Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوشش بی‌وقفه اخبار و گزارش‌ها از فوت شوهر ملکه انگلیس در شبکه‌های مختلف تلویزیونی بی بی سی، سیل انتقادات شهروندان این کشور را به دنبال داشت.

به گزارش مشرق، اختصاص یافتن کامل برنامه‌های شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» به اخبار فوت «شاهزاده فیلیپ» شوهر ملکه انگلیس تا نمیه شب جمعه، صدای مردم این کشور را درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه «گاردین»، شبکه بی‌بی‌سی روز جمعه به‌صورت بی‌وقفه ده‌ها برنامه درباره شاهزاده فیلیپ پخش کرد. هم‌زمان با پخش این برنامه‌های از پیش ضبط شده در بی‌بی‌سی ۱، شبکه دوم بی‌بی‌سی نیز آن‌ها را روی آنتن می‌برد.نهایتاً شبکه بی‌بی‌سی، پس از مواجه با سیل انتقادات از سوی شهروندان انگلیسی، در بخش انتقادات و پیشنهادات خود صفحه‌ جدیدی با این موضوع باز کرد.

در بالای این صفحه نوشته شده است: «در حال دریافت شکایاتی درباره پوشش بیش از حد مرگ شاهزاده فیلیپ دوک ادینبورگ هستیم».شهروندان انگلیسی علاوه بر هجوم به صفحه انتقادات و پیشنهادات بی‌بی‌سی، در رسانه‌های اجتماعی نیز به اعتراض پرداختند

یکی از کاربران در توئیتر نوشت: «شاهد این هستیم که بی‌بی‌سی به شبکه تبلیغاتی ملی تبدیل شده است».یک شهروند انگلیسی دیگر نوشت: «آیا من تنها کسی هستم که فکر می‌کند مسخره است که تمام کانال‌های رادیویی بی‌بی‌سی در حال پخش یک برنامه درباره شاهزاده فیلیپ هستند؟ احساس می‌کنم در اروپای شرقی چهل سال پیش هستم».

عصر جمعه، کاخ باکینگهام از مرگ «شاهزاده فیلیپ» همسر ۹۹ ساله ملکه انگلیس خبر داد. طبق گزارش‌ها، او پیش از مرگش بیمار بود و مدتی را در بیمارستان سپری کرد.

این کاخ اواسط اسفند اعلام کرده بود شاهزاده فیلیپ برای ادامه درمان یک عفونت به بیمارستان دیگری در لندن منتقل شد. کاخ باکینگهام در آن زمان گفته  بود که علاوه بر درمان برای یک عفونت نامشخص، شاهزاده فیلیپ برای یک بیماری قلبی آزمایش می‌دهد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شبکه بی بی سی کاخ باکینگهام روزنامه گاردین شاهزاده فیلیپ شاهزاده فیلیپ بی بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • مسعود فروتن «همسر» را شنیدنی کرد
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • گیلانه، صبح بخیر گیلان وشهرما، ۳ برنامه پرمخاطب رادیو گیلان
  • آیا تیم‌های انگلیسی مشکل فشردگی برنامه بازی دارند؟
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان
  • رادیو صدای لحظه‌هاست