Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت «جنرال الکتریک» روز گذشته در حالی از طراحی و تولید یک حسگر شناسایی ویروس کرونا خبر داد که این حسگر بر روی گوشی های هوشمند تعبیه خواهد شد و قادر است ذرات نانو ویروس از جمله ویروس کرونا را در کمترین زمان ممکن شناسایی کند.

به گزارش برنا و به نقل از سایت «www. Ge.com »، اکنون که نقش فناوری و هوش مصنوعی در شناسایی ویروس چینی کرونا از هیچکس پوشیده نیست، بسیاری از شرکت های حوزه فناوری به ابتکار عمل های جدیدی دست زده اند و در واپسین لحظات به کارزار مقابله با کرونا ملحق شده اند؛ دانشمندان جنرال الکتریک در حال توسعه سنسورهای مینیاتوری هستند که می تواند ذرات نانو ویروس Covid-۱۹ را بر روی سطوح و بدن افراد آلوده شناسایی کند؛ بر اساس بیانیه GE که روز پنجشنبه منتشر شد، این سنسورها کوچکتر از نوک انگشت هستند و به طور بالقوه می توانند در دستگاه های تلفن همراه مانند تلفن های هوشمند و ساعت های هوشمند ادغام شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است، از ابتدای شروع ویروس کرونا سیستم های هوشمند نقش بسزایی را در شناسایی ویروس کرونا ایفا کرده اند؛ کشورهایی همانند تایوان  و کره جنوبی در راس جوامعی قرار دارند که نه تنها از یک سیستم بهداشتی و سلامت منحصر به فرد برخوردار هستند بلکه همه توان انفورماتیک خود را در دوران پاندمی ویروس کرونا به خدمت گرفته اند و با تمام قدرت به مقابله با کرونا شتافتند.

تیم دانشمندان جنرال الکتریک محصول جدید خود را جزء معدود فناوری های فعال در حوزه بهداشت نامیدند و مدعی شدند که این محصول نتیجه یک دهه تحقیقات مداوم بر روی ابزارهای آزمایشگاهی و بهداشتی است که اکنون بر روی گوشی های هوشمند تعبیه شده است و قرار است بدون مداخله‌ سایر عناصر محیطی ذرات ویروس  کرونا را ایزوله و آزمایش کند.

پوتیرالیو که مدیریت این پروژه برجسته را بر عهده دارد اعلام کرد: فناوری که اکنون افتخار معرفی آن به دنیا را داریم همانند یک سگ بلادهاند عمل می کند؛ در واقع سگ های بلادهاند برای شناسایی و جستجوی سوژهای بخصوصی تربیت و آموزش داده می شوند و این همان هدفی است که حسگر هوشمند ما دنبال می کند، شناسایی و پیگیری ویروس کرونا با هوش مصنوعی که آموزش یافته است .

وی افزود :ما سنسورهای کوچکی را ساخته ایم که از نوک انگشت کوچک ترند و دارای توانایی تشخیص ابزارهای تحلیلی پیشرفته بزرگ  هستند؛ با ارائه این قابلیت تشخیصی یک ابزار تحلیلی پیشرفته مرسوم در یک قالب بسیار کوچک ما را قادر خواهد ساخت تا کوچکترین ابزار هوشمند و در دسترس را مجهز به دستیارهای هوشمند سلامت کرد. در واقع، این حسگر که از حمایت چندین موسسه دولتی و چندین نهاد بهداشت و سلامتی برخوردار است، مراحل صرف بهینه‌سازی حسگر نوک-انگشتی را پشت سر گذاشته است و به زودی بر روی دستگاه‌های مختلفی مثل تلفن‌های هوشمند، ساعت‌های هوشمند یا حتی گجت‌های دیواری تعبیه خواهد شد.

پوتیرالیو در ادامه خاطر نشان کرد: پروژه حسگرهای شناسایی ذرات نانو دارای یک پرسه ۱۰ ساله است که در یک سال اخیر بر شناسایی ذرات نانو ویروس کرونا تغییر یافته است و به کاربران این اطمینان را می دهیم که تا ۹۸ درصد قابل اعتماد است؛ حسگر  GE  که مورد تایید بسیاری از سازمان ها و موسسه های درمانی و بهداشتی قرار گرفته است در تمامی مراحل آزمایشات اعتبار سنجی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

شرکت جنرال الکتریک اعلام کرد: اگرچه در بسیاری از کشورها مراحل واکسیناسیون شروع شده است اما با توجه به اعلامیه سازمان بهداشت جهانی همه گیری ویروس کرونا تا حداقل یک سال و نیم دیگر دامن گیر بسیاری از کشورها خواهد بود و نیاز به این ابزار همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند. این شرکت امیدوار است تمامی شرکت های فناوری از جمله گوشی های  آیفون یا گوشی‌های اندرویدی از این حسگر استقبال کنند و نسل جدید گوشی های خود را به آن مجهز کنند.

البته این شرکت هنوز هیچ گونه اطلاعات به خصوصی را در مورد جزییات این حسگر فاش نکرده است، اما امیدوار است تا چند ماه آینده نسخه اصلی آن در دسترس کاربران قرار گیرد تا بدون نیاز به مراجعه شخصی به مراکز نمونه گیری با استفاده یک گوشی همراه از میزان و چگونگی آلودگی خود اطلاع یابند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا جنرال الکتریک شناسایی ویروس ویروس کرونا ذرات نانو بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟