Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی گلستان از فراخوان جذب ایده‌های فناورانه و نوآورانه خبرداد و گفت: برای تیم‌های برتر جوایز ارزنده و خدمات مختلف در نظر گرفته شده است.

مهدی خطیر نامنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان گلستان با همکاری جهاد دانشگاهی و ورزش و جوانان استان به‌منظور شتابدهی به کسب‌وکارهای نوپا برای جوانان در بستر تجاری‌سازی ایده‌های نوآورانه تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای طرح ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان در کشور اشاره کرد و گفت: فاز ترویج این طرح سال گذشته به اتمام رسیده و فاز نوآوری در سال ۱۴۰۰ شروع شده است. در این راستا فراخوان جذب ایده‌های فناورانه و نوآورانه با دو رویکرد گردشگری و صنایع‌دستی بر مبنای فناوری اطلاعات و گیاهان دارویی اعلام شد.

وی افزود: جوانان ۱۸ تا ۳۵ ساله می‌توانند ایده‌های خود در این زمینه‌ها را تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه از طریق لینک https://digiform.ir به سامانه منش ارسال کنند.

مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی گلستان خاطرنشان کرد: از جمله خدمات این مرکز می‌توان به آموزش کسب‌وکار و سایر خدمات فنی، تجاری و سرمایه‌گذاری، اختصاص فضای کار اشتراکی، سرمایه‌گذاری اولیه، مربیگری و منتورینگ اشاره کرد.

نامنی با اشاره به اینکه فاز نخست این طرح در گلستان با رضایتمندی علاقه‌مندان و جوانان همراه بوده است، گفت: از جوانان خلاق، ایده پرداز و نخبه دعوت می‌کنیم در این فراخوان شرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی گلستان نوآوري مرکز نوآوری و شتابدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان

 

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان دلیر ادامه داد: در بروز حوادث يا جرايم در مواقع حساس و ضروري، راحت‌ترين راه دسترسي عموم شهروندان به پليس، شماره تلفن 110 است که به صورت شبانه روزي در اختيار شهروندان قرار گرفته و مردم استان گلستان مي‌توانند در هر ساعت از شبانه روز با اين سامانه ارتباط برقرار کنند.
سرهنگ پهلوان دلير با اشاره به حجم بالاي تماس هاي مردمي با تلفن110، اين مهم را نشانه افزايش اعتماد عمومي به عملكرد مجموعه پليس دانست و افزود: پليس استان گلستان اين اعتماد را ارج نهاده و تمامي توان خود را در مسير جلب رضاي باري تعالي و افزايش احساس امنيت و آسايش عمومي شهروندان به كار خواهد بست.
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان با بيان اينکه فلسفه راه‌اندازي سامانه پليس 110، تحقق شعار پليس پاسخگو، است، عنوان داشت: از دستاوردهاي مهم اين سيستم مي‌توان به ترويج عدالت اجتماعي، تساوي حقوق شهروندان، خدمات رساني عمومي با تاکيد بر سرعت و احترام به شهروندان و شفافيت امور با استفاده از عملکرد حرفه اي و نظامند اشاره کرد.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: تعداد تماس هاي راهنمايي و ارشاد 9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش داشته که در اين راستا بيش از 30 هزار تماس عملياتي شده و ماموران به محل هاي مورد نظر اعزام شدند، همچنين بيش از 5 هزار و 500 مراجعه حضوري به يگان هاي انتظامي صورت گرفته است که همه اين ها نشان از حجم بالاي ماموريت هاي پليسي است.
سرهنگ پهلوان دلير با بيان اينکه تلفن مرکز فوريت هاي پليس 110 پل ارتباطي شهروندان با انتظامي است، از شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک و ضروري از جمله مزاحمت ها، نزاع و درگيري هاي دسته جمعي، شرارت، تصادفات، وقايع و اتفاقات مهم را به اين مرکز اعلام کنند تا پليس در کمترين زمان ممکن ضمن حضور به موقع در محل حادثه، بتواند اقدام قانوني متناسب با آن موضوع را انجام دهد.
وي، در ادامه با اشاره به فراواني تماس شهروندان گلستاني با مرکز فوريت هاي پليسي 110، گفت: در فروردين ماه  89 هزار تماس با مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 برقرار شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.5 درصد  افزايش داشته است .
معاون عمليات فرماندهي انتظامي استان گلستان، با تاکيد بر افزايش توان عملياتي پليس در مقابله با جرايم، اظهار داشت: از يک سو حضور به موقع پليس موجب افزايش احساس امنيت در جامعه شده و از سوي ديگر، مردم نيز پليس را ملجا و پناهگاه مطمئني براي حل مشکلاتشان مي دانند که آماده پاسخگويي به مطالبات و خواسته هاي به حق شهروندان را در حوزه مسائل انتظامي، ترافيکي و اجتماعي دارد.  

دیگر خبرها

  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه