرایی دستورالعمل‌های سازمان استخدامی و معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان در ارتباط با نحوه به‌کارگیری نیروی انسانی در ادارات با توجه به رنگ‌بندی جدید کرونا را اجرا کنند.

وی افزود: در مناطق قرمز کرونایی در ادارات ضروری حتماً ۵۰ درصد نیروی انسانی به‌صورت دورکاری به فعالیت اداری رسیدگی کنند و در ادارات غیرضروری هم تا ۷۰ درصد نیروی انسانی می‌توانند به دورکاری بروند.

استاندار سمنان اضافه کرد: در شهرستان‌های سرخه، مهدی‌شهر و میامی که در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارد، مدیران دستگاه‌های ضروری و غیرضروری تا ۵۰ درصد از کارکنان خود را به دورکاری بفرستند.

استاندار سمنان با بیان اینکه گزارش‌هایی رسیده که در بعضی از ادارات، مدیران اجازه دورکاری را به کارکنان نمی‌دهند، گفت: مسئولیت هرگونه خسارت و ابتلا کارکنان ادارات به کرونا ویروس برعهده مدیر مجموعه است و مدیر مربوط باید پاسخگوی عملکرد خود در ارتباط با نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات باشند.

وی اضافه کرد: سازمان و ادارات بازرسی در بحث حُسن اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات و دیگر بخش‌های خدمات‌رسان باید ورود کنند و در صورت بروز تخلف با متخلفان برخورد شود.

استاندار سمنان تصریح کرد: برخی مدیران دستگاه‌های با اجرای طرح دورکاری در ادارات مخالفت نمی‌کنند اما کارانه و اضافه‌کار کارکنانی که به دورکاری می‌روند را کم می‌کنند و کارمند برای آنکه اضافه‌کار و یا کارانه‌اش قطع نشود به اداره می‌آید که این امر غلط است و مدیران دستگاه‌های اجرایی نباید به خاطر اجرای طرح دورکاری، کارانه و اضافه‌کار کارکنان خود را کم یا قطع کنند.

وی تصریح کرد: بازرسان نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در ادارات را رصد کنند و لیست حضور و غیاب کارکنان ادارات را ارزیابی شود و اگر حضور کارکنان ادارات از متوسط در نظر گرفته شده بیشتر بود با مدیر مربوط برخورد شود.

استاندار سمنان افزود: حتی برای فرمانداری‌ها و دانشگاه‌ها و شهرداری‌ها هم همین‌طور است و مدیران ادارات و فرمانداران موظف هستند که کارمندان را به دورکاری بفرستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان بیمارستان ها استاندار سمنان بیماران کرونایی بستری علیرضا آشناگر دستورالعمل های بهداشتی مدیریت مقابله با کرونا استاندار سمنان گفت دستگاه های اجرایی مدیران دستگاه استان سمنان طرح دورکاری کرونا ویروس شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • مهاجم استقلال مشکلی برای بازی با ذوب‌آهن ندارد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس