Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک آینده با هدف پشتیبانی از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، فرصت بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی، توسط مشاغل غیردولتی آسیب‌دیده از کرونا در استان خوزستان را به‌مدت حداکثر سه ماه از اسفندماه سال ۱۳۹۹، تمدید کرد.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بر اساس مصوبه اقتصادی ستاد کرونا، بانک آینده در چارچوب ضوابط و مقررات موجود، مطالبات این دسته از کسب‌وکارها را که مؤعد بازپرداخت آن در ماه‌های: اسفند سال ۱۳۹۹، فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ است- منوط به آن‌که بدهی آن‌ها به شیکه بانکی تا تاریخ 01/12/1398 در طبقه جاری قرار داشته باشد- به پایان دوره بازپرداخت اقساط این تسهیلات، انتقال خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در خصوص تسهیلات با بازپرداخت دفعی نیز که سررسید آن‌ها در بازه‌زمانی پیش‌گفته باشد، زمان بازپرداخت دفعی آن‌ها به دو ماه (شصت روز)، پس از تاریخ سررسید، منتقل می‌شود. مهلت زمانی پیش‌بینی شده، مشمول هیچ‌گونه جریمه و کارمزد اضافی نخواهد بود.

مهلت ثبت‌نام متقاضیان برای دریافت تسهیلات مشاغل آسیب‌دیده در حوزه‌های گردشگری، ورزش و جوانان و فرهنگ و هنر نیز صرفاً برای استان خوزستان تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۰ با دوره تنفس سه‌ماهه، تمدید شد.

در خصوص دسته‌چک‌های صادر شده در شعب بانک‌های این استان، چنان‌چه سررسید چک صادر شده در بازه‌زمانی ماه‌های: اسفند سال ۱۳۹۹ و فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ باشد و منجر به برگشت و صدور گواهی‌نامه عدم‌پرداخت شود، در صورت تسلیم تقاضای مشمولان به بانک، تا یک ماه پس از تاریخ برگشت، شامل ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های قانون چک، نخواهد بود

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک آینده تسهیلات پرداخت وام پول نیوز گردشگری آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند

یکی از مهم ترین اقداماتی که نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه در بخش نوسازی بافت های فرسوده دارد پرداخت تسهیلات ساخت است که طبق آمارها متاسفانه همکاری بانک ها در این بخش چندان مناسب نبوده و همچنان روند کند پرداخت تسهیلات باعث شده مشارکت های مردمی در این بخش کمرنگ شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، بررسی های نشان می دهد که تنها یک بانک همچنان رکوددار پرداخت تسهیلات است و از سوی  دیگر عدم همکاری بانک ها باعث می شود که ظرفیت های مردمی و مشارکت آنها در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کمرنگ شود.

در همین راستا آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به باشگاه خبرنگاران گفت: نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین بخش ها در حوزه استفاده از ظرفیت های مردمی است. اگر همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات نوسازی از جمله ۵۵۰ میلیون تومانی بیشتر شود ما شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن خواهیم بود.

او اظهار کرد: بازار مسکن نیازمند همکاری و مشارکت های مردمی است و یکی از عوامل اصلی در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و نوسازی بافت های فرسوده تزریق منابع مالی است که در این بین باید همکاری بانک ها بیشتر شود.

وی تاکید کرد: باید در این بخش همکاری تمامی  دستگاه ها به ویژه  بانک ها در  پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بیشتر شود تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن و تسریع در روند ساخت مسکن در کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟