Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اعلام کرد که در کل کشور باید مرغ با قیمت مصوب ۲۴ هزارو۹۰۰ تومان توزیع شود و اگر چنین اتفاقی نمی افتد سیستم توزیع با مشکلاتی همراه است.

حبیب اسدالله نژاد در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه همه مرغداران مرغ زنده را با قیمت هرکیلو ۱۷ هزارو۱۰۰ تومان تحویل کشتارگاه می دهند و این رقم در برخی استان ها کمتر هم می شود، گفت: بنابراین در کل کشور باید مرغ با قیمت مصوب توزیع شود و هیچ فروشگاهی مجاز به فروش مرغ بالاتر از ۲۴ هزارو۹۰۰ تومان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چنین موضوعی در حال وقوع است، سیستم توزیع همچنان مشکل دارد.

وی ادامه داد: براساس آنالیزهایی که انجام داده بودیم نرخ مصوب مرغ بایستی بیشتر از این مقدار می شد ولی چون بازار نیازمند ثبات بود تولیدکنندگان قیمت مصوب را پذیرفتند و آن را اجرا می کنند. اما موضوعی که باید به آن توجه شود قیمت جوجه یکروزه است که به بیش از ۶۰۰۰  تومان رسیده است و با قیمت مصوب ۴۲۰۰ تومان به دست تولید کننده نمی رسد؛ در حالی که قیمت جوجه یکروزه بر مرغ حدود ۷ درصد اثر تورمی دارد.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: همچنان نهاده با ۱۰ تا ۱۵ روز تاخیر به دست مرغدار می رسد که این مشکل هم بایستی حل شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تخصیص ۱۰۰ درصدی ذرت و کنجاله سویای دولتی تا ۵۰ روز به واحدهای مرغداری مشکلات مرغداران را در تامین نهاده حل کرده است یا خیر؟  گفت: تخصیص این مقدار نهاده در یک بازه زمانی مشخص اقدام فنی و کارشناسی نیست  و با تخلیه واحدهای مرغداری در ۵۰ روز موافق نیستیم، زیرا تخلیه  به شرایط واحدهای تولیدی و کیفیت نهاده بستگی دارد و نسخه واحدی نیست که بتوان برای همه مرغداری ها اجرا کرد.

اسدالله نژاد افزود: در برخی استان ها مرغ در بازه ۴۰ تا ۴۲ روز به وزن مناسب می رسد و واحد قابلیت تخلیه دارد، برخی استان ها نیز ممکن است کیفیت نهاده یا شرایط محیطی باعث شود مرغ دیرتر به وزن مناسب برسد. یعنی شرایط تولید زمان تخلیه را مشخص می کند، اگرچه همین مصوبه تخلیه در ۵۰ روز هم در برخی استان ها اجرا نمی شود.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر مرغی مثلا در ۴۰ روز به وزن ایده آل برسد و تا ۵۰ روز به آن دان داده شود این نهاده تبدیل به کود شده و صرفه اقتصادی ندارد. اگر هم مرغدار نهاده اضافی را نگه دارد که ممکن است بازار سیاه نهاده ایجاد شود. بنابراین سهمیه نهاده دامی باید براساس نیاز مرغداران باشد.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵کیلوگرم نهاده برای هر قطعه مرغ به مرغداران تعلق می گیرد،  گفت: برای هرمرغ ۴کیلو و ٨٠٠ گرم تا ۵کیلو نهاده کافی است. یعنی بایستی سهم نهاده کاهش یابد و از آن طرف  زمان تخلیه واحدهای مرغداری به تولیدکنندگان واگذار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرغ برخی استان ها قیمت مصوب ۵۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید

حمیدرضا کاشانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۰ تا ۳۱ هزارتومان است که با نرخ مصوب سال قبل ۱۷ هزارتومان و قیمت واقعی و تمام شده ۵۰ درصد اختلاف دارد.

به گفته او، بنابر آمار مرغداران تخم گذار در فروردین ماه ۳ هزار میلیارد تومان متحمل زیان شدند.

کاشانی روند کنونی تولید تخم مرغ را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اگر قیمت تخم مرغ هرچه سریع تر اصلاح نشود، حذف گله ها شدت می‌گیرد چراکه بسیاری از مرغداران قادر به ادامه روند فعلی نیستند.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه فروردین ماه ۱۱۲ هزارتن تخم مرغ تولید شد، گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ اردیبهشت به ۱۱۴ هزارتن برسد.

او درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ گفت: بنابر آمار در فروردین ۲۰ هزارتن تخم مرغ صادر شد که پیش بینی می شود در اردیبهشت به این رقم برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور