Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حدادی گفت: ۲۰ اسفند ماه کشور از نظر کرونا در فضایی آرام قرار داشت و مردم روند رعایت پروتکل های بهداشتی را ادامه می دادند اما متاسفانه دولت مسافرت ها را آزاد و مردم را تشویق به سفر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان، نظرآباد و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی درباره آغاز موج چهارم کرونا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار تیتریک، گفت: مجلس به دنبال مطالبه گری درباره این موضوع است چرا که بی تدبیری عامدانه توسط دولت صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی حدادی افزود:  ۲۰ اسفند ماه کشور از نظر کرونا در فضایی آرام قرار داشت و مردم روند رعایت پروتکل های بهداشتی را ادامه می دادند اما متاسفانه دولت مسافرت ها را آزاد و مردم را تشویق به سفر کرد، امروز آثار بی تدبیری که از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ انجام شد را شاهد هستیم.   وی اظهار داشت: اگر محدودیت هایی برای مسافرت های زمینی و هوایی ایجاد می شد امروز شاهد وضعیت قرمز کرونا نبودیم، در نتیجه این مسئله مذکور امروز در کمیسیون بهداشت مجلس مطرح و بعد از بررسی های لازم تیم های ماموریتی در صحن علنی مجلس توسط نمایندگان مطالبه گری جدی انجام خواهد شد.    حدادی با اشاره به اینکه کرونا شوخی بردار نیست و نباید جان مردم به بازی گرفته شود، تصریح کرد: در ستاد کرونای استان البرز هم اعلام کردم که باید چرایی وضعیت قرمز کرونا بررسی شود در حالی که مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کردند اما دولت مردم را تشویق به مسافرت کرد.   نماینده مردم ساوجبلاغ با اشاره به اینکه مردم همواره در صحنه حضور دارند اما بی تدبیری دولت وضعیت کرونا را در جامعه حاد کرد، خاطرنشان داشت: در ستاد کرونا سوال کردم که باید بررسی شود در البرز چه تعداد واکسن کرونا نیاز داریم، چه تعداد تحویل گرفته ایم و چه تعداد تزریق شده است.   علی حدادی در خاتمه خاطر نشان داشت: متاسفانه بخشی از نیروهای بهداشت و درمان ما که در زمینه کرونا آسیب پذیر هستند همچنان واکسن دریافت نکرده اند.      انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بی تدبیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • ورود چهره‌های جدید و احتمال شکل‌گیری جریانات نوپا در مجلس
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند