Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها بسیار درباره تقلب در دانشگاه‌ها و محیط‌های آموزشی سخن گفته می‌شود. اینکه بسیاری از دانشجویان ما هیچگاه به صرافت درافتادن به معرکه تحقیق و پژوهش نمی‌افتند و به طمع گرفتن مدرک روال‌های غیر معمولی را برای انتشار مقاله یا رساله انتخاب می‌کنند مساله تازه‌ای نیست. اما بر بی ضابطگی موجود در فضای پر تشتت دانشگاه جز نام فاجعه نمی‌توان گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- خریدن پایان نامه و مقاله علمی روش شایعی است که در سالیان اخیر علی رغم تصویب مواد قانونی و آیین نامه‌های گوناگون برای مقابله با این شیوه متقلبانه همچنان ادامه دارد و حتی به وضعی اسفناک افتاده است. این بین مجموعه‌ای از عوامل از جمله سطح نازل کیفیت نهاد‌های آموزشی در کشور که به بار آوردن نسلی از دانشجویان سهل انگار و بی انگیزه انجامیده باعث شده تا آن دسته از دانشجویان که توان علمی لازم برای انجام پژوهش و تدوین پایان نامه دانشگاهی را در خود نمی‌بینند با صرف هزینه‌هایی که بعضا سقف نامشخصی هم پیدا می‌کند مبادرت به خرید مقاله و پایان نامه از مراکز و موسساتی خاص کنند.   البته این فرایند تقلب و خرید و فروش رساله و مقاله که نهاد دانشگاه را تا سطح مکانی برای معامله و خرید و فروش مدرک پایین آورده آنقدر‌ها هم مخفیانه و پنهانی انجام نمی‌شود. حقیقت آن است که عدم وجود مدیریت و نظارتی روشمند و اصولی در سایه بی اعتنایی به ماهیت دانشگاه و نهاد آموزش عاملیتی انکار ناپذیر در شکل گرفتن آشفته بازار فعلی دارد. به واقع باید گفت با ناکارآمدی مدیریتی به وجود آمده، نهاد دانشگاه به امان تقلب و انتحال رها شده است.
اما برای پی جویی روشن‌تر از وضع بازار خرید و فروش پایان نامه‌های دانشگاهی سراغ یکی از همین موسسات کذایی می‌رویم تا در نقش دانشجویی اهل انتحال به بهانه دست و پا کردن پایان نامه‌ای کامل و جامع در یکی از گرایش‌های رشته علوم سیاسی اطلاعی بگیریم و مشورتی بکنیم.
مشاور موسسه فروش پایان نامه که مدعی سابقه و تجربه طولانی در این حرفه است از وابسته بودن قیمت به موضوع و گرایش تحصیلی می‌گوید: هزینه انجام کار به گرایش بستگی دارد. مثالی اگر بخواهم برای شما بزنم اگر کسی مقطع کارشناسی روانشناسی باشد مشخص است که نرخ پایان نامه اش با دانشجوی مهندسی عمران متفاوت خواهد بود. درواقع براساس رشته و گرایش هزینه‌ای که گرفته می‌شود فرق می‌کند.   بیشتر بخوانید: چرا دانشجویان در پایان‌نامه نویسی دچار مشکل هستند؟
از او درباره نرخ پروپوزال که می‌پرسیم از جداگانه بودن بهای پروپوزال خبر می‌دهد: پروپوزل هم باز بستگی به رشته و گرایش دارد. مثلا از ششصدهزارتومان داریم تا هشتصد هزار تومان. بعضی رشته‌ها تا یک میلیون تومان هم هست.

می‌پرسیم آیا ترجمه مقاله انگلیسی برای پایان نامه هم جداگانه محاسبه می‌شود؟ پاسخ می‌شنویم که: ترجمه هم جداگانه حساب می‌شود. چون کار ترجمه را محقق زبان انجام می‌دهد.
بسیاری از دانشجویانی که دست به کار خرید پایان نامه می‌شوند با مشکل نظارت فصل به فصل استاد راهنما و ملاحظات اصلاحی و ارزیابی نقادانه اساتید مشاور مواجه هستند. با چنین تمهیدی اعمال نظرات اساتید راهنما و مشاور می‌تواند راه را بر تقلب و تخلف ببندد و امکان بیشتری برای روشن کردن درستی و نادرستی پژوهش انجام شده فراهم کند. از مشاور فروش پایان نامه درباره اینکه چه روش‌هایی برای آشکار نشدن تخلف به کار گرفته می‌شود می‌پرسیم: درباره پروپوزال معمولا محقق اعلام می‌کند که ظرف یک هفته کار را تحویل می‌دهد، اما خود پایان نامه فصل به فصل آماده و تحویل داده می‌شود. کار‌ها تضمین شده و با کیفیت بالا تحویل داده می‌شود و جای نگرانی نیست. چون ما سال هاست مشغول این کار هستیم و شما نه اولین مشتری ما هستید و نه آخرین آنها.
مشاور فروش هر بخش از کار پایان نامه را در حیطه تخصصی محققی مستقل می‌داند: محققان ما دارای تحصیلات دکتری هستند. هر محققی در رشته‌ای مجزا دارای تخصص است. مثلا مترجم مقالات علمی در حوزه کاری خودش صاحب تخصص است.
وقتی می‌خواهیم با مشاور بر سر قیمت پروپوزال و ترجمه مقاله و اصل پایان نامه چانه بزنیم که از قیمت‌ها خبردار بشویم می‌شنویم که تعیین هزینه‌ها در هر مورد بر عهده‌ی محقق آن حوزه است و بعد از انجام هماهنگی‌های لازم با شخص محقق بهای کار به مشتری اعلام می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: دانشگاه پایان نامه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه پایان نامه پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن