Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@22:07:47 GMT

راه همیشگی جلوگیری از انتقال بیماری با کلید آسانسور

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۹۰۰۴

راه همیشگی جلوگیری از انتقال بیماری با کلید آسانسور

راه همیشگی جلوگیری از انتقال بیماری با کلید آسانسور

این روزها همه از کثیفی دکمه های آسانسور و احتمال انتقال بیماری ها از این طریق شنیده ایم، موضوعی که می تواند نگرانی هایی را برای بسیاری ایجاد کند، اما راه حلی هم برای جلوگیری از این چرخه انتقال بیماری وجود دارد.

بارها در مقالات مختلف خوانده ایم که کلید آسانسور می تواند عاملی جدی باشد برای انتقال بیماری ها؛ اما این موضوع تا چه میزان حاد است؟

محققان با مطالعه آسانسور در هتل ها، رستوران ها، بانک ها، دفاتر و فرودگاه ها دریافته اند که 313 واحد تشکیل دهنده کلنی جرم ها در هر سانتی متر مربع از سطح دکمه آسانسور در این مکان ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین مقیاس، فقط 8 واحد در توالت های عمومی وجود دارد.

در این راستا گفته می شود که دکمه‌ های آسانسور تا 40 برابر از دست‌ شویی‌ های عمومی آلوده‌ ترند و میکروب‌ های بیش‌ تری در خود دارند.

این آمار می تواند به میزان دقیقی حاد بودن انتقال بیماری و ویروس ها از طریق کلید آسانسور را نمایان کند، موضوعی که بدون شک نمی توان به سادگی از آن عبور کرد.

دانشمندان دریافته اند که دکمه های آسانسور همچنین ممکن است حاوی باکتری های معده باشد که می تواند مشکلات زیادی را برای فرد مبتلا ایجاد کند.

دکتر نیکلاس مون، که این تحقیق را انجام داده است، در این راستا می گوید: «در یک ساختمان شلوغ، ممکن است در یک ساعت ده ها نفر دکمه های آسانسور را لمس کنند، و هر کسی به نوبه خود می تواند باکتری های خاصی را به آنها اضافه کند. حتی اگر این دکمه ها به طور مرتب تمیز شوند، خطر تشکیل مجدد آنها بسیار زیاد است.»

این در حالی است که مطالعات دیگری نشان داده است که میز کار در یک اداره یا شرکت 400 برابر بیشتر از توالت های عمومی باکتری دارد. همچنین، صفحه کلید کامپیوتر 4 برابر بیشتر از توالت باکتری دارد.

این موضوع نشان می دهد که کلیدهای آسانسور که عمدتا در مکان های اداری و یا عمومی مورد استفاده قرار می گیرد تا چه حد می تواند آلوده باشد.

در این خصوص پروفسور هاگ پنینگتون، میکروبیولوژیست انگلیسی باور دارد که دکمه های آسانسور پر از باکتری است و پس از لمس کردن آن حتما دست ها باید شسته شود.

این در شرایطی است که سازمان جهانی بهداشت در صفحه اطلاعات مربوط به بیماری کووید-۱۹ خود، افراد را از لمس صورت با دست‌ های شسته نشده برحذر داشته است، زیرا ویروس می‌ تواند روی سطوح مختلف به اندازه‌ های متفاوت زنده بماند که این موضوع نشان از اهمیت بالای عدم لمس سطوح مختلف و به ویژه سوطوح آلوده مانند کلید آسانسور داشته باشد.

برآورد این گفته ها نشان می دهد که باید به فکر چاره ای جدی و همیشگی برای جلوگیری از انتقال آلودگی ها توسط کلید آسانسور بود.

این در شرایطی است که اکنون در شرایط شیوع ویروس کرونا چنین نیازی بیش از هر زمانی احساس می شود و باید به یاد داشت که با توجه به پتانسیل بالای انتقال ویروس از این طریق، پس از پایان کرونا نیز چنین رویکردی ضروری است و باید جلوی این چرخه انتقال را گرفت.

در این بین خانه نوآوری کهربا اقدام به یک ابداع قابل توجه کرده است که می تواند این مشکل را برای همیشه متوقف کند.

به کمک این ابداع نوآورانه می توانید به جای لمس کلیدهای آلوده آسانسور با استفاده از پدال هایی که در قسمت کف آسانسور و ورودی آن نصب شده اند، در آسانسور را باز کرده و یا به طبقه دلخواه خود بروید.

این ابتکار ممکن است ساده به نظر برسد، اما دقیقا بیانگر نوآوری در ایده پردازی و حل مشکلات است، چرا که با هزینه ای اندک مشکلی بزرگ را رفع می کند.

بدون شک جوانان و مبتکران ایرانی در صورت داشتن فرصت می توانند چنین مشکلاتی را به سادگی برطرف کنند.

در این بین خانه نوآوری کهربا که محلی برای رشد و شکوفایی ایده های خلاقانه به ایده هایی  می پردازد که نه فقط باعث ایجاد تحول در سلامت جامعه خواهد شد، بلکه با آن بتوان فردایی روشن تر را متصور بود.

ابداع این پدال ها برای کنترل آسانسور می تواند عاملی باشد برای جلوگیری از بسیاری از بیماری ها و انتقال آلودگی از طریق کلید آسانسور؛ ابداعی که در شرایط کنونی می تواند نیازی اساسی باشد و در شرایط پساکرونا نیز راهکاری خواهد بود برای پیشگیری از این انتقال های گسترده بیماری.

در این بین باید گفت که ابداعات دیگری نیز برای جلوگیری از لمس کلیدهای آسانسور ایجاد شده است که اکثر آنها هزینه قابل توجهی را برای مصرف کنندگان در بر دارند که محصول خانه نوآوری کهربا با هزینه اندک و کارایی بالا می تواند مزیت رقابتی گسترده ای داشته باشد. مزیتی که استفاده و تولید انبوه محصول تولیدی این واحد نوآور را به سادگی در دسترس قرار می دهد.

برای دسترسی به اطلاعات بیشتر و سفارش محصول به سایت www.kahrobahouse.com   مراجعه فرمایید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان نشست وین نادر دست نشان گروه های شغلی شاهزاده فیلیپ علی صیاد شیرازی آسانسور ویروس کرونا رپرتاژ آگهی اعمال ماه شعبان نشست وین نادر دست نشان گروه های شغلی شاهزاده فیلیپ علی صیاد شیرازی دکمه های آسانسور برای جلوگیری انتقال بیماری کلید آسانسور دکمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهوه یا چای؟ همون همیشگی!

باریستایی در صفحه‌اش با صاحبان مشاغل مختلف که برای خوردن قهوه به کافه می‌روند شوخی می‌کند و بازدید‌های میلیونی می‌گیرد. پربازدیدترین پست او «انتقام از کارمند بانک» است که ۲۲.۸ میلیون بازدید داشته. گذشته از وجه طنز و سرگرمی محتوا‌هایی که درباره کافه و قهوه خوردن تولید می‌شود؛ خودِ رواج قهوه و پرطرفدارشدن دوباره این نوشیدنی پدیده قابل بررسی است. نوشیدنی‌ای که در دوران صفویه تا عهد ناصری محبوبِ ایرانیان بود و در قهوه‌خانه‌ها -که مکانی برای جمع‌شدن طبقات مختلف مردم بود- سرو می‌شد.

به گزارش فرهیختگان، ۱۴۸ میلیون دلار، میزان واردات قهوه ایران در سال ۱۴۰۲ است که به گفته گمرک ۷۵ درصد افزایش داشته است. علی زعفری نایب‌رئیس اتحادیه کافی‌شاپ‌داران تهران می‌گوید در ۳ سال اخیر ۱۵۰۰ مجوز برای انواع مختلف قهوه‌فروشی‌ها در تهران صادر شده. این آمار‌ها از بزرگ‌شدن بازار قهوه در سال‌های اخیر خبر می‌دهد.

رد بزرگ شدن بازار قهوه را می‌توان از سبک زندگی شهری هم گرفت. جایی که حالا در بسیاری از خانه‌ها قهوه‌ساز برقی و عصاره‌گیر به یک وسیله رایچ تبدیل شده، دکه‌های خیابانی اسپرسو و لته می‌فروشند، کافه‌هایی که انواع قهوه را باترکیب‌های مختلف سرو می‌کنند. رئیس انجمن قهوه ایران درباره افزایش عرضه و به طبع آن رواج قهوه در ایران می‌گوید: «در سال‌های گذشته تجهیزات مربوط به قهوه در ایران زیاد نبود و قهوه‌های فرآوری‌شده اغلب وارداتی بود. وقتی تولید و فرآوری قهوه بومی و در داخل کشور انجام شد، به همان نسبت هم عرضه آن زیاد شد، به طوری که در حال حاضر در خیلی از دکه‌ها اسپرسو هم سرو می‌شود. قهوه دیگر کالای لوکس نیست، چرا که در قیمت‌های مختلف ارائه می‌شود.»

در حقیقت آنچه دارد اتفاق می‌افتد بیشترشدن قهوه‌خور‌ها و عرضه‌کنندگان قهوه است. از طرفی جوان‌تر‌ها بخشی از فراغت‌شان را در کافه‌ها می‌گذراند و افرادی که در طول روز مشغول کار هستند برای سرحال شدن قهوه می‌خورند. از طرف دیگر واردات قهوه و تجهیزات مربوط به آن با افزایش تقاضا بیشتر شده است. حسام ربیعی، رئیس انجمن قهوه ایران می‌گوید: «نسل جوان از قهوه استقبال کردند و به نوعی سنت و شاید تعصب نسل گذشته نسبت به چای شکسته شده و دهه هفتاد و هشتادی‌ها بیشتر قهوه‌خور هستند.»

بیش از یک قرن پیش در ایران هنوز قهوه قجری از سکه نیفتاده بود. تا اواسط دوره ناصری چای گیاهی بود که در چین و هند یافت می‌شد و در میان اشراف قاجار رواج داشت. از اواسط دوره ناصری تا ۱۲۵۰ شمسی مصرف چای در ایران زیاد شد و جای قهوه را گرفت؛ طوری که «مورتیمر دوراند» انگلیسی در سفرنامه‌اش می‌نویسد: «ایرانیان خیلی چای می‌نوشند و چای را واقعاً خیلی شیرین مصرف می‌کنند». طرفه آن‌که تا دوره سلطنت مظفرالدین‌شاه چای در ایران کشت نمی‌شد و چای ایرانی‌ها وارداتی بود.

اولین‌بار «محمدخان قاجار قوانلو»، کنسول ایران در هند به‌خاطر شباهت آب‌وهوای مزارع چای هند با گیلان تصمیم به کشت چای در ایران گرفت. او در یادداشتی می‌نویسد: «می‌روم دنبال چای... ان‌شاءالله کسان دیگری هم در فکر رفع احتیاج سایر کالا‌ها باشند. علی‌التحقیق مبلغ ۱۰ کرور تومان [معادل ۵ میلیون تومان؛ هر کرور معادل ۵۰۰ هزار]برای خرید چای هر ساله از ایران خارج می‌شود. اگر همین مبلغ در مملکت بماند شاید جلوگیری از پریشانی و فقر و فاقه مملکت بکند».

او با آوردن ۳هزار بوته و مقدار زیادی بذر چای و کاشت آن در لاهیجان و تشویق محلی‌ها به پرورش چای از دربار لقب «کاشف‌السلطنه» گرفت. از زمان کاشف‌السطنه تا امروز را می‌توان به صورت استعاری عصر چای در ایران دانست، اما با توجه به تغییرات سبک زندگی شهرنشینان و رونق‌گرفتن بازار قهوه‌ها و قهوه‌ساز‌ها احتمالا دوران قهوه بار دیگر دارد شروع می‌شود و قهوه جای خود را بین نوشیدنی‌های محبوب ایرانی‌ها باز می‌کند.

دیگر خبرها

  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • نجات نصاب آسانسور با سقوط از ارتفاع ۱۵متری
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید