Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم بیش از هر چیزی به شنیدن حرف های درست به جای حرف های درشت در موضوع کرونا دارند و آن چیزی که امروز برای همه آزاردهنده شده حرف های درشتی که در خصوص کرونا شنیده می شود. 

شفافیت گوهر گمشده در کرونا

بنای دولت و ستاد ملی کرونا از روز ابتدایی شیوع کرونا در ایران، شفافیت و اطلاع رسانی درست بود، همین هم باعث شد بدون هیچگونه مصلحت اندیشی، دو روز قبل از انتخابات مجلس، ورود کرونا به کشور و ابتلای دو هموطن را اعلام  کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع چه آن روز که تنها دو نفر به کرونا مبتلا شده اند و چه امروز که ۲۲ هزار نفر روزانه مبتلا می شوند، دولت شفاف آمار را اعلام می کند، حتی در برهه ای عده ای معتقد بودند تعداد جانباختگان اعلام نشود تا بین مردم ایجاد خوف و هراس نکند ولی دولت و ستاد ملی کرونا پای این موضوع ایستادند و دستور شفافیت در اعلام آمار کامل را داشتند.

حالا اما یک مطالبه به حق متاسفانه نادیده گرفته می شود؛ چه کسانی واکسن کرونا تزریق کرده اند؟ این نه تنها یک سوال جدی است بلکه دستوری است که رئیس جمهور قبل از ورود واکسن به ایران صادر کرده و انتظار می رود وزارت بهداشت صریح و شفاف اعلام کند چه کسانی در کدام مراکز و توسط چه گروهی واکسینه شده اند؟ به نظر نمی رسد دستور رئیس جمهور در آن روز یک حرف صرفا شعاری بوده باشد چراکه چند روز پیش و پس از بی توجهی وزارت بهداشت به این دستور رئیس جمهور، مجددا حسن روحانی در دستوری مکتوب و شرح خواستار انتشار فوری اسامی دریافت کنندگان واکسن کرونا شده است. 

مقاومت وزارت بهداشت در قبال این موضوع نه تنها عجیب است بلکه باعث ایجاد بی اعتمادی بین مردم می شود و این بی اعتمادی نه به نفع کشور است و نه به نفع مقابله با کرونا!

قرار بود یک صدایی باشد ولی صدا در صدا شد!

رهبری در نشست ستاد مقابله با کرونا به جد خواستار تک صدایی در موضوع کرونا شدند، این البته مطالبه رئیس جمهور، رسانه ها و مردم هم بود به همین دلیل هم دکتر رئیسی به عنوان سخنگوی ستاد مقابله با کرونا منصوب شد تا تنها یک صدا از طرف تصمیم سازان و تصمیم گیران به مردم برسد اما متاسفانه امروز آنقدر ستاد از وزارت بهداشت شنیده می شود که صدای سخنگوی ستاد مقابله با کرونا بین این هیاهو گم شده است. این روزها از دکتر حریرچی تا خانم لاری، جهانپور و حتی فردی که گفته می شود مشاور وزیر است، از دکتر زالی تا استاندار تهران، از روسای دانشگاه های علوم پزشکی تا... در مورد موضوع کلان کرونا صحبت می کنند و مردم حیران مانده اند به حرف چه کسی باید گوش کنند؟ وقتی این همه سخنران در مورد تصمیمات کلان کرونایی وجود دارد، مردم چرا نباید تحت تاثیر فیک نیوزها قرار نگیرند؟

محرمانه ها وسط خیابان چه می کند؟

آش اما شورتر از این حرفهاست، متاسفانه عده ای به جای حفظ همدلی بین دستگاه های مختلف، مسابقه افشای نامه های محرمانه مسوولان به همدیگر را راه انداخته اند تا نه تنها بین مدیران ایجاد اختلاف کنند بلکه ذهن افکار عمومی را هم بهم بریزند. سرعت انتشار این محرمانه ها به حد زیادی است که اهالی رسانه با کنایه می گویند در برخی موارد قبل از امضای فلان مسوول در وزارت بهداشت، این نامه در فلان خبرگزاری مخالف و منتقد دولت منتشر می شود! توقع ندارید که در چنین شرایطی مردم صداقت برخی مسوولان در بیان گلایه ها را باور و به آنها اعتماد کنند.

وزارت بهداشت و کادر درمان در ۱۳ ماه گذشته زحمات زیادی را متقبل شده و تلاش فراوانی را به خرج داده است ولی متاسفانه برخی اقدامات انجام گرفته و انجام نگرفته توسط برخی افراد باعث می شود این خدمات و زحمات دچار خدشه شود.

۴۷۲۳۲

کد خبر 1503428

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا مقابله با کرونا وزارت بهداشت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه گزارش روزانه خود در خصوص آخرین آمار شهیدان و زخمی‌های حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را منتشر کرد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، طی ۲۱۱ روز جنگ غزه، ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه به شهادت رسیده‌اند و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر دیگر نیز بر اثر این حمله‌ها زخمی شده‌اند.

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۳ جنایت و کشتار را علیه خانواده‌های فلسطینی ساکن این باریکه مرتکب شده است.

بر اساس این گزارش در نتیجه جنایت‌های ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه ۳۲ شهید و همچنین ۴۱ زخمی فلسطینی به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد که همچنان پیکر شماری از قربانیان در زیر آوارها و یا در خیابان‌های نوار غزه رها شده است و نیروهای امدادی و پدافند غیرعامل نوار غزه توانایی دستیابی به پیکر این قربانیان را ندارند.

کد خبر 6096335

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد