Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمید ملانوری» روز شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا افزود: بنا به اعلام رنگ‌بندی‌ جدید، شهرستان‌های بیرجند، قاینات و فردوس قرمز (خیلی پرخطر)، سربیشه، نهبندان، درمیان، زیرکوه، بشرویه، طبس و سرایان نارنجی (پرخطر) و خوسف زرد (متوسط خطر) اعلام شده است.

وی بیان کرد: طبق آخرین مصوبات جلسه ستاد ملی کرونا، حضور کارکنان دولت در محل کار و فعالیت اصناف، مراکز آموزشی، اماکن برگزاری مراسم و تالارها محدود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی گفت: تعطیلی تمامی مراکز آموزشی، اماکن برگزاری مراسم و تالارها و واحدهای صنفی به استثنای مشاغل گروه یک، ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک غیربومی و خروج خودروهای با پلاک بومی، حضور یک سوم کارکنان دستگاه‌ها در مشاغل غیرضروری و یک دوم در مشاغل ضروری طبق تصمیم مدیریت مجموعه و ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح در شهرستان‌های بیرجند، فردوس و قاینات از جمله این محدودیت‌ها است.

وی افزود: در هفت شهرستان سربیشه، نهبندان، درمیان، زیرکوه، بشرویه، طبس و سرایان که به رنگ نارنجی هستند، محدودیت تردد خودروهای بومی و غیربومی، حضور دوسوم کارکنان ادارات در مشاغل ضروری و یک دوم در دستگاه‌های عادی همچنین ممنوعیت تردد از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح اعمال می‌شود.

ملانوری درخصوص خوسف که تنها شهرستان با رنگ زرد در استان است، گفت: در این منطقه ضمن اینکه دوسوم کارکنان ادارات در محل کار حضور پیدا کنند، نماز جمعه با ۵۰ درصد جمعیت، نمازهای جماعت با ۵۰ درصد جمعیت در فضای باز و حدود ۳۰ تا ۵۰ نفر با فاصله چهار متر مربع در محیط‌های‌ بسته و مراسم با جمعیت ۳۰ تا ۵۰ نفر برگزار شود.

وی با تاکید بر تعطیلی مراکز آموزشی در این مدت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امتحانات دانش‌آموزان از ۲۹ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۲۲ خرداد ادامه خواهد یافت، برنامه آموزش و پرورش مبنی بر این است که امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به شکل حضوری برگزار شود و برای بقیه موارد، تابع شرایط کشور هستیم.

استاندار خراسان جنوبی بر توجه ویژه آموزش و پرورش به بازماندگان از تحصیل و افرادی که در دسترسی به محتواهای آموزشی در فضای مجازی مشکل داشته‌اند، به جهت جبران عقب‌ماندگی‌های درسی در پایان سال تحصیلی تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش موثر طرح شهید سلیمانی در مدیریت بیماری و تشکر از اقدامات سپاه، بسیج و دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: تقاضای ما این است که این تلاش‌ها که منجر به مدیریت بیماری شده و در بیماریابی موثر بوده و خسارت‌ها را کاهش داده است، استمرار یابد.

ملانوری تاکید کرد: تشدید نظارت‌ها در ورود اتباع خارجی از سمت افغانستان و انجام آزمایش به صورت تصادفی از افرادی که گواهی سلامت دارند از اقداماتی است که دانشگاه علوم پزشکی با همکاری هلال احمر باید به طور ویژه در برنامه داشته باشند.

وی درباره تسهیلات بانکی پرداخت شده به واحدهای آسیب‌دیده از کرونا گفت: بیش از ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت شده و با توجه به سقف ۱۲۰ میلیارد تومانی تعریف شده برای استان، متقاضیان می‌توانند با تکمیل پرونده‌های مربوطه نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، تسهیلات بانکی با سررسید سال ۹۹ به مدت ۶ ماه استمهال شد.

وی گفت: طبق تصمیم ستاد ملی، در آستانه ماه مبارک رمضان، بسته معیشتی ویژه دولت به حساب ۶۰ میلیون نفر پرداخت می‌شود.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حوزه‌های متولی در جذب کمک‌های مؤمنانه طی ۱۴ ماه گذشته افزود: از ابتدای اجرای رزمایش کمک‌های مؤمنانه تاکنون، حجم کمک‌های نقدی مردم استان ۲۰۵ میلیارد تومان بوده است.

ملانوری تاکید کرد: با توجه به ادامه بیماری لازم است این اقدامات با کمک خیرین، نهادهای حمایتی و دستگاه‌های اجرایی استمرار پیدا کند.

وی با تاکید به اینکه براساس مصوبات ستاد ملی برگزاری تجمعات ممنوع است، به موضوع دوره‌های قرآن در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: جمع‌خوانی قرآن کریم در قالب یک برنامه تلویزیونی و با جمعیت محدود و در فضای روباز برگزار شود و مردم از طریق تلویزیون این مراسم را دنبال کنند.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: باید تلاش شود در قالب مدیریت بومی و تصمیمات استانی، فضای موجود را مدیریت کنیم.

در این نشست مدیران حاضر به طرح موضوع پرداختند و رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم گفت: خراسان جنوبی جزو ۱۲ استانی است که با شیب تند شیوع بیماری مواجه است.

محمد دهقانی افزود: حضور گردشگران، تردد و اسکان مسافران گذری در برخی شهرها و مسافرت حجم زیادی از بومیان استان که ساکن دیگر مناطق بودند، بروز این موج گسترده را سبب شده است.

وی گفت: میزان ابتلاهای استان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت از ۳.۱ به ۱۵ نفر رسیده و تعداد فوتی‌ها نیز از ۱.۲ به ۷.۲ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت افزایش یافته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا حمید ملانوری خراسان جنوبی اصناف ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا حمید ملانوری خراسان جنوبی ویروس کرونا حمید ملانوری خراسان جنوبی اصناف ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونا اخبار کنکور استاندار خراسان جنوبی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌

ایسنا/ایلام مدیرکل بحران استانداری ایلام با تأکید بر ارائه خدمات به اهالی روستای «تختان» دهلران که بر اثر سیل دچار خسارت شده‌اند، گفت: رفع آسیب های زیرساختی به روستاهای تختان و خربزان دهلران در حال انجام است.

«مجید بگلریان» در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی گفت: رفع سریع آسیب های زیرساختی در حوزه های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعی‌تر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو.تی.ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

«لطیف صادقی» افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تأکید کرد: تصمیمات لازم برای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، فرماندار ویژه دهلران با تأکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • تشییع شهید تازه تفحص‌شده در خراسان جنوبی
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • نجات دختر ۱۴ ساله روستای چرمه سرایان با تلاش امدادگران
  • دختر ۱۴ ساله گرفتار در حوض انبار با کمک امداد گران نجات یافت