Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران امریکایی براین باورند که ویدئوهای منتشر شده در مورد اختلال عصبی ناشی از واکسن کووید-۱۹، در واقع به یک اختلال روانی مرتبط هستند و واکسن کووید-۱۹ به بروز اختلال عصبی منجر نمی‌شود.

به گزارش فلوریدا نیوز تایمز، این روزها ویدئوهایی در فضای مجازی منتشر می‌شوند که نشان می‌دهند برخی از افراد پس از دریافت واکسن کووید-۱۹، نشانه‌های شدید عصبی مانند تشنج یا مشکل در راه رفتن را تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است که میلیون‌ها نفر از دیدن چنین ویدئوهایی نتیجه بگیرند که واکسن کووید-۱۹ به خاطر ایجاد این نشانه‌ها خطرناک است و یا این که افراد حاضر در ویدئوها، به داشتن این نشانه‌ها تظاهر می‌کنند اما پژوهشگران "بیمارستان عمومی ماساچوست"(MGH) باور دارند که هر دو نتیجه‌گیری نادرست است.

به گفته پژوهشگران، امکان دارد که واکسن کووید-۱۹ به تقویت پیشروی "اختلال عصبی عملکردی"(FND) منجر شود. اختلال عصبی عملکردی، یک اختلال روانی است که نشانه‌هایی مانند ضعف اندام، اختلال در راه رفتن، حرکات سریع، لرزش و گرفتگی صورت را به همراه دارد.

"دیوید پرز"(David Perez)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: انتشار این ویدئوها ممکن است با برداشت ساده مبنی بر ارتباط احتمالی میان واکسن و نشانه‌های عصبی، تردید برای واکسن زدن را تشویق کند. این نشانه‌ها با اختلال واقعی مغز مرتبط هستند که در تقاطع علوم اعصاب و روانپزشکی قرار دارد.

اختلال عصبی عملکردی، اختلال در مکانیسم‌های طبیعی مغز برای کنترل بدن است و می‌تواند به خاطر حوادث جسمی یا عاطفی مانند ترومای سر، اقدامات پزشکی یا جراحی و واکسیناسیون ایجاد شود.

پرز ادامه داد: اختلال عصبی عملکردی، درس‌های بسیاری را در مورد پیچیدگی مغز انسان به ما می‌آموزد.

دکتر "دیوید دونگ‌یونگ کیم"(David Dongkyung Kim)، از پژوهشگران این پروژه گفت: اختلال عصبی عملکردی می‌تواند آگاهی کنترل حرکت فردی را نیز به خطر بیندازد.

برخی از افرادی که در معرض ابتلا به اختلال عصبی عملکردی قرار می‌گیرند، ممکن است حوادث ناگوار زندگی، درد مزمن یا سایر بیماری‌های روانی را تجربه کرده باشند.

کیم گفت: مدل زیست‌روانشناختی که تعامل عوامل خطر، حوادث محرک و عوامل پایدار را در بر می‌گیرد، روشی است که به ما در درک اختلال عصبی عملکردی کمک می‌کند. اختلال عصبی عملکردی، با آموزش، فیزیوتراپی و روان‌درمانی قابل درمان است.

پژوهشگران اظهار داشتند که متخصصان مغز و اعصاب وظیفه دارند اختلال عصبی عملکردی را برای عموم مردم توضیح دهند.

پرز گفت: با کمک کردن به درک مردم در مورد اختلال عصبی عملکردی به واسطه آوردن این اختلال در برنامه‌های پزشکی و رفع نگرانی‌ها، مردم تصمیم‌های آگاهانه‌ای را در مورد واکسیناسیون کووید-۱۹ خواهند گرفت.

این پژوهش، در مجله "JAMA Neurology" به چاپ رسید./ ایسنا 

اختلال حرکتی؛ نصیب ۵ درصد از بهبود یافتگان کرونا از هر ۳ بهبودیافته کرونا، یک نفر دچار اختلال عصبی یا روانی احتمال ابتلای مجدد به کرونا را جدی بگیرید/برای بازگشت بویایی تا یک سال صبر کنید    

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

         

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اختلال عصبی عملکردی واکسن کووید ۱۹ نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه هوایی شهید ستاری، گفت: بحمدلله امروز مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری یک مجموعه منظم پای کار و علمی است و در عملیاتی شدن نیروی هوایی نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی نقش نخبگان و پژوهشگران دانشگاه شهید ستاری را در رفع مسائل و مشکلات نیروی هوایی بی‌بدیلی دانست و از پژوهشگران و نخبگان خواست که در این عرصه به نیروی هوایی کمک کنند، زیرا مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به اساتید و نخبگان دانشگاه هوایی، با بیان اینکه نقش شما برای آموزش جوانان و دانشجویان نقش بسیار مهمی است و الگوپذیری را باید در دانشجویان اجرایی کنید، باید جوانان را به شکلی در مسیر انقلاب اسلامی سوق دهیم که بتوانیم پویایی، شادابی و ارتقا را در نیروی الهی ببینیم.

وی تصریح کرد: سه وظیفه اصلی باید در این دانشگاه در اولویت قرار بگیرد؛ اول پرورش افسر عالم، دوم تولید علم و مسئله سوم اینکه باید به تربیت عالم و تولید علم برای تحول در نیروی هوایی جهت دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی