Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری زمینه صادرات داروهای دانش‌بنیان را فراهم کرده است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،امیر رضا نیکان مقراضه  مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت صادرات هوشمند کاران دانش، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، عموماً توسط نخبگان، اساتید دانشگاه و فعالان فناور تاسیس شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از آنها در ابتدا  ممکن است تجربه چندانی در تجارت یا صادرات نداشته باشند. به همین دلیل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، شرکت‌هایی را در بخش خصوصی مامور کرد تا به این شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنند تا محصولات فناورانه خود را صادر کنند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت صادرات هوشمند کاران دانش، در ادامه افزود: با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، نمایشگاه‌های دائمی در کشورهای مختلف، تاسیس شده است.  محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، در این نمایشگاه‌ها قرار می‌گیرد تا مشتری خارجی بتواند از نزدیک با این محصولات آشنا شود.

نیکان، ضمن توضیح بیشتر در مورد خدمات شرکت، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری بسته‌های حمایتی بسیار خوبی برای کمک به صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، تخصیص داده است. ما نیز تلاش می‌کنیم تا زمینه استفاده هر چه بیشتر شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان را از این بسته‌های حمایتی فراهم کنیم.

وی افزود: برای مثال، ممکن است که یک محصول دانش‌بنیان، نیازمند بازاریابی تخصصی در کشورهای همسایه باشد. در این حالت ما با استخدام یک بازاریاب خارجی کمک می‌کنیم تا این محصول در بازار کشورهای خارجی معرفی شود. معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری ۷۰ درصد حقوق این فرد بازاریاب خارجی را می‌پردازد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مدیریت صادرات هوشمند کاران دانش، ضمن تاکید بر استقبال گسترده از محصولات دانش‌بنیان ایرانی در خارج از مرزهای کشور، گفت: به صورت کلی نیز نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های بازاریابی در خارج از کشور برای محصولات دانش‌بنیان، توسط معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت می‌شود.

نیکان همچنین بیان کرد: همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت مجوز فروش دارو در یک کشور دیگر باید هزینه قابل توجهی برای ثبت دارو بپردازند که ممکن است بالغ بر 100 میلیون تومان شود. شرکت ما تمام هزینه ثبت دارو در کشور عراق را پرداخت می‌کند و به عنوان نماینده فروش، زمینه عرضه داروهای دانش‌بنیان ایرانی را در این کشور فراهم می‌کند. در حال حاضر به دلیل کیفیت خوب محصولات دانش‌بنیان ایرانی، مصرف کننده عراقی رغبت بالای به محصولات دانش‌بنیان ایرانی دارد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صادرات ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان محصولات دانش بنیان دانش بنیان ایرانی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور