Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه وقتی صحبت از ناخن سالم می‌شود همه فکر می‌کنند باید ناخن‌های مانیکور شده را نشان بدهند؛ در صورتی که اگر به صورت مداوم و روزانه به ناخن‌ها رسیدگی کنیم نیازی به مانیکور یا روش‌های پرخرج دیگر نیست. در ادامه ۱۰ راهکار برای داشتن ناخن سالم را به شما معرفی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. ناخن‌ها را بیش از حد در معرض آب قرار ندهید
خیس شدن ناخن‌ها و قرار گرفتن بیش از حدشان در آب، باعث ضعیف و شکننده شدن آن می‌شود. پس حتما در زمان شست‌وشوی ظرف‌ها از دستکش استفاده کنید.

۲. آب بنوشید
نوشیدن آب به میزان کافی، برای سلامتی ضروری است و این موضوع شامل ناخن‌های شما هم می‌شود. ناخن‌ها، بدون دریافت رطوبت کافی از بدن، شکننده و به‌راحتی پوسته پوسته می‌شوند یا می‌شکنند. نوشیدن آب به میزان کافی، به حفظ رطوبت ناخن کمک می‌کند و به آن‌ها استحکام می‌بخشد.

۳. به رژیم غذایی خود توجه کنید
مطمئن شوید که رژیم غذایی سالم و متنوعی دارید؛ همچنین توصیه شده است که از یک مولتی ویتامین مناسب همراه با مواد معدنی استفاده کنید.

یک رژیم غذایی بدون وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم می‌تواند سلامت کلی بدن شما را تحت تأثیر قرار دهد. این موضوع شامل ناخن‌ها هم می‌شود.

۴. به محصولات آرایشی که مصرف می‌کنید، دقت کنید
بسیاری از لاک‌های ناخن یا مواد درمانی آن حاوی مواد شیمیایی قوی هستند که به ناخن‌ها آسیب می‌رسانند و آن‌ها را ضعیف می‌کنند. همچنین بهتر است از مصرف لاک پاک‌کن‌هایی که حاوی استون هستند خودداری کنید، زیرا استون به ناخن آسیب می‌زند.

۵. ناخن‌های خود را ژلیش نکنید
ژلیش ناخن، یک گزینه مناسب برای افرادی است که رشد ناخن آن‌ها مشکل دارد و شکل ظاهری زیبایی ندارد. لاک ژلیش مایع رقیقی است که دیر خشک می‌شود، اما استفاده مکرر از آن می‌تواند ناخن‌ها را ضعیف کند یا حتی باعث کنده شدن آن‌ها شود.
پیشنهاد می‌کنیم اگر مجبور هستید از ژلیش ناخن استفاده کنید، به صورت مکرر از آن استفاده نکنید. قرار گرفتن ناخن در معرض اشعه ماوراء بنفش، که بخشی از مراحل ژلیش است، عامل خطرناکی است و باعث ابتلا به سرطان می‌شود.

۶. همیشه ناخن‌های خود را لاک نزنید

اما استفاده مداوم از لاک، حتی اگر فاقد مواد شیمیایی قوی باشد، می‌تواند ناخن‌های شما را ضعیف کند. ناخن‌ها نیاز به تنفس دارند.

۷. ناخن‌های‌تان را زیاد بلند نکنید
بلند بودن ناخن یکی از دلایل شکستن و شکاف برداشتنِ آن است. تا حد ممکن ناخن‌ها را کوتاه یا به اندازه خیلی کمی بلند کنید. با این کار از آسیب دیدنِ احتمالی ناخن‌ها جلوگیری کرده‌اید و ظاهری زیبا به آن‌ها داده‌اید.

۸. از ناخن‌های خود به‌عنوان ابزار استفاده نکنید!
برای باز کردن در قوطی یا برداشتن چیزی از فضایی کوچک، از ناخن‌های‌تان استفاده نکنید. برای این کار‌ها می‌توانید از پنجه خود کمک بگیرید یا با کمک یک گیره کاغذ، وسایل ریز را بردارید. استفاده از ناخن به جای ابزار، باعث شکستگی و خرد شدن آن می‌شود و در نتیجه ناخن‌های‌تان را ضعیف می‌کند.

۹. از لوسیون ناخن استفاده کنید
اگر بعد از پاک کردن لاک احساس کردید ناخن‌تان خشک است، می‌توانید کرم مرطوب کننده یا لوسیون روی آن بزنید. همچنین لازم است که پس از هر بار شست‌وشوی دست‌ها، این کار را تکرار کنید.

۱۰. ناخن‌های‌تان را خشک نکنید
اگر از محصولات ضدعفونی کننده زیاد استفاده می‌کنید، اجازه ندهید که مدت زمان طولانی روی ناخن‌های‌تان باقی بماند. استفاده مداوم از مواد ضدعفونی کننده می‌تواند ناخن‌ها را خشک و شکننده کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زیبایی ناخن سالم استفاده کنید ناخن های تان ناخن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟
  • ترفند جالب رئال برای دو برابر کردن دستمزد امباپه
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟
  • ترفند وحشتناک این متهم برای اخاذی از زنان در اینستاگرام ؛ جزئیات ماجرا را ببینید | ویدئو
  • فروش سوالات کنکور ترفند شیادان سایبری برای کلاهبرداری
  • تزئین ناخن یک زن با طلا 24 عیار در تهران!
  • کلاهبرداری سایبری با ترفند وام فرزندآوری در اصفهان
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری