Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از محل منابع خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون در راستای تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی استان در سال‌گذشته ۶۵۰ میلیارد ریال جذب شد که نسبت به سال ۱۳۹۸ رشد ۲۰۰ درصدی داشت.

به گزارش برنا؛ امرالله اسماعیلی، رییس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح حمایت از تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی و افزایش سهم منابع خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون گفت: ارتقا شاخص ضریب مکانیزاسیون استان در سال گذشته به میزان ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۵ رسید که نسبت به برنامه ابلاغی ۲۵صدم درصد رشد داشت.

به گفته او پارسال ۳۴۰ دستگاه انواع تراکتور، ۱۶ دستگاه انواع کمباین غلات و ۸۵ دستگاه انواع تیلر باغی از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون به ناوگان ماشینی استان افزوده شد.

اسماعیلی گفت: ارتقا درجه مکانیزاسیون استان در سال گذشته به میزان سه درصد بود که در این راستا تعداد ۷۰۰ دستگاه انواع کارنده، ادوات دنباله‌بند و تجهیزات از طریق تسهیلات بانکی جذب شد.

او افزود: در سال‌گذشته مجموع اعتبارات هزینه شده برای تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی استان از محل منابع خط اعتباری مکانیزاسیون و سهم آورده متقاضیان و خرید نقدی ماشین‌آلات مبلغ ۸۹۰ میلیارد ریال بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری کشاورزی دستگاه انواع سال گذشته خط اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه

وحید طهماسبی گفت: در بازدید‌های صورت گرفته آفت ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال گسترش است.

مدیر جهاد کشاورزی اردل افزود: پایش مزارع گندم و جو برای مقابله با افت ملخ‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اظهار کرد: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی می‌شوند یعنی در همان نقطه سم پاشی صورت می‌گیرد.

طهماسبی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی