Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به معاون حقوقی رئیس‌جمهور خواستار اصلاح قانون حمایت قضایی از محیط‌بانان شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در خواست کرده که لایحه اصلاح قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط زیست و جنگل‌بانی با اولویت پوشش و لحاظ تمامی مواد قانونی و مفاد قانون به‌کارگیری سلاح توسط نیروهای مسلح به قید فوریت به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو محیط‌بان زنجانی چگونه به شهادت رسیدند؟واکنش رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس به قتل دو محیط‌باناعزام گروه 100 نفره محیط‌بانان به 3 کشور اروپایی و آفریقاییجزئیاتی از شهادت دو محیط‌بان توسط افراد ناشناس + تصاویر

متن کامل نامه رفیعی به معاون رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای امیری

معاون محترم امور مجلس رئیس‌جمهور

با احترام  و عرض تبریک فرا رسیدن سال نو؛ همان طور که استحضار دارید متأسفانه اخیرا دو نفر از محیط‌بانان عزیز اداره کل محیط زیست استان زنجان در جریان صیانت از محیط زیست و عرصه‌های طبیعی از سوی شکارچیان غیرمجاز و متجاوزین به عرصه‌های طبیعی مورد حمله وحشیانه افراد ناشناس قرار گرفته و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. البته این اولین و آخرین بار نیست که شکارچیان غیرمجاز و متجاوزان به عرصه‌های طبیعی اقدام به شلیک و حمله به سوی محیط‌بانان عزیز می‌نمایند. در گذشته موارد زیادی از این دست صورت گرفته که منجر به شهادت، نقص عضو و یا وارد آمدن آسیب‌های جدی روحی به این عزیزان و خانواده‌های آنها شده است.

علی‌رغم تصویب قانون حمایت قضایی و بیمه‌ای از مأموران یگان حفاظت محیط زیست و جنگل‌بانی همچنان موارد نقص و خلاء‌های قانونی در حمایت قضایی محیط‌بانان و جنگل‌بانان در انجام وظایف محوله در مقابله با متخلفین متجاوز محیط زیست و منابع طبیعی به ویژه در به‌کارگیری سلاح برای برخورد با متخلفین مسلح و دفاع از جان خود مشاهده می‌شود، این نقایص و خلاء‌های قانونی موجب تضعیف توان مقابله محیط‌بانان و جنگل‌بانان در برخورد با متخلفین مسلح شده است. از طرف دیگر این وضعیت نابسامان موجب تشدید خسارت متخلفین شرور و مسلح در تجاوز به منابع طبیعی و محیط زیست و حمله مسلحانه به محیط‌بانان و جنگل‌بانان شده است. لذا خواهشمند است مقرر فرمایید لایحه اصلاح قانون مذکور با اولویت پوشش و لحاظ تمامی مواد قانونی و مفاد قانون به‌کارگیری سلاح توسط نیروهای مسلح در موارد ضروری مصوب هجدهم بهمن ماه سال 1373 برای محیط‌بانان و جنگل‌بانان به قید فوریت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تهیه و جهت بررسی تشریفات قانونی لازم به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

سمیه رفیعی

رئیس فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست نمایندگان مجلس مجلس سازمان محیط زیست بحران های محیط زیست نمایندگان مجلس مجلس رئیس فراکسیون محیط زیست محیط بانان و جنگل بانان قانون حمایت قضایی مجلس شورای اسلامی اصلاح قانون محیط زیست رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند