Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی سیاسر گفت: استعدادهای ادبی سیستان و بلوچستان زیر خروارها غفلت هدر می روند و ادبیات کودک در سیستان و بلوچستان در حاشیه قرار گرفته است و باید گفتمان کودک و کودکی در استان به درستی تعبیر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، مصطفی سیاسر، مدیر حوزه هنری سیستان و بلوچستان ظهر امروز در نشست تخصصی بررسی وضعیت ادبیات کودک و نوجوان در سیستان و بلوچستان که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی به صورت برخط با حضور تعدادی از استادان دانشگاه و مسئولان مرتبط در ادارات کل آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و یکی از متخصصان کشوری حوزه شعر و ادبیات کودک و نوجوان توسط اداره کل کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان برگزار شد گفت: تاکنون ادبیات کودک و نوجوان را در حاشیه دیدیم و سعی نکردیم به عنوان یک حوزه مستقل به آن نگاه کنیم و مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در بدو امر لازم است به خودمان درباره این شاخه در سیستان و بلوچستان تذکر دهیم تا از غفلت بیرون آییم و از این پس روی موضوع حساب بیشتری داشته باشیم و با همکاری هم اتفاقات بهتری را در این حوزه رقم بزنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: از مقدمات لازم برای برنامه ریزی صحیح در حوزه ادبیات کودک و نوجوان توجه به مفهوم و معنای کودکی و گفتمان کودک و کودکی است و یکی از مقدمات تعبیر گفتمان کودکی ناظر به کودک در سیستان و بلوچستان است.

مدیر حوزه هنری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بنابراین می طلبد درباره کودک و کودکی در سیستان و بلوچستان صحبت کنیم، اگر ما درباره گفتمان کودک و کودکی در سیستان و بلوچستان جمع بندی درستی نداشته باشیم طراحی و برنامه ریزی درستی نخواهیم داشت.

سیاسر بیان کرد: دومین نکته اینکه ما باید کارشناسی تخصصی و مستقلی را برای ادبیات کودک در نظر بگیریم، در حوزه هنری و واحد آفرینش های ادبی تلاش هایی شده است، ولی ما نتوانستیم آن گونه که شایسته است ادبیات کودک را مستقل نگاه کنیم و باید در چشم انداز برنامه ریزی، این شاخه را تخصصی و مستقل ببینیم.

وی ادامه داد: نکته سوم استعدادیابی است، اگر می خواهیم گشایشی در این حوزه باشد باید استعدادیابی را در نظر بگیریم، استعدادهای ما زیر خروارها غفلت هدر می روند و ما باید به مدل و الگوی استعدادیابی ادبی در سیستان و بلوچستان فکر کنیم.

مدیر حوزه هنری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: حوزه هنری، آموزش و پرورش، نهاد کتابخانه ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این زمینه مسئول هستند و باید تجربه خود و مباحث کارشناسی را به میدان بیاوریم تا پاسخ مشخصی در این باره رقم بزنیم.
سیاسر گفت: اگر بخواهیم در حوزه ادبیات کودک و نوجوان توفیق داشته باشیم باید محیط زندگی خود در سیستان و بلوچستان را مدنظر قرار دهیم و به گونه شناسی بافت های جمعیتی توجه کنیم.

وی ادامه داد: ۵۱ درصد جمعیت این استان روستانشین هستند که کودک و نوجوان هم دارند، مناطق کم برخوردار و سکونتگاه های غیررسمی در شهرها داریم که بسیاری از استعدادها و جمعیت ما آن جا زندگی می کنند و بخشی هم در شهرهایی که برخورداری لازم را ندارند بنابراین بر این مبنا باید برنامه ریزی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ادبیات کودک و نوجوان کودک و کودکی گفتمان کودک برنامه ریزی حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی در حاشیه جلسه پاسخگویی به مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مرحله دوم انتخابات گفت:در مرحله اول انتخابات، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و ۴۵ نماینده برای انتخاب باقی مانده‌اند. انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد. انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد.

بنابر روایت ایسنا، وی افزود: در این حوزه‌ها علاوه بر این‌که احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آرا نیز به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.

وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، گفت: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح می‌باشد. یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کارهای آن در حال انجام است.

وحیدی تاکید کرد: این اتفاق قرار است در تمام مرزهای کشور بیفتد اما با توجه به حساسیت، مرزهای شرق و غرب به ویژه مرزهای شرقی اولویت دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900673

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود