Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزامه همشهری، انتشار نتایج یک نظرسنجی جدید در آمریکا نشان می‌دهد که ارتباط مردم این کشور با مراکز دینی شامل کلیسا، مسجد و کنیسه، در سال ۲۰۲۰ کاهش پیدا کرده است.

اهمیت موضوع چیست؟

بررسی روندها طی سال‌های اخیر نشان می‌دهد که جامعه آمریکا به سمت سکولار شدن پیش می‌رود. این نشان دهنده وقوع تغییرات عمده در این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین تغییر مهمی در جامعه آمریکا، در آینده تبعات مهمی، هم در حوزه سیاست و هم در حوزه مسائل اجتماعی خواهد داشت.

آمارها چه می‌گویند؟

نتیجه تحقیقی که از سوی مؤسسه نظرسنجی گالوپ منتشر شده نشان می‌دهد که ۴۷ درصد از مردم آمریکا در سال ۲۰۲۰ با یکی از مراکز دینی شامل کلیسا، مسجد و کنیسه در ارتباط بوده‌اند. این میزان در سال ۲۰۱۸، حدود ۵۰ درصد و در سال ۱۹۹۹، بیش از ۷۰ درصد بوده است.

دوری مردم از ادیان تبلیغی در کلیساها، مساجد و کنیسه‌ها یکی از مسائل اصلی قرن ۲۱ است. حضور مردم در این مراکز دینی، در سال ۱۹۷۳، یعنی زمانی که گالوپ تازه بررسی میزان مذهبی بودن جامعه آمریکا را آغاز کرده بود، ۷۳ درصد بوده است. این میزان طی ۶ دهه بعدی همیشه بالای ۷۰ درصد قرار داشته است.

یکی از دلایل کاهش توجه مردم به کلیساها، مساجد و کنیسه‌ها، افزایش شمار افرادی است که خود را بی‌دین معرفی می‌کنند. آمار افراد بی‌دین در آمریکا از ۸ درصد در سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰ به ۲۱ درصد، طی ۳ سال اخیر رسیده است.

تصویر بزرگ چیست؟

ماجرای حرکت آمریکا به سمت سکولاریسم، اساسا به‌دلیل تغییرات بین نسلی در حال رخ دادن است. افراد جوان در مقایسه با افراد مسن در آمریکا اکنون تمایل کمتری برای شرکت در مراسم‌ مذهبی دارند.

کد خبر 594228 برچسب‌ها مذهب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مذهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا

به گزارش خبرآنلاین مدتی است دانشجویان دانشگاه های آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند و اعتراضات گسترده شان به گوش جهانیان رسیده است.

به گزارش فارس، در این رابطه عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می دهد.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشورهای اروپایی و آمریکایی رخ می دهد استفاده کنیم.

معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره های معینی به آنها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902273

دیگر خبرها

  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند